reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam się:-) niedawno wróciłąm od ginki;-) dostałam skierowanie na tsh i mam sie zgłosić na usg w sobotę. Macica nie jest powiększona, test z 1 krechą, zobaczymy co będzie na usg i potem luteina na wywołanie @. Jajniki mnie napierdzielają tak, że się ruszać nie mogę, najchętniej leżałabym cały dzień. Ostatnio mało się udzielam ale czytam na bierząco:-)
Kropeczka musi posiedzieć w szpitalu jeszcze, (tak mi się wydaje) ale Hanka ma do niej nr tel podobno.

reklama
wogole to ide dzisiaj na rozmowe o prace znowu hehe, a potem do fryzjera :-D i potem do promotora:baffled:
Na która masz tą rozmowę?? Co za branża??
Moj tez mial zawsze duzo do powiedzenia co do moich wlosow ale ostatnio "pojechalam po bandzie" ;-) on nie przepada z krotkimi wlosami. Przyzwyczail sie a teraz nawet mu sie podoba, ja zawsze mowie "wlosy nie zeby odrastaja" :-) Dopoki mam co scinac bede eksperymentowac.
Ja nie eksperymentuje z kolorem, bo bym musiała ściągnąć najpierw czarny u fryzjera. Lubie swój kolor ale mi się znudził.. Marzą mi się jakieś pasemka, ale ze względu na moje siwienie musze często farbować odrosty. Przy pasemkach musiał by to robić fryzjer...a na to mnie trochę nie stać...TZn. stać, ale mam inne prirorytety ostatnio;-);-)
Niektóre kobitki już mnie znają ale dla tych co nie wiedzą staramy się z M po raz trzeci o dzidzię. Jak do tej pory 4 cykle bez rezultatów ale za to z przejściami hormonowymi i cyklami bezowulacyjnymi. Na dzień dzisiejszy jest już owulacja (była w zaszłym miesiącu) i staramy się dalej. Czekam także na badanie USG piersi bo wyczułam sobie jakieś zgrubienie i powiem szczerze że mnie to troszkę niepokoi chociaż wszyscy powtarzają, że po kuracji hormonalnej to może być nic groźnego tylko taka jakaś torbielka. No to w skrócie moja historyjka. Zatem witam Wszystkie jeszcze raz
Witaj znowu:):) Ja Cię pamiętam,ale nawet jak ktoś jest cały czas to nie zawsze pamięta się jego historię. Dlatego dobrze że nam przypomniałaś:-)
Guzkiem na razie nie ma co się martwić. Mojej mamie w zeszłym roku po mammografii coś wykryli i musiała robic dalsze badania...Na szczęście okazało się że to jakies zwapnienie...Dobrze będzie:-)

Ja zrobilam bete i czekam na wyniki... po waszych postach i po dzisiejszym tescie rano jestem juz optymistycznie nastawiona...
No pewnie że tak!!! O której masz miec wyniki??
Witam się:-) niedawno wróciłąm od ginki;-) dostałam skierowanie na tsh i mam sie zgłosić na usg w sobotę. Macica nie jest powiększona, test z 1 krechą, zobaczymy co będzie na usg i potem luteina na wywołanie @.
Kropeczka musi posiedzieć w szpitalu jeszcze, (tak mi się wydaje) ale Hanka ma do niej nr tel podobno.
Cześć Domelka.. W sobotę masz wizytę?? Ale oczywiście prywatnie..
Hanka wiem że pytała Kropeczkę o tel. Ale sama się tez w ogóle nie pokazuje:baffled::baffled::baffled::crazy:

Kingus Juz 21 tydz? Ale ten czas leci... Sliczny brzusio...
Szybko czas leci;-)

sliczny masz brzusio taki malutki, zgrabniutki:tak:
Jestem ciekawa czy mi później szybko nie urośnie;-)

Kingus boski brzusio, czas leci :szok: jeszcze troszke i bedziesz sciskac maluszka w ramionach.
Już bym chciała żeby był październik a mała razem z nami;-)

słodki zgrabniutki brzusio:-)
:-D
Kingus sliczny brzusio i już połowa za tobą to teraz już z górki!!
Ma ktoś wieści od Kropeczki może Hanka??
Mam nadzieje, że teraz szybko mi czas zleci:tak:
Niestety nie wiem co u Kropeczki:zawstydzona/y:
Cześć dziewczyny chyba muszę zacząć się udzielać też tu u Was na nowo bo coś w Mamusiach staraczkach 2009 pustki i nie ma z kim pogadać.
Witaj:-D

Kingus - piekny brzusio:-):-):-)
Ja zrobilam bete i czekam na wyniki... po waszych postach i po dzisiejszym tescie rano jestem juz optymistycznie nastawiona...
Dzieki:-)
Trzymam kciuki za betkę;-)
Witam się:-) niedawno wróciłąm od ginki;-) dostałam skierowanie na tsh i mam sie zgłosić na usg w sobotę.
Trzymam kciuki za wyniki;-)

A ja kupilam sobie komplet ciążowy tylko, że rozmiar 44 i walczymy z mamą żeby go zmniejszyć;-)
Jest ładny tylko, że szary ale może ożywią go jakieś korale. Jak już będzie dobry to zrobię zdjćie i powiecie co sądzicie.

KROPECZKA??????????????

Widziałam dzisiaj bociany!!!!!!!!!!!!!
Jeden stał na gnieździe i karmił małe, a drugi łaził po łące - dwa różne bociany w dwóch różnych miejscach...A jak już dojeżdzałam do domku to widziałam dwóch kominarzy razem idących - i za guzik sie złapałam!!!!!!!!!
Będzie szczęście???

ja chce tez zobaczyc bociany ale w betonie krakowskim to chyba ciezko bedzie:-):-)
No i wlasnie co z ta nasza kropeczka?? co z jej kolanem?? Hanka?? gdzie jestes z wiesciami??

reklama
Do góry