reklama
karola615 a jak Ty się czujesz ?bo to już niedługo rozwiązanie
moze bys nam sie pokazała z brzuszkiem?nie widziałyśmy takiego zdjęcia :-)
bo o takie zdjęcie bardzo ciężko:-( jak mi nie ma kto zdjęcia zrobic bo D wiecznie zapracowany, albo jakieś takie do d... zdjęcia robi to nie ma nawet w czym wybierać:-(
a poza tym... mam nadzieję urodzić tydzień przed terminem

zaraz poszukam jakiegoś zdjecia...
Witam
Melduje sie ze jestem i niedlugo zmykam;-)
Bylismy ogladac fajne mieszkanko i do konca tygodnia musimy dac odpowiedz
:-
-(
Teraz czekam za siora i idziemy do przychodni wazyc nasze dzieciaki:-)A pozniej sprobuje Ja wycoagnac na zakupki
Bylismy ogladac fajne mieszkanko i do konca tygodnia musimy dac odpowiedz

Teraz czekam za siora i idziemy do przychodni wazyc nasze dzieciaki:-)A pozniej sprobuje Ja wycoagnac na zakupki
madziulanatasza
Fanka BB :)
Karola ,ja po 1 porodzie ponad tydzień ledwo chodziłam ,tak mnie porozrywało i od szycia od ran tak ciągneło.Strasznie się bałam 2 porodu ,bo m pracował od rana do nocy ,a klaudia 4-letnia wtedy akura zapalenie płuc miała po szpitalu zaraz ,bo nie doleczyli jej,bałam sie jak jasna cholera i fakt,że pierwsze 3 dni nie miałam czasu ani chęci się ubrać,nawet lekarza do klaudii w piżamie przyjmowałam,ale krocze nie bolało w miarę żwawo się mogłam poruszać ,myślę ,ze nie będzie tak żle.Aile twoje 1 dziecię ważyło???Klaudia moja (1 dziecko)3600,a Ksawier 4200 i rodziłam naturalnie

Aile twoje 1 dziecię ważyło???Klaudia moja (1 dziecko)3600,a Ksawier 4200 i rodziłam naturalnie![]()
Natka była hitem nr 1 na porodówce:-) 4250 i 60cm dluga, i tez naturalnie rodzilam... ciekawa jestem ile junior bedzie wazyl...
reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Kochana u nas jest taki proszek nazywa sie almased ja go biore 3 dni i schudlam juz 2,5kgja jestem 4 dzień na zelixie i na razie nie zauwazyłam żadnych zmian poza suchością w ustach no i nie jem już późno pilnuję się i nie czuję takiego ssania ale obiad potrafię zjeść konkretny tylko staram się by nic tłustego nie było
trzymajcie kciuki żebym schudła to moje marzenie wrócić do swoich 51 kg
dobra nie będe taka pazerna do 55![]()

No to jak bylo fajne to nic tylko sie decydujcieWitam
Bylismy ogladac fajne mieszkanko i do konca tygodnia musimy dac odpowiedz:-
-(

Ojjj no to Ksawier byl duzy moja miala tylko 3160 i 50cm a rodzilam tylko tydzien przed terminemKarola ,ja po 1 porodzie ponad tydzień ledwo chodziłam ,tak mnie porozrywało i od szycia od ran tak ciągneło.Strasznie się bałam 2 porodu ,bo m pracował od rana do nocy ,a klaudia 4-letnia wtedy akura zapalenie płuc miała po szpitalu zaraz ,bo nie doleczyli jej,bałam sie jak jasna cholera i fakt,że pierwsze 3 dni nie miałam czasu ani chęci się ubrać,nawet lekarza do klaudii w piżamie przyjmowałam,ale krocze nie bolało w miarę żwawo się mogłam poruszać ,myślę ,ze nie będzie tak żle.Aile twoje 1 dziecię ważyło???Klaudia moja (1 dziecko)3600,a Ksawier 4200 i rodziłam naturalnie![]()

Podziel się: