kinguś
Nie poddam się
Trzymam kciuki za rozmowę, za fantastyczną fryzurę i żeby promotor był zadowolony;-);-)wogole to ide dzisiaj na rozmowe o prace znowu hehe, a potem do fryzjerai potem do promotora
![]()
A to my dziś- 21 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za rozmowę, za fantastyczną fryzurę i żeby promotor był zadowolony;-);-)wogole to ide dzisiaj na rozmowe o prace znowu hehe, a potem do fryzjerai potem do promotora
![]()
niedziekuje, nie dziekuje i nie dziekuje hihihiTrzymam kciuki za rozmowę, za fantastyczną fryzurę i żeby promotor był zadowolony;-);-)
A to my dziś- 21 tc
Nie wiecie dlaczego nie moge sobie wstawic trzech suwaczkow... Pisze mi komunikat ze ma 5 elementow a to za duzo...
A to my dziś- 21 tc
niestety nie moge sobie pozwolic na wielka zmiane bo mnie mąż do domu nie wpuscipoprostu farbuje na brązik i podetne koncowki, juz mam tak wyplowiale ze hej, nie farbowalam od lutego zeby mi zszedl troche ten ciemny braz zeby zrobic ciut jasniejszy odcien
a co do pracy, to szczerze nie pali mi sie do niej, to jest firma gdzie czesto zmieniaja pracownikow, tzn sprzedawcow, nie wiem jak z kierownikami, ale ide bo musze chodzic na rozmowy zeby z wprawy nie wyjsc![]()