reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

wogole to ide dzisiaj na rozmowe o prace znowu hehe, a potem do fryzjera :-D i potem do promotora:baffled:
Trzymam kciuki za rozmowę, za fantastyczną fryzurę i żeby promotor był zadowolony;-);-)

A to my dziś- 21 tc

Załączniki

• 21tc-mini.JPG
    21tc-mini.JPG
    7,6 KB · Wyświetleń: 38
reklama
WITAM KOBITKI:-)

PRZYSZŁA MAMUSIA to super że promotor zadowolony i oby tak dalej:-)

Nie wiecie dlaczego nie moge sobie wstawic trzech suwaczkow... Pisze mi komunikat ze ma 5 elementow a to za duzo...

kochana z tego co widze to masz 4 suwaczki co 2 widze a 2 nie co chyba te co nie widać są błędne bo są tylko krzyżyki co je wykasuj i wstaw nowe bo tylko można 4 suwaczki dac:tak:

A to my dziś- 21 tc

słodki zgrabniutki brzusio:-)

niestety nie moge sobie pozwolic na wielka zmiane bo mnie mąż do domu nie wpusci:-D:-D poprostu farbuje na brązik i podetne koncowki, juz mam tak wyplowiale ze hej, nie farbowalam od lutego zeby mi zszedl troche ten ciemny braz zeby zrobic ciut jasniejszy odcien:tak:
a co do pracy, to szczerze nie pali mi sie do niej, to jest firma gdzie czesto zmieniaja pracownikow, tzn sprzedawcow, nie wiem jak z kierownikami, ale ide bo musze chodzic na rozmowy zeby z wprawy nie wyjsc :tak:

Moj tez mial zawsze duzo do powiedzenia co do moich wlosow ale ostatnio "pojechalam po bandzie" ;-) on nie przepada z krotkimi wlosami. Przyzwyczail sie a teraz nawet mu sie podoba, ja zawsze mowie "wlosy nie zeby odrastaja" :-) Dopoki mam co scinac bede eksperymentowac.

Co do pracy tez jestem podejrzliwa co do miejsca gdzie sie czesto zmienia ekipa.

Marzenko dziękuje za przepis i 3mam kciuki za rozmowę o pracę i udaną wizytę u fryziera, już ugotowałam zupkę i już cały garnek zjedzony czyli smakowała.

Kingus sliczny brzusio i już połowa za tobą to teraz już z górki!!

Ma ktoś wieści od Kropeczki może Hanka??

Cześć dziewczyny chyba muszę zacząć się udzielać też tu u Was na nowo bo coś w Mamusiach staraczkach 2009 pustki i nie ma z kim pogadać.

Niektóre kobitki już mnie znają ale dla tych co nie wiedzą staramy się z M po raz trzeci o dzidzię. Jak do tej pory 4 cykle bez rezultatów ale za to z przejściami hormonowymi i cyklami bezowulacyjnymi. Na dzień dzisiejszy jest już owulacja (była w zaszłym miesiącu) i staramy się dalej. Czekam także na badanie USG piersi bo wyczułam sobie jakieś zgrubienie i powiem szczerze że mnie to troszkę niepokoi chociaż wszyscy powtarzają, że po kuracji hormonalnej to może być nic groźnego tylko taka jakaś torbielka. No to w skrócie moja historyjka. Zatem witam Wszystkie jeszcze raz

reklama
Kingus - piekny brzusio:-):-):-)

Dzieki dziewczyny za podpowiedz co do suwaczkow... chyba teraz dzialaja i faktycznie mialam puste linijki...

Ja zrobilam bete i czekam na wyniki... po waszych postach i po dzisiejszym tescie rano jestem juz optymistycznie nastawiona...

Do góry