reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Sa jeszcze jakies fasolki ?
taaa moja za jakies 12dni:-D
ja schudlam dzieki zajsciu w ciaze :-p przed porodem 88kg a na chrzcinach juz 60 potem 57 :tak: macierzynstwo sluzy...choc teraz sie rozbestwilam i startowalam z 66 kg obecnie 73 :-) Polecam orbitreka, kupilam go pare lat temu i jestem mega zadowolona, jak doszlam do super formy po mc cwiczen to po godzinie treningu cale wlsoy koszulka wsio mokre a waga pieknie szla w dol i to cho chcialam uda, brzuch, rece
jesli startowalas z 66 a teraz 73 to tylko 7 kg.. wydaje mi sie ze to nie wiele.. ale życze Ci aby waga po ciązy poleciala w dol na ten półap co sobie wymarzysz:)
w kazdym razie FF wykryl owu w poniedzialek.. teraz pozostaje czekanie i nie myslenie:)

reklama
czesc wpadlam sie przywitac i powiedziec tylko,ze u mnie bez zmian
buziole dla Was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć Romeczko:)
Moj M wrocil w sobote po 3 tyg nieobecnosci :tak:;-)
no tak tylko jak tu sie nie zalamywac :zawstydzona/y: teraz tak patrze na suwaczek i mam juz 2 lata staran za soba, a ile jeszcze przed soba ??? :szok: hmmm rece mi opadaja :baffled:
Z tata wszystko ok, wczoraj byl juz na 3 dawce chemi i jeszcze ma chyba 3 przed soba...
Lilu, bardzo się cieszę że z tata ok:-)
I Musisz byc baaardzo szczęśliwa z powrotu M... Skoro wrócił to znowu możecie próbowac:-) Nie łam się
hmmmmm 8 kg do zrzucenia ??? przeciez Ty super wygladasz kobieto ile masz wzrostu :-) ??

ja schudlam dzieki zajsciu w ciaze :-p przed porodem 88kg a na chrzcinach juz 60 potem 57 :tak: macierzynstwo sluzy...choc teraz sie rozbestwilam i startowalam z 66 kg obecnie 73 :-) Polecam orbitreka, kupilam go pare lat temu i jestem mega zadowolona, jak doszlam do super formy po mc cwiczen to po godzinie treningu cale wlsoy koszulka wsio mokre a waga pieknie szla w dol i to cho chcialam uda, brzuch, rece
Kroptusiu, mam 164 sm wzrostu. Wiesz, ja nigdy nie ważywłam mało w swoim, że tak powiem, dorosłym życiu. Tzn. Najmniej ważyłam jak pisłama licencjata na dziennych , ale co się dziwić- nie maiłam czasu ani jeść ani spać - jedna noc do rana pisanie, a druga balowanie. trzeba było jakoś pożegnac się ze studiami dziennymi:-) I wtedy waga spadła do 56. ALe tak normalnie zazwyczaj było ok 60kg. tylko od poznania M. waga niestety szła w góre - tabletki, późne dobre kolacyjki itd....
I ani się nie obejrzałam 68 (najwięcej 69). W tym czasie udało mi się zezucic nawet do 64 ale przed ślubem i niestety na któtko:-(
Orbitek mówisz...Musze spróbować...Ale jeśli o mnie chodzi to ja do ćwiczen w domu mam słomiany zapał. Mam płkę do ćwiczeń, hantelki i nawet ostatnio kupiłąm hula hop:-) ale za rzadko ćwicze po prostu..

taaa moja za jakies 12dni:-D

jesli startowalas z 66 a teraz 73 to tylko 7 kg.. wydaje mi sie ze to nie wiele.. ale życze Ci aby waga po ciązy poleciala w dol na ten półap co sobie wymarzysz:)
w kazdym razie FF wykryl owu w poniedzialek.. teraz pozostaje czekanie i nie myslenie:)

wiesz prawde mowiac waga mi dynda oby Kacperek sie urodzil zdrowy moze byc nawet i 88 przed porodem...dla niego wszystko a potem samo sie zrzuci badz z pomoca, teraz nie ma znaczenia...Czekalam na tempke i oto jest owu w pn super :-)

Kroptusiu, mam 164 sm wzrostu. Wiesz, ja nigdy nie ważywłam mało w swoim, że tak powiem, dorosłym życiu. Tzn. Najmniej ważyłam jak pisłama licencjata na dziennych , ale co się dziwić- nie maiłam czasu ani jeść ani spać - jedna noc do rana pisanie, a druga balowanie. trzeba było jakoś pożegnac się ze studiami dziennymi:-) I wtedy waga spadła do 56. ALe tak normalnie zazwyczaj było ok 60kg. tylko od poznania M. waga niestety szła w góre - tabletki, późne dobre kolacyjki itd....
I ani się nie obejrzałam 68 (najwięcej 69). W tym czasie udało mi się zezucic nawet do 64 ale przed ślubem i niestety na któtko:-(
Orbitek mówisz...Musze spróbować...Ale jeśli o mnie chodzi to ja do ćwiczen w domu mam słomiany zapał. Mam płkę do ćwiczeń, hantelki i nawet ostatnio kupiłąm hula hop:-) ale za rzadko ćwicze po prostu..

tez mam 164 i najbardziej mi waga poszla przed 1 ciaza do 77kg kiedy sie okazalo ze jestem w ciazy :-) a potem jak pisalam 88, schudlam itd...ale tez teraz 66 kg jak zaszlam i poki co czuje sie ok...A orbitrek fakt trzeba sie zmobilizowac ja zaczynalam 3 razy w tyg co 2 dni od 25 min bo 20 min to sama rozgrzewka, spalanie tluszczu przy takich cwiczeniach aerobowych i kardio zaczyna sie po 20 min dlatego potem 30 min i tak do 45-60 min albo rano tylko po kawie na pusty zoladek i potem po cwiczeniach jeszcze godzine sie spala tluszcz wiec nie mozna nic jesc bo sie spali to co zjadlo albo...2h po ostatnim posilku a raczej obiedzie lekkim np o 18 potem znow godzine nic nie jadlam i o 20 jakis nabialek juz: tunczyk, serek, mintaj, piers...oj wiele przeszlam bo nim schudlam tylam masakrycznie i nikt nie mogl znalezc przyczyny w sumie od 55-77 kg

heeellloo księżniczki
cześć PM
Cześć Romeczko:)
Justynko jakbym czytała o sobie ja też jestem podobnego wzrostu 162cm a i wage też zazwyczaj taką miałam i tylko raz udało mi sie do 52 kg spaśc ale nie na długo a tak bym chciała teraz tyle wazyć

reklama
Witajcie...
widze, ze temat wagi sie pojawil... Ja musze przyznac ze nigdy nie mialam problemow z utrzymaniem wagi bez jakiegokolwiek odchudzania. Zawsze wazylam 57-60 przy 174cm Ale teraz po tych clo i dupkach to waze 64 i to jest dla mnie nienormalne. Ja nawet nie umiem sie odchudzac bo nigdy tego nie musialam robic:happy2::happy2:
Mam nadzieje, ze po ciazy szybko wroce do 60kg ...

Do góry