reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dobrze zacznę od jutra.. @ już prawie poszła i do jutra po poludniu już chyba pojdzie na dobre:tak: Bo testy owu to po południu się robi, tak?

Agniesiak85 - Agnieszka D.:-D
Z innego forum:
tak, wymagane jest wstrzymanie moczu na 4 godziny przed zrobieniem testu. Również, test powinno się robić nie z porannego moczu! Najlepiej od 10:00 do 20:00

Agnieszka sprawdzilam na moich testach owul. przy 29dc zaczynasz testowac w 12dc,przypuszczalna owulka na 15dc :-) powodzenia, dalej wiesz co robic ;-)

P.S. sikaj na testy popoludniu. Troszke inaczej niz przy ciazowych (staraj sie o tej samej porze)
O widzisz kochana nie ma to jak fachowiec sie wypowie :tak:

reklama
Zaniepokojona a boli cie tylko jeden jajnik? Bo mnie tak drugi od czasu do czasu pobolewa... a i promieniuję na dół pleców?!
od rana pobolewał mnie lewy a z prawego miała byc owulka a teraz to mnie tak napieprzają obydwa a zwłaszcza prawy
i tak się zastanawiam co to może być bo chyba od 17dc kiedy pęcherzyk miał 26mm to juz pękł i nie jest to ból owulacyjny bo to nie mozliwe
boli mnie całe podbrzusze zwłaszcza jak się wyprostuję bo jak siedzę to mniej mnie boli i promieniuje do ujścia pochwy

od rana pobolewał mnie lewy a z prawego miała byc owulka a teraz to mnie tak napieprzają obydwa a zwłaszcza prawy
i tak się zastanawiam co to może być bo chyba od 17dc kiedy pęcherzyk miał 26mm to juz pękł i nie jest to ból owulacyjny bo to nie mozliwe
boli mnie całe podbrzusze zwłaszcza jak się wyprostuję bo jak siedzę to mniej mnie boli i promieniuje do ujścia pochwy
Kurde nie wiem napewno to nie owulacja... może fasolka rzeczywiscie się zagnieżdża?! a bierzesz duphaston?

Martynko biorę luteine 2x po 50mg ale tylko do jutra mam brać
tyle ze w tym jajniku miałam jeszcze drugi pęcherzyk co w tamtą środę miał 17mm ale wątpie żeby teraz pękł

Martynko biorę luteine 2x po 50mg ale tylko do jutra mam brać
tyle ze w tym jajniku miałam jeszcze drugi pęcherzyk co w tamtą środę miał 17mm ale wątpie żeby teraz pękł
Pęcherzyki mogą pęknąć 2 lub 3 ale tylko w ciągu 12 godzin później to już wchodzi się w II faze więc to nie pęknięcie... może to przez luteine bo ja biorę duphaston to mogą byc jakieś efekty uboczne!
Dlaczego tylko do jutra bierzesz? wydaje mi się że dopóki nie zatestujesz nie powinnaś odstawić!?

Pęcherzyki mogą pęknąć 2 lub 3 ale tylko w ciągu 12 godzin później to już wchodzi się w II faze więc to nie pęknięcie... może to przez luteine bo ja biorę duphaston to mogą byc jakieś efekty uboczne!
Dlaczego tylko do jutra bierzesz? wydaje mi się że dopóki nie zatestujesz nie powinnaś odstawić!?
myślisz że po luteinie mogą być efekty uboczne?/ powiedz coś wiecej.
lekarz mi ja zapisał od 18 do 25dc na wyregulowanie cyklu

reklama
ja w zeszłym cyklu czułam się jak balon, ból piersi normalnie o rozmiar wiecej na wieczór mdliło mnie ale jajniki chyba nie bolały:baffled: nie wiem kurde nie pamiętam...:eek:
Ja mam brać duphaston dotąd aż nie sprawdze czy się udało!

Do góry