reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
karola615 a jak Ty się czujesz ?bo to już niedługo rozwiązanie :tak::tak::tak::tak:
moze bys nam sie pokazała z brzuszkiem?nie widziałyśmy takiego zdjęcia :-)

bo o takie zdjęcie bardzo ciężko:-( jak mi nie ma kto zdjęcia zrobic bo D wiecznie zapracowany, albo jakieś takie do d... zdjęcia robi to nie ma nawet w czym wybierać:-(
a poza tym... mam nadzieję urodzić tydzień przed terminem:tak: moze to głupio brzmi, ale po porodzie muszę się szybko kurować bo 25.07 mam wesele brata:-), a boje sie jak bede się goic... po urodzeniu Natki przez miesiąc praktycznie chodzić nie mogłam, a jak juz to z pokoju do pokoju i z kuchni do kibelka:-(

zaraz poszukam jakiegoś zdjecia...

Witam
Melduje sie ze jestem i niedlugo zmykam;-)
Bylismy ogladac fajne mieszkanko i do konca tygodnia musimy dac odpowiedz:tak::-:)-(
Teraz czekam za siora i idziemy do przychodni wazyc nasze dzieciaki:-)A pozniej sprobuje Ja wycoagnac na zakupki

Karola ,ja po 1 porodzie ponad tydzień ledwo chodziłam ,tak mnie porozrywało i od szycia od ran tak ciągneło.Strasznie się bałam 2 porodu ,bo m pracował od rana do nocy ,a klaudia 4-letnia wtedy akura zapalenie płuc miała po szpitalu zaraz ,bo nie doleczyli jej,bałam sie jak jasna cholera i fakt,że pierwsze 3 dni nie miałam czasu ani chęci się ubrać,nawet lekarza do klaudii w piżamie przyjmowałam,ale krocze nie bolało w miarę żwawo się mogłam poruszać ,myślę ,ze nie będzie tak żle.Aile twoje 1 dziecię ważyło???Klaudia moja (1 dziecko)3600,a Ksawier 4200 i rodziłam naturalnie:tak:

reklama
ja jestem 4 dzień na zelixie i na razie nie zauwazyłam żadnych zmian poza suchością w ustach no i nie jem już późno pilnuję się i nie czuję takiego ssania ale obiad potrafię zjeść konkretny tylko staram się by nic tłustego nie było

trzymajcie kciuki żebym schudła to moje marzenie wrócić do swoich 51 kg :tak::tak:
dobra nie będe taka pazerna do 55:-D
Kochana u nas jest taki proszek nazywa sie almased ja go biore 3 dni i schudlam juz 2,5kg:szok::szok::szok::szok::szok: fakt ze nie mozesz nic jesc tylko pic ten proszek rozrobiony w wodzie 3 razy dziennie ale dziala swietnie kumpel schudl w tydzien 7 kg:szok::szok::szok: i tak przez dwa tygodnie tylko ten proszek a potem 2 razy dziennie proszek i jeden posilek:tak::tak::tak:

Witam
Melduje sie ze jestem i niedlugo zmykam;-)
Bylismy ogladac fajne mieszkanko i do konca tygodnia musimy dac odpowiedz:tak::-:)-(
Teraz czekam za siora i idziemy do przychodni wazyc nasze dzieciaki:-)A pozniej sprobuje Ja wycoagnac na zakupki
No to jak bylo fajne to nic tylko sie decydujcie:tak::tak: tylko wspolczuje przeprowadzki

Karola ,ja po 1 porodzie ponad tydzień ledwo chodziłam ,tak mnie porozrywało i od szycia od ran tak ciągneło.Strasznie się bałam 2 porodu ,bo m pracował od rana do nocy ,a klaudia 4-letnia wtedy akura zapalenie płuc miała po szpitalu zaraz ,bo nie doleczyli jej,bałam sie jak jasna cholera i fakt,że pierwsze 3 dni nie miałam czasu ani chęci się ubrać,nawet lekarza do klaudii w piżamie przyjmowałam,ale krocze nie bolało w miarę żwawo się mogłam poruszać ,myślę ,ze nie będzie tak żle.Aile twoje 1 dziecię ważyło???Klaudia moja (1 dziecko)3600,a Ksawier 4200 i rodziłam naturalnie:tak:
Ojjj no to Ksawier byl duzy moja miala tylko 3160 i 50cm a rodzilam tylko tydzien przed terminem:tak::tak:

Do góry