reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

medeuska co się dzieje???????
a bo wielmożny jak wrocil o 18 to pożarł obiad i jak ponosil troche to wielce sie zmęczył i poszedl do tesco po iwo( na jedno mu pozwolilam przy okazji mial kupic szynke) to ***** siedzial w aucie i gadał sobie z kolegami do 20.30 i wrócil oczywiscie najebany!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niedosc ze calyd zien go nei widzialam to oczywisie musial sie nachlac:wściekła/y:
już sie z nim pożarłam i powiedxiałam że nie obchodzi mnie gdzie bedzie spał ale na pewno nie zemna bo ja nie mam zamiaru wdychac jego smrodu:-D:-D

reklama
a bo wielmożny jak wrocil o 18 to pożarł obiad i jak ponosil troche to wielce sie zmęczył i poszedl do tesco po iwo( na jedno mu pozwolilam przy okazji mial kupic szynke) to ***** siedzial w aucie i gadał sobie z kolegami do 20.30 i wrócil oczywiscie najebany!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niedosc ze calyd zien go nei widzialam to oczywisie musial sie nachlac:wściekła/y:
już sie z nim pożarłam i powiedxiałam że nie obchodzi mnie gdzie bedzie spał ale na pewno nie zemna bo ja nie mam zamiaru wdychac jego smrodu:-D:-D

ehh Meduska łączę sie z Toba w bólu , któras kiedys tu napisała ,że facetów powinno się zaszywac zaraz po urodzeniu coś w tym jest :crazy:

dobra ostatni raz się żeganm dzisiaj

joanna jak ty kochana tyle suwaczków zmieściłaś mi nic więcej nie wchodzi w sygnaturkę:no::no::no:
a moje kochanie od 2 dni mówił że cosik kiepsko się czuje a dzisij przyszedł i mówi że jakiś senny płakać mu się chce i wogule do dupy no i się okazało ma 38.5 leży w łóżku a właściwie to już śpi:angry::angry:wszystko to te cholerne zmany pogody wczoraj 29 dzisiaj 10 no masakra:wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny zaczyna się finał YOU CAN DANCE :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: JUŻ TERAZ !!!!!!!!
przestalam ogladac po 2 edycji,no czasami cos tam

przepis juz jest madzilka zamiesciła ale mam refleks:zawstydzona/y:

witaj w klubie :-D:tak:
a ja jutro kotlety z kapustki z przepisu Malinki na razie dobranoc do jutra
spoko ale dzieki za checi:-)

witajcie laseczki.
Ja teraz bez kompa,bo młoda załapała te cholerne zapalenie spojówek od Kubusia.
Nie chodzi do szkoły to na kompie siedzi i na zmianę simsy i mata do tańca.
Teraz poszła oglądać YCD to mam chwilkę.
Słuchajcie mały nie miał robionej diagnostyki,bo odesłali nas do Wołomina do poradni specjalistycznej.
Tam się dostać to graniczy z cudem.
Cud jednak się stał i mamy wizytę na 2 lipca .
Kubuś wtedy przejdzie test na poziom inteligencji.
Potem panie z poradni się urlopują i wszystko odwołane.
Jak jakimś cudem uda się zaliczyć komisję to będzie to tuż przed początkiem roku szkolnego.
Proponowany termin to po 15 sierpnia.

I znów w nerwach do tego sierpnia będę.

A teraz coś miłego.
Wczoraj dzwoniła dyrektorka ze szkoły od Klaudii w informacją.
Klaudia wygrała rejonowy konkurs matematyczny i została SUPER MATEMATYKIEM roku 2008/2009 i jutro o godz.13 odbierze główną nagrodę z rąk naszego burmistrza.

Klaudia została wyrózniona z pośród ponad 1400 uczniów z woj mazowieckiego w liceum im.Staszica również w olimpiadzie matematycznej.
Miejsc premiowanych było tylko 15 :szok::szok::szok:
Odbiór osobisty nagrody jutro o godz.16.30.w głównej auli liceum.
Dyrektorka powiedziała ,że to najlepsze liceum matematyczne w kraju i takie wyróżnienie to mega sukces.
Ostatnie takie wyróżnienie z naszej szkoły było 8 lat temu.:szok::szok::szok:

Ależ jestem z niej dumna yupiiii
:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2:
Dziewczynki nie poczytam,bo nie mam czasu.
AS nie wiem czy to przeczytasz ale ja jak dzwonilam do zespolu oorzeckajacego bo Paulina tez musi miec zaswiadczenie od psychologa to orzeczenia to pani mi powiedziala ze nie musi buyc koniecznietak jak u ans w rejonie PPP w /minsku tylko moze byc od innego ppsychologa
no to ja w CZD oczywiscie zalatwilam:-)

no ale oczywiscie gratulacje dla Klauii:-):-):-)
a ona jak ma zapalenie spojowek to chyba nie powinna tyle siedziec przed kompem czy tv?

no to widze ze dzis mamy podobnie
moj ksiaze spal ponad 4 godziny i wstal.
staram sie w ogole do niego nie odzywac,nawet nie kiwam glowa czu cos.
totalna olewka,chociaz chcialabym mu nagadac,ale mam go gleboko.....]
Medeuska-olej to cielym moczem:-):-):-)

ehh Meduska łączę sie z Toba w bólu , któras kiedys tu napisała ,że facetów powinno się zaszywac zaraz po urodzeniu coś w tym jest :crazy:
popieram:tak::tak::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:

joanna jak ty kochana tyle suwaczków zmieściłaś mi nic więcej nie wchodzi w sygnaturkę:no::no::no:
a moje kochanie od 2 dni mówił że cosik kiepsko się czuje a dzisij przyszedł i mówi że jakiś senny płakać mu się chce i wogule do dupy no i się okazało ma 38.5 leży w łóżku a właściwie to już śpi:angry::angry:wszystko to te cholerne zmany pogody wczoraj 29 dzisiaj 10 no masakra:wściekła/y::wściekła/y:

no wlsanie Joanaa jak tyle suwczkow wcisnelas?????????????
a te zmoany pogody sa denerwujace,strasznie
ale ja mam dzis cieplusio,milusio w domu:-):-):-)

Anabuba wiem, już sie nie wkurzam- po prostu musiałam mu dac nauczke:tak::-D teraz sie podlizuje- ale mam tu fajnie-duże mieszkanie i jest pokoj gdzie moge isc i sie zamknąc w świętym spokoju:tak::tak::-D

Ostatnia edycja:
AS nie wiem czy to przeczytasz ale ja jak dzwonilam do zespolu oorzeckajacego bo Paulina tez musi miec zaswiadczenie od psychologa to orzeczenia to pani mi powiedziala ze nie musi buyc koniecznietak jak u ans w rejonie PPP w /minsku tylko moze byc od innego ppsychologa
no to ja w CZD oczywiscie zalatwilam:-)

no ale oczywiscie gratulacje dla Klauii:-):-):-)
a ona jak ma zapalenie spojowek to chyba nie powinna tyle siedziec przed kompem czy tv?

no to widze ze dzis mamy podobnie
moj ksiaze spal ponad 4 godziny i wstal.
staram sie w ogole do niego nie odzywac,nawet nie kiwam glowa czu cos.
totalna olewka,chociaz chcialabym mu nagadac,ale mam go gleboko.....]
Medeuska-olej to cielym moczem:-):-):-)

Nam zrobienie testów gdzie indziej nic nie da,bo komsja po 15 sierpnia dopiero :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Widzę,że Wasi znowu troszkę narozrabiali :no::no:
Mój za to grzecznie w pracy jeszcze siedzi.Jakąś robótkę prywatną złapał.
A niech zarabia chłopak jak ma możliwość.:tak::-)
A Klaudia mus truskawkowy na kolacje zrobiła i tosty z serem i mielonką.
Niezła mieszanka :szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry