reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

hej!
jestem:-)))) ale mam dola i wszystko do dupy.

nie przeczytalam co napisalyscier, ale pewnie pamietalyscie o mnie wiec z gory bardzo dziekuje! moze nadrobie jak bardziej sie z noga ulozy-za kilka dni...to poczytam na spokojnie. Poki co bardzo wam dziekuje wszystkim i dodatkowo -dziekuje Ci kochany Zajaczku za nk!

Ja nie mam dobrych wiesci, jestem zalamana dziewczyny.

mam szwy, biore zastrzyki w brzuch...ogolnie-niepocieszona jestem, ale coz...
chyba znikne na jakis czas z bb bo jak na razie to zadna ze mnie staraczka i nic nie zanosi sie ze przez najblizsze pol roku nia zostane...
Buziaki, dam znac jutro, musze sie polozyc:-)
Po pierwsze baaaaardzo mi przykro Kochanie!!!!!!!:-:)-:)-:)-:)-( Kurczę, ładnie Ci się porobiło.... Masz bardzo ciężką decyzję do podjęcia... A może powinnaś jeszcze z kims skonsultować to tą diagnozę i propozycje??
Mnóstwo buziaków!!!!
I nie znikaj od nas!!! Starania staraniami, ale my po prostu wszystkie jak jeden mąż Cię bardzo lubimy i chyba nie było nikogo kto by codziennie o Ciebie nie pytał!!!!:-)

reklama
wiecie co, dzwonil do mnie przed chwilą moj ginekolog bo sie dowiedział ze mnie ze szpitala wypuścili, kurde znow mnie wpędzil w doła, powiedział ze xle zrobili , ze mnie wypuscili, i zebym sobie nie robiła zbyt wielkich nadzieji bo to bardziej boli, powiedzial ze ta beta moze byc taka wysoka bo to juz zawansowana ciąża, ahhh juz nic niewiem co sie dzieje kobietki, kazal mi jutro podjechac na USG do kliniki

wiecie co ja zaraz dostane do glowy i jak te dziecko zyje to chyba je ze stresu poronie

Elfa nie wiem co powiedzieć . Lekarze sami nie umieją ci pomóc ja tego nie rozumie ale może jednak maleństwo jest zdrowe i serduszko już nie długo zacznie bić .

wiecie co, dzwonil do mnie przed chwilą moj ginekolog bo sie dowiedział ze mnie ze szpitala wypuścili, kurde znow mnie wpędzil w doła, powiedział ze xle zrobili , ze mnie wypuscili, i zebym sobie nie robiła zbyt wielkich nadzieji bo to bardziej boli, powiedzial ze ta beta moze byc taka wysoka bo to juz zawansowana ciąża, ahhh juz nic niewiem co sie dzieje kobietki, kazal mi jutro podjechac na USG do kliniki
Elfiku... uspokój nerwy.... Musisz być dzielna!!!! tak mi przykro...:-:)-:)-(

Witajcie!:-)
Elfa75 ja bym na twoim miejscu skonsultowała się jeszcze z innym lekarzem może idź do jakiejś dobrej kliniki gdzie jest dobry nowy sprzęt... będę się modliła za twoją fasolkę.... przytulam!
Kroptusiu kochana musisz wytrzymać ten ciężki etap leczenia... będzie dobrze zobaczysz! A i nie opuszczaj nas...wybij sobie to z głowy!:no:
Zaniepokojona tak przy zapaleniu jest gorączka... kuruj się szybciutko!:happy:

hej!
jestem:-)))) ale mam dola i wszystko do dupy.
nie moge siedziec tu dlugo bo noga bardzo boli i puchnie, a jak na zlosc nie mam tu w domu laptopa:wściekła/y:
kochana - przytulam cie mocno. Mam nadzieje, ze jakis inny lekarz cos wymysli i uratuje kolanko... Z czego takie paskudztwo sie robi cholera?? Moja mama tez od pol roku ma problemy z kolanem i bedzie miec artroskopie ale ona juz swoje lata ma a Ty taka mloda...ach.. miejmy nadzieje, ze koniec koncow bedzie dobrze...
ja takze zauwazylam ze cos cicho.. czasem wchodze i tylko 2 strony a wczesniej wlazlam raz rano a potem wieczorem to nie było 2 stron tylko 20.. masakra wtedy byla a teraz 2-3.. chyba cieplo i wszystkie spaceruja baraszkują..
cicho bo ja tez mam chwilke zeby cos pisac i poczytac to malo jest stronek a jak mam duzo pracy to zaraz po 20 stron sie pojawia...

wiecie co ja zaraz dostane do glowy i jak te dziecko zyje to chyba je ze stresu poronie
kochana - uspokoj sie i badz dobrej mysli - jeszcze wszystko moze byc ok i nie bylo jeszcze lekarza ktory by sie nigdy nie pomylil... a ile mialas ta bete i ktory to byl dzien cyklu badz po owulacji?? ja mialam w 35dc 711...wczoraj...

reklama
Do góry