reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Już wiem skąd ta suma 94,80 to kwota za cały rok z góry po 7,90 :sorry: muszę kuźwa zapłacić i tak przez złe zrozumienie wyskoczy mi z portfela stóweczka. Rezygnacje wysłałam na ich stronie było napisane, że można wysłać rezygnacje drogą elektroniczną. Usunięcie konta nastąpi również po zakończeniu zawartej umowy czyt za rok no i ten rok po opłaceniu będę mogła ściągać pliki, ale ironia losu.​

reklama
Kasia tak ci napisali że już nie możesz zrezygnować? A co będzie jak nie zapłacisz? przecież ci chyba komornika nie wyślą? Znajdz sobie tam jakiś regulamin i zobacz jakie są konsekwencje

Kasia tak ci napisali że już nie możesz zrezygnować? A co będzie jak nie zapłacisz? przecież ci chyba komornika nie wyślą? Znajdz sobie tam jakiś regulamin i zobacz jakie są konsekwencje

Napisali, że jak nie zapłace to wejdą na droge sądową lub przekażą sprawe windykatorowi długów. Poza tym trafię na czarną listę i będę miała problemy z otrzymaniem kredytu. Ja wolę nie ryzykować i nauczyć się na własnych błędach drugi raz będę coś czytać 50x zanim się gdzieś zarejestruje :sorry:

R jest na mnie wściekły. Powiedziałam mu, że zapłace ze swoich pieniędzy czyt pożycze od mamy a po wypłacie jej oddam.

Jesteśmy. Mała mi się porozbierała i woła pfu... i na golasa siedzi na nocniku :rofl2:
mój tata przywiózł dwa worki piasku do piaskownicy Wiktorii i zabawa na całego :tak::-D
Agulka jak ty to robisz że w twojej sygnaturze tak fajnie te zdjecia?? masz jakiś program??

Ostatnia edycja:
Przyszłam i ja mała śpi po wielkich kłótniach poległa o 13:wściekła/y: za oknem pogoda się chrzani a ja pranie na balkon wywaliłam:baffled:

rewelacja!!!!!! i za taką cene:szok: ciekawe jaka jakośc ale generalnie jak 2 lata posłuży to ja będe zadowolona, musisz koniecznie napisac jak się sprawdza :-)

Właśnie już przyszła ta sofa otworzyłam tylko żeby sprawdzić czy dobry kolor i muszę przyznać że jestem pod wrażeniem:-) nie spodziewałam się że za takie śmieszne pieniądze w sumie może być coś tak porządnego:tak: ale jak się sprawdza to dopiero powiem w przyszłym tygodniu jak małej pokój będzie gotowy;-)

reklama
Czesc Babony
Agulka - gratuluje odpieluchowania:-):tak:
Nuska - jak nastroje?
Aneta - fajne to wyrko, a jaki kolor?

Wlasnie jestesmy w szale pakowania...w szale bo to co ja spakuje Stas wypakowuje:sorry:..i na domiar zlego ulalamala mi sie dzis licowka na jedynce:szok::wściekła/y::crazy:Ale na szczescie moja stomatolog ma okienko i mnie przyjmie o 19stej. Caler szcescie - ladnie bym szczerbila na tym spotakniu integracyjnym:baffled::zawstydzona/y:
Pociag do Wawy mam po 23:oo, wracam w poniedzialek...jeszcze mzoe cosik dzis skrobne

Do góry