ale bez tego ani rusz pracowaćI ja jestem ,obskoczyłam to szkolenie bhp ,tak samo szybko jak i i badania lekarskie ,taki pic na wode![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale bez tego ani rusz pracowaćI ja jestem ,obskoczyłam to szkolenie bhp ,tak samo szybko jak i i badania lekarskie ,taki pic na wode![]()
my sie gaduł nie boimy!Już piszę,ale właściwie nie wiem co hehehe
Mam dwójeczkę dzieciaczków synka i córcię, następne w drodze. Obecnie siedzę w domku bo nie mam z kim małych zostawić żeby iść do pracy (no teraz ciąża to wiadomo z pracą luz).Mój mąż pracuje w tygodniu i weekendy więc troszkę mało czasu mamy dla siebie. Mieszkamy w jednym domu z teściami, ale wszystko mamy oddzielne,a za jakieś 2 mies. będziemy już mieć cały domek dla siebie:-) A teściów za sąsiadów![]()
Na razie chyba starczy, a jak za mało to pytajcie:-) Chętnie odpowiem.:-) I ostrzegam straszna gaduła ze mnie hehehee![]()
frytki do kurczaka:-):-):-):-)o matko i córko ale u mnie leje deszczi ajk tu do sklepu wyjść
adam wróci ze szkoły a tu na obiad???????????? kurczak jest ale co do niego choroba nawet ryżu nie mam
![]()
to czemu zes w kalendarzu zel wpiasala co????????bo tam jest źle wpisane Leszka jest tylko raz w roku 3 czerwca
hehe ładnie ładnie tak zapomniec o tatusiu
nam ze spaceru kicha wyszła zerwała się taka wichura jak na burze a Lena zjadła i zasnęłaa mi się tak nie chce sprzątać![]()
kurcze widze ze dzis polwoei czarownic bakcyla na nalesniki zrobilamPodlizuj sie do woli ,nie mamy nic przeciwkoNam też jest miło
Zupa pyrkocze na naleśniki nie wiadomo z jakiego powodu czasu brakłonie wiecie może
ale zrobię po południu ,bo mi język do du...ucieka jak pomyślę ,
byłam w takim sklepie obok mnie po kawę ,bo sie mi skończyła gala 250 gr.kosztuje tak 10.40 popierd...gościa ,a potem lamentują ,ze ludzie zakupy w marketach robią ,a gdzie się pytam,
pomalowałam się ,włosy wyprostowałam ,zaraz smigam do lekarza
ledwo oderwałam sie od kompa
zupa też sie pewnie rozgotuje ,bonie ma komu sprawdzić czy już warzywka są ok.![]()
a ile dostwa?i dlugos ie na to czeka?i czy mozna w kazdym rossmanie odebrac bo ja mam w minksu,wiec nie jest tak dalekoproszę to link do usługi foto:
Fotousługi Rossmann
możesz zamówić z dostawą do domu są różne ja wzięłam tę tańszą wersję
można dac napis jeszcze ale do 16 liter żeby się zmieściło tak mnei poinformowali
DLOACZAM SIE DO ZYCZEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mlenko wszystkiego najlepszego dla twojego leszka w dniu jego imienin
![]()
bardzo duzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja jadłam w ciąży normalnie i nic się nie działo.
miałam napisać że to fajnie iż dużo piszecie ale teraz widzę że bardzo dużo piszecie :-)
dobre
heheh kolejna z nalesnikami-pieczraki i cos tam jeszcze i krokiety gotoweidę smażyć naleśniki, do potem![]()
jak tez nie lubie jak moj w domuNie wyrabiam
Wkurza mnie na maksaNo ale chociaz czasami troche pomaga;-)
Dzisiaj bylismy razem na zakupach i jak ja sprzatałam to obrał dziewczynkom wszystko na zupkeA to juz postep z Jego strony
ja staram sie brac od supersprzeadawcow albo od takich co nie maja negatywakuźwa dzwonię do tego sprzedawcy z allegro juz od rana i nic albo nikt nie odbiera albo rozłacza się
normalnie cholera mnie trafi tam dzieciak czeka na obiecany prezent a Ci sobie jaja robią kurier to na drugi dzień już jest a oni gwarantują 24h po wpłacie kasy
u mnie po poludniu sie zrobilo 10stopniZdążyłam już wrócić z zakupów a Oliwcia jeszzce spia niech sobie jescze pospi,mamusia trochę odsapnie
zimno jak holera,ubrałam się w golf i kurtke i było mi chłodno,wiatr jet straszny.u mnie jest niecałe 12C
mam wrazenie że to jesień idzie a nie lato
no wlasniedziewczyny a co z As? coś jej nie widzę ..???
al gdzie toi jest??????????????????????????????![]()
napisałam pod pamiętnikiem ;-)
az 100????????????no jeden łaciaty kubek też jeststanęlo na 100 bo juz wiecej mąz mi nie daje kupowac czesc juz wynisł do piwnicy w kartonowym pudle ok 5 szt "niechcący" potłukł
:-( ale ja oczywiscie dokupilma 5 zeby było 100
ude bo woda na kwke mi się gotuje
przypomnialas mi fajny przepis an inne kotlety z piersi,ale robilam je 2 razy i musze sprawdzic w przepisache nic specjalnego piersi z kurczaka przyprawiam solą pieprzem i carry do tego łyżkę koncentratu pod koniec smażę bez panierki i tylko lekko rozbijam nie na płaski tylko tak trochę żeby się szybciej obsmazyło sote (zapomniałam jak się to poprawnie pisze )
kasza kuskus z oliwą i skropiona sokiem z cytryna a na koniec polewam ją jeszcze tym co zostaje po usmażeniu piersi zajmuje to tyle czasu co usmażenie cycków z kuraka zdrowe , pżywne i smacznea co najwazniejsze szybkie
j bidula ale od czego on ma takie objawy często skoro mówisz ,że to standardowy zestaw , czy to jakaś alergia?
to tak jak jaja jakiegos dola zalapalam![]()
przyleciała Anabuba na swojej miotle i tak naspamowała ,że nie moge nadrobić
Kochana koszt przesyłki przy wpłacie na konto to chyba 3 zł
ustawiasz tam po nadaniu zamówienia swój najbliższy sklep rossmanna i odbierasz po 3 dniach w tym punkcie który wybrałaś jako najbliższy
Ztymi chłopami to tak jest ,mój tak mnie zdrzażnił w niedziele ,jak wróciłam z pracy ,a on na bani,bo ma doła,no jasne najlepoiej...gdyby kobiety piły gdy coś je wkurzy ,czy zdołuje ,to ja pewnie rzadko bym trzeżwiałamoj ostal wyplate:--
-
-(
niew iem czy mam ja wydac czy przepic
jeszcze on mnie dobil i ta pojebana pogoda
a Paulina dzis w szkole sie wsciekla-pani z angielskiego wystawiala oceny na koniec roku wiec dostala szalu ze ma 5 a nie 6
wlazila od lawke darla gebe i potem na kolejnych lekacjach tez dala popalic
zeby te amibcje jej do konca zostaly
a jak jej powiedzialam ze za dzisiejsze zachowanie ma kare na kompa to powiedziala do mnie "chce inna rodzine"
zaczyna sie![]()
Ztymi chłopami to tak jest ,mój tak mnie zdrzażnił w niedziele ,jak wróciłam z pracy ,a on na bani,bo ma doła,no jasne najlepoiej...gdyby kobiety piły gdy coś je wkurzy ,czy zdołuje ,to ja pewnie rzadko bym trzeżwiaładlatego dziś mu wpiernicz,bo nie będzie pamiętał,a jak jutro sie będzie żalił ,mże dupsko boli to powiedz ,ze się wypierniczył po pijaku
u mojego m na wiosce była taka co męża swojegoow DYWAN zawijała jak pochlał i ustawaiła w kącie ,jak sie szamotał to leciał na ryj i nos złamamy ponoć go szybko oduczyła ...hmmmmmm
Moja córcia tak jeszcze mi nie powedziała,ale to przede mną pewnieciesz sie ze ambitna i tak super sie uczy.
ZAraz oblukam obiadowy wątek i zarzucę przepisem na kotlety jak ich tm jeszcze nie ma![]()