reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

widze z ei tak by nic ze spotkania nie wyszło:-p ale mnie tak plecy strasznie bola ze lepiej nie móiwc:baffled: chyba po tym myciu okien u bratowej mnie wzieło:eek::confused2::-)
Agunia nie pękaj mysle ze jeszcze nie raz sie spotkamy:tak: jakby co zapraszam do mnie:-)
Mini witaj i napisz nam cos o sobie

reklama
Mrówa pewnie Cie gdzieś zawiało..:baffled: Mężulek Cie musi wymasowac wieczorkiem i bedzie ok :tak::-)
Agunia jeszcze nie jedna okazja bedzie do spotkania :tak:
Kasiu Kuba dobrze :tak: Własnie próbuję go do wanny zwabić, ale oczywiście ma 1500 innych rzeczy na głowie jeszcze :tak:

hello lejdis:-)

szkoda że ze spotkania nici :-( będzie jeszcze okazja Agunia nie przejmuj się tak bardzo
mrowa no faktycznie chyba pomyliłam wątki:sorry::zawstydzona/y::-D
Anita a ty gdzie zniknęłaś?

witam nową mamusię :-)

zmykam pisać :baffled:

:szok::szok::szok: A co tu taka cisza???

Karolka wczoraj zaczęła mi trochę kaszleć i została dziś z Tomkiem a na jutro zamówiłam teściową ;-) Mam nadzieję ze jej przez weekend przejdzie :tak:
W sumie dzielnie się trzymała od stycznia :-)

Gdzie jesteście? :eek:;-)

ja sie melduje:-)
Kasiu zdrówka dla Karolki dobrze ze teściwoa zaklepana;-):-D
Beti i jak zaciagnełas Kube do kapania?

dzis ide z Mela do laryngologa w zwiazku z powiekszonym migdałem:baffled:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny , dzięki za przyjęcie :-D
Dużo chyba nas tu jest ? czy mnie się tylko tak zdaję ????

Jestem sobie z Tarnowa , niegdyś mieszkałam na do prochowni , teraz okupuje kolonie kolejową .
Mam jak widać w suwaczku rocznego synka i w tym momencie jestem na wychowawczym .
Czy mogły byście też w skrócie się przedstawić bo nie dam chyba rady przeczytać całego forum :zawstydzona/y:

Duuuuuużo zdrówka dla dzieciaczków

Mini ja też pochodzę z Do Prochowni ;-) Teraz okolice ;-)Jak masz na imię?
Ja mam Karolinkę we wrześniu skończy 4 lata :-) Pracuję :-)
Jest nas tu trochę ale jak widzisz ostatnio ruch marny :-D;-)

Mrowa zdrówka dla Melci :-)
Do kitu z tą pogodą :wściekła/y:

reklama
Do góry