Ja tez jak ogladam takie programy to ryczeoglądałam kiedyś ten program też wyłam była jedna para i chłopak z dziewczyną non stop imprezowali palili byłam w szoku jak można dać im dziecko![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jak ogladam takie programy to ryczeoglądałam kiedyś ten program też wyłam była jedna para i chłopak z dziewczyną non stop imprezowali palili byłam w szoku jak można dać im dziecko![]()
kochana gdybym mogła przez monitorek podać to chętnie bym dałamalinka podziel sie ze mną ,nie bąź takaja jeszcze w tym roku czereśni nie jadłam
malinka i co dobre są?
![]()
ja mam to samo wyje ale oglądamJa tez jak ogladam takie programy to ryczeAle twardo ogladam bo jestem chyba jakas nawiedzona
![]()
No ja mam to samo rycze ale patrze twardo dalej bo mnie ciekawi jak to sie skonczyJa tez jak ogladam takie programy to ryczeAle twardo ogladam bo jestem chyba jakas nawiedzona
![]()
No ja bym mojego dziecka nawet za nie wiadomo ile kasy nie oddala normalnie ci rodzice sa jacys chorzyA&E kurczę co to u Was za programy puszczają
a myslisz dlaczego Ci ludzie godza sie na to wszystko?dla kasy,odpowiedx jest prosta
ja bym raczej nie mogła oglądac tego programu![]()
Na RTL w srody o 20:15A&E
A na jakim programie to leci???
ta,u mojego to w genach obciazenieAS mega wielkie gratulacje dla klaudi super wiadomości
a mi mój ex przyniusł 3 kg czereśni stoją i mnie tu kuszą no nic podjem sobie
anabuba meduska chyba mi swoich chłopów musicie podesłać bo mojego ex od alkoholu odzwyczaiłam i widze że piotrka też![]()
helo heloNo to jestem i jasory ale nie odpisze na posty bo pozaznaczalam sobie ladnie wszystko i mi bateria siadla w laptopie
a drugi raz 17 stron nie chce mi cie czytac
mam nadzieje ze jestem usprawiedliwiona
ale zescie naskrobaly przez ten czas co mnie nie bylo
Znajomi pojechali po 20 a potem patrzalam na nowy program nazywa sie rodzice na probe i bylam w ogromnym szokuchodzi tam o to ze mlodziez 17 letnia dostaje obce dzieci i ma sie nimi opiekowac 24 godz na dobe normalnie szok jak mozna swoje dziecko oddac w obce rece nie wiedzac co sie z nim dzieje a dzieci w wieku mojej malej nie ktore mlodsze
przeciez ja bym nigdy mojego dziecka w obce rece nie oddala a tym bardziej mlodziezy ktora nie ma pojecia bo jeden dziecko w nocy prawie zgniutl a nastepna para dostala blizniaki no i te male plakaly i plakaly a oni nie wiedzieli o co chodzi jak sie okazalo dzieciaki z glodu ponad godzine plakaly
normalnie az sie sama rozplakalam tak bylo mi szkoda tych dzieciaczkow:-
-
-
-( a nastepny agent jest tam taki turek ktory non stop bije swoja dziewczyne i to wszystko jest live pokazane
normalnie nadal jestem w szoku po tym programie i nie rozumie tych matek jak moga na taki eksperyment swoje dzieci oddac
![]()
no teraz kompa okupuję ja,ale zaraz idę ,bo obiecałam małej coś na drutach zrobić.
Ja to zawsze w coś się zaplączę,a ta mała zołza potrafi przekonać.
Kuba już dobrze z tymi oczkami i cały czas mówi,że do Pauliny na wakacje jedzie.
Nie masz wyjścia ciotka.
Szykuj się na III wojnę światową jak się razem zabawią.
/QUOTE]
hehhehe-no moze jakos to przezyje.jeden dzien
bo po jednym dniu moje uszy nadajasie do wymiany:-):-):-)
kurna wakacje ida i przydaloby sie ludzi poodwiedzac ale ta kasa no.......
daj daj daj nie odmawiaj daj....malinka podziel sie ze mną ,nie bąź takaja jeszcze w tym roku czereśni nie jadłam
malinka i co dobre są?
![]()
kochana gdybym mogła przez monitorek podać to chętnie bym dałaa są pyszne słodziutkie
ja mam to samo wyje ale oglądam![]()
ja tez tak mam
potwor wzial prysznic,najdal sie i poszedl spac.
to sie wyspi chociaz.a mis ie nie chceale rano bedzie klopot zeby wstac![]()
Ja nie wiem czy mam RTL,ale chyba tak,wiec moze za tydzien sobie obejrzeNa RTL w srody o 20:15