reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

A jak tam Kropeczka ? Już po operacji?
Hanka pracuje w tym hotelu?

O i pierdaczona wczasowiczka się pokazała. Szczerze dla mnie wyjechałaś wczoraj - nie moge uwierzyć że już po wszystkim - ale ten czas leci

JAK BYLO??????//

O Kropeczce nic nie wiemy, ale na pewno wszystko dobrze:-)
A Hanka dzielnie pracuje, całymi dniami jej nie ma, a wydzwaniają do niej nawet po godzinach pracy, normalnie niezastąpiona jest:-)

Ładne lizusostwo:-)

Kropeczka miała wczoraj operacje ale nie ma dostepu do świata i nie daje znać.
Hanka się zapracowywuje w tym hotelu,bo pokazała, że dużo umie i teraz ciągnie 2 etaty (przez chwilę), przez co żdko nas odwiedza.
Zaniepokojona obroniła prace.
Nektarynka miała urodziny.
A fasolki wszystkie zdrowe i rosną:-)

Piękne lizusostwo:-)

A tak panikowała ta nasza Hanka! A już bez niej rady nie dają!

Jechanka a jak jak nie:-)

reklama
Wiesz ona jest po prostu the best (teraz nawet uczy sięstrę obsługi jakiegoś programu czy coś takiego przez gg:-))więc tak się im spodobała, że żyć bez niej nie mogą (jak i my zresztą:-D)

O i pierdaczona wczasowiczka się pokazała. Szczerze dla mnie wyjechałaś wczoraj - nie moge uwierzyć że już po wszystkim - ale ten czas leci

JAK BYLO??????//

Ładne lizusostwo:-)

:-)
Żadne lizusostwo!! A co mam prawę powiedzieć, że Ty wiedźma jesteś i najzwyczajniej w świecie jakieś wstręne czary rzuciłaś??? Upsssssss wydało się....

Uwielbiam czytać co pisze Hanka, no przecież paść można jak coś wymyśli, można się przy tym nieżle pośmiać, chociażby nie wiem jak zly dzień się miało zawsze musisz się uśmiechnąć:-)

Żadne lizusostwo!! A co mam prawę powiedzieć, że Ty wiedźma jesteś i najzwyczajniej w świecie jakieś wstręne czary rzuciłaś??? Upsssssss wydało się....

Strasznie mi sie podoba ta praca, od wtorku jestem sama bo menagierka na urlopisko poszla, dzisiaj szefostwo pojechalo na urlop i mam nieograniczona wladze.
caly czas cos się dzieje - i już zdążyli mnie poznać z tej szatańskiej strony. Szef dobry jajcarz i erotoman, szefowa panikara, menagierka okazała się moim klonem.

Jest wir na maxa. Pracuje po 10 godzin, cały czas są problemy i trzeba je rozwiązywać - ale kurna jest rewelka jak dla mnie. jeszcze zeby można było komu manto spuścić to już w ogóle było by super.

Uwielbiam czytać co pisze Hanka, no przecież paść można jak coś wymyśli, można się przy tym nieżle pośmiać, chociażby nie wiem jak zly dzień się miało zawsze musisz się uśmiechnąć:-)

No i dla tego powinnaś dać w tą niedzielę na tacę do Rydza, żebym mła znajdowała więcej czasu:-D

reklama
Do góry