reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A&E kurczę co to u Was za programy puszczają :szok::szok::szok::szok::szok:
a myslisz dlaczego Ci ludzie godza sie na to wszystko?dla kasy,odpowiedx jest prosta :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja bym raczej nie mogła oglądac tego programu :no::no::no::no:

malinka podziel sie ze mną ,nie bąź taka :-D:-D:-D:-D:-D:-D ja jeszcze w tym roku czereśni nie jadłam :no::no::no::no::no:malinka i co dobre są?:-p
kochana gdybym mogła przez monitorek podać to chętnie bym dała:tak:a są pyszne słodziutkie:tak:
Ja tez jak ogladam takie programy to rycze:no:Ale twardo ogladam bo jestem chyba jakas nawiedzona:no:
ja mam to samo wyje ale oglądam:tak:

Ja tez jak ogladam takie programy to rycze:no:Ale twardo ogladam bo jestem chyba jakas nawiedzona:no:
No ja mam to samo rycze ale patrze twardo dalej bo mnie ciekawi jak to sie skonczy:szok::szok:
A&E kurczę co to u Was za programy puszczają :szok::szok::szok::szok::szok:
a myslisz dlaczego Ci ludzie godza sie na to wszystko?dla kasy,odpowiedx jest prosta :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja bym raczej nie mogła oglądac tego programu :no::no::no::no:
No ja bym mojego dziecka nawet za nie wiadomo ile kasy nie oddala normalnie ci rodzice sa jacys chorzy:szok::szok:

W nastepnym tygodniu maja dostac dzieci w wieku przedszkolnym a potem w wieku szkolnym:szok::szok::szok: ale jedna matka juz swoje dziecko zabrala sa jeszcze 3 pary z dzieckiem:szok::szok::szok: teraz leci taki reportaz na temat tego programu i psycholodzy bardzo sie skarrza ze to szok dla dziecka i ze moze zachamowac sie w rozwoju itd i ze beda robic wszystko zeby program zostal zakonczony i mam nadzieje ze i tak sie stanie

AS mega wielkie gratulacje dla klaudi super wiadomości:tak::tak:
a mi mój ex przyniusł 3 kg czereśni stoją i mnie tu kuszą no nic podjem sobie:rofl2:
anabuba meduska chyba mi swoich chłopów musicie podesłać bo mojego ex od alkoholu odzwyczaiłam i widze że piotrka też:rofl2:
ta,u mojego to w genach obciazenie

No to jestem i ja:tak::tak::tak: sory ale nie odpisze na posty bo pozaznaczalam sobie ladnie wszystko i mi bateria siadla w laptopie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a drugi raz 17 stron nie chce mi cie czytac:no::no::no: mam nadzieje ze jestem usprawiedliwiona:-D:-D:-D
ale zescie naskrobaly przez ten czas co mnie nie bylo:szok::szok::szok::szok:
Znajomi pojechali po 20 a potem patrzalam na nowy program nazywa sie rodzice na probe i bylam w ogromnym szoku:szok::szok::szok::szok: chodzi tam o to ze mlodziez 17 letnia dostaje obce dzieci i ma sie nimi opiekowac 24 godz na dobe normalnie szok jak mozna swoje dziecko oddac w obce rece nie wiedzac co sie z nim dzieje a dzieci w wieku mojej malej nie ktore mlodsze:szok::szok::szok: przeciez ja bym nigdy mojego dziecka w obce rece nie oddala a tym bardziej mlodziezy ktora nie ma pojecia bo jeden dziecko w nocy prawie zgniutl a nastepna para dostala blizniaki no i te male plakaly i plakaly a oni nie wiedzieli o co chodzi jak sie okazalo dzieciaki z glodu ponad godzine plakaly:szok::szok::szok::szok: normalnie az sie sama rozplakalam tak bylo mi szkoda tych dzieciaczkow:-:)-:)-:)-( a nastepny agent jest tam taki turek ktory non stop bije swoja dziewczyne i to wszystko jest live pokazane:szok::szok::szok: normalnie nadal jestem w szoku po tym programie i nie rozumie tych matek jak moga na taki eksperyment swoje dzieci oddac:szok::szok::szok::szok:
helo helo
co za****************
normlanie brak mi slow
to przez kase nic wiecej

no teraz kompa okupuję ja,ale zaraz idę ,bo obiecałam małej coś na drutach zrobić.
Ja to zawsze w coś się zaplączę,a ta mała zołza potrafi przekonać.:-D:-D:-D
Kuba już dobrze z tymi oczkami i cały czas mówi,że do Pauliny na wakacje jedzie.:-D:-D:-D:-D
Nie masz wyjścia ciotka.
Szykuj się na III wojnę światową jak się razem zabawią.:-D:-D:-D:-D:-D
/QUOTE]
hehhehe-no moze jakos to przezyje.jeden dzien:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
bo po jednym dniu moje uszy nadajasie do wymiany:-):-):-)
kurna wakacje ida i przydaloby sie ludzi poodwiedzac ale ta kasa no.......

malinka podziel sie ze mną ,nie bąź taka :-D:-D:-D:-D:-D:-D ja jeszcze w tym roku czereśni nie jadłam :no::no::no::no::no:malinka i co dobre są?:-p
daj daj daj nie odmawiaj daj....

kochana gdybym mogła przez monitorek podać to chętnie bym dała:tak:a są pyszne słodziutkie:tak:

ja mam to samo wyje ale oglądam:tak:

ja tez tak mam:happy:

potwor wzial prysznic,najdal sie i poszedl spac.
to sie wyspi chociaz.a mis ie nie chceale rano bedzie klopot zeby wstac:baffled:

reklama
Do góry