reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mamo helenki droga ta taśma izolacyjna była:-D:-D:-D ja sobie kawke robię i idę sprzatać mały pokoik przestało lac ,dalej jest zimno ,ale przynajmniej nie leci na głowę :tak:Dziś mój m pracuje dalej od domu ,bo pojechgał z moim tatą na fuche i cały dzień go nie ma w domu nie wpada,nie zagląda ,no luxus
czy można kosić taką ciutkę mokra trawę??ktos wie??nie pokopie mnie prąd ,bo na prąd kosiara
:szok:

reklama
madziula ja ci na mokro nie radzę kosić moja bratówka kiedyś kosiła taką wilgotną i ją pirdykneło(do dzisiaj u niej z głową nie do końca ok:-p:rofl2:) co prawda mój brat twierdził że to dlatego że kosiara miała przebicie ale nie wiem czy się tak tylko nie tłumaczył:sorry:a ponieważ ja nie c hcę mieć kopniętej przyjaciólki NIE KOŚ:rofl2::rofl2::rofl2:

kurcze prosiłam piotrka wczoraj żeby kupił antkowi pampersy jak wracł z pracy kupił położył w pokoju a ja nie patrzyłam jakie powiedział tylko że wzioł pampersa bo były na promocji za 40 zł no ok tylko teraz patrzę a to 5 a antek nosi 3:wściekła/y:

Wow, 5 to nawet na moja Helen chyba za duże... :szok:

Kurcze, jeszcze 5 godzin do usg, jak ja wysiedzę juz padam z nóg, a położyć sie nie mogę...

madziula ja ci na mokro nie radzę kosić moja bratówka kiedyś kosiła taką wilgotną i ją pirdykneło(do dzisiaj u niej z głową nie do końca ok:-p:rofl2:) co prawda mój brat twierdził że to dlatego że kosiara miała przebicie ale nie wiem czy się tak tylko nie tłumaczył:sorry:a ponieważ ja nie c hcę mieć kopniętej przyjaciólki NIE KOŚ:rofl2::rofl2::rofl2:
DObra ,nie chcę mieć gołębi na poddaszu jak Dorotka:-D:-Da poza tym znowu się zaciągnęło niebo ,no nie jest mi dane dzisiaj po prostu
Ha ha ,przetnij na pół pampersa,Piotrek ma gorączkę czy mu lepiej??
mAmo helenki ,a czemu nie możez sie położyć??

reklama
nie wiem czy wytrzyma,zreszta już ja ubrałam,nie będzie dzis spania,niech się dzieje co chce.bedzie miała nauczkę.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
nie położę jej przeciez o 16.00 zeby mi spałą do 19.00 a potem pół nocy bym nie spała.nie chce to nie ,nie będę sie wnerwiać .jak będzie śpiąca to jje problem,ja jje spac już nie pozwolę.ale jestem wredna dziś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To brak szczebelkow tak na nia dziala ;-) Ja na razie Noemi nie wyjmuje bo tez pewnie by sie spanie w dzien skonczylo :-D A tak mam 2 godzinki dla siebie w ciagu dnia. Zawsze to cos :tak: Jeszcze mi godzinka zostala :happy:

WIKTORIA WYGLĄDASZ EXTRA
ja właśnie najadłam sie nalesniczków po meksykańsku z mleny przepisu i pękam...a chuch mam taki że hej..komu dziecko uśpić??:-D
Polecam ,bo pyszne i syte:-D
przymierzam sie do Maliny kotlecików z kapusty i z sera:-D
tak sobie dogadzając pewnie nie prędko schudnę :zawstydzona/y:
rany malina na pewno nie pobijesz:-D
As jeszcze raz gratulację ,żeby to tak magia imienia podziałała i moją Klaudie poraziło talentem:-D:-D

Tez juz wyprobowalam i potwierdzam PRZEPYSZNE SA, wiec raczej nie polecam jak ktoras na diecie akurat jest bo trudno sie im oprzec:-p Ja jeszcze grzybkow do nich dodalam :-)

Ale mi sie to zdjecie podoba

Slicznie wyszlas:tak:

i tak zrób kochana żebyś miała jeszcze siły na balowanie:tak:
zawsze sprwdzają się jakieś sałatki kanapeczki jak ma być alkohol to lepiej mało słodkiego a więcej pikantnego:tak:
zrób pomidorki z mozzarellą ładnie ygląda a pracy mało sałatkę gyros,sałatkę np z kaszą kuskus i wędzonym kurczakiem małe kanapeczki ja na imprezy robie z chlebka tostowego kanapeczki zwycinane foremkami do ciastek zawsze budzą zachwyt:tak:albo koreczki z sera oliwek szyneczki ananasa papryki nabij na wykałaczki a potem powbijaj w jabłko przekrojone na pół ładnie wygląda i dobrze smakuje:tak:

Pomysly rewelacyjne. Skopiuj ta stronke na watek z przepisami. Szkoda by bylo zeby zginela w tlumie :tak:

Do góry