a tymi ruchami nie powinnyśmy się martwić, bo teraz to będą tylko takie delikatne muśnięcia, motylki, rybki i wcale nie będą miały regularnego przebiegu. czasem przez kilka dni można ich wcale nie czuć. Dopiero w zaawansowanej bardzo ciąży sprawdza się ruchu i powinny występować codziennie. ;-)
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ja juz szczesliwa i spokojniejsza bo maluszek dal znac ze dalej sobie tam rosnie. bo wiercil sie troszke i juz mi lepiej :-)
Tez jestem ciekawa co u Ka...M :-) Napewno wszystko ok i pewnie tak jak pisze Madziek nie ma dostepu do neta
Natalunia fajnie masz ze sie nie stresujesz ja pewnie bylabym strasznie zdenerwowana i zestresowana.
Tez jestem ciekawa co u Ka...M :-) Napewno wszystko ok i pewnie tak jak pisze Madziek nie ma dostepu do neta
Natalunia fajnie masz ze sie nie stresujesz ja pewnie bylabym strasznie zdenerwowana i zestresowana.
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ja się dowiedzialam, że 10 czerwca nie będę miała USG. Bo tylko z wynikami badań mam się zglosić. Po ślubie chyba jakoś 2 tygodnie, czy 3 tygodnie po ślubie będę miała połówkowe. A szkoda, bo myślalam, że już przed ślubem będę widzedziała czy to synuś czy córunia mieszkają w moim brzuszku
Bardzo się cieszę, że jesteście :-)
Nie ma za co : )
Kurcze ja tez chcialabym wiedziec kto siedzi pod moim serduszkiem :-) Ale coraz bardziej czuje ze to mala Nadine sie tam wierci :-)
oliwka1976
Fanka BB :)
klaudzia no widzisz i po co sie kobietko denerwujesz??
ja wiem e latwo sie mowi ale na poczatku to normalne ze nie zawsze czujemy jak sie nasze pociechy ruszaja
ale najwazniejsze ze juz jestes spokojniejsza;-)
pozdrawiam
ja wiem e latwo sie mowi ale na poczatku to normalne ze nie zawsze czujemy jak sie nasze pociechy ruszaja
pozdrawiam
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
klaudzia no widzisz i po co sie kobietko denerwujesz??
pozdrawiam
No bo ja sie zawsze niepotrzebnie martwie i niepotrzebnie sieje panike :-) Ja to poprostu zaduzo wymagam od kruszynki i chcialabym zeby sie ruszala 24h na dobe

oj, wywołałam niezłą dyskusję! Ale forum ma to do siebie, że można przedstawiać swoje opinie, i jak już wcześniej wspomniałam do nikogo konkretnego moja uwaga nie była skierowana. A tak z ciekawości zapytam- czemu lekarz przy podejrzeniu możliwości poronienia wypuścił Cię do domu? Czy w takim przypadku nie powinno sie zostać na obserwacji? A co do przykładów,że ktoś tam poronił w 5, 6 czy 7 mcu, to nawet wizyty co tydzień u lekarza nie zapobiegną takim wypadkom losowym. To się zdarza, i nigdy nie wiadomo na kogo trafi. pozdrawiam
weri
ja tez bym chciala czuc malenstwo jak sie rusza cos tam czuje ale w sumie nie wiem czy to to
raz chyba dostalam kopniaka i juz 2 dni cisza mysle ze to jeszcze za wczesnie ale z kazdym dniem jakos leci ...nie moge sie doczekac mojego polowkowego skanu az sie trzese bo marze o dziewczynce ale nigdy nie dostaje tego czego chce:-( wiadomo chlopczyka tez bede kochac ale rozowej sukienki mu nie zaloze
nic musze czekac do 29 czerwca i godziny 10.30 o ile dobrze pamietam...

xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ja tez bym chciala czuc malenstwo jak sie rusza cos tam czuje ale w sumie nie wiem czy to toraz chyba dostalam kopniaka i juz 2 dni cisza mysle ze to jeszcze za wczesnie ale z kazdym dniem jakos leci ...nie moge sie doczekac mojego polowkowego skanu az sie trzese bo marze o dziewczynce ale nigdy nie dostaje tego czego chce:-( wiadomo chlopczyka tez bede kochac ale rozowej sukienki mu nie zaloze
nic musze czekac do 29 czerwca i godziny 10.30 o ile dobrze pamietam...
Weri czy to bedzie ostatnie Twoje USG w Anglii oczywiscie?? Bo ja slyszalam ze robua wlasnie tylko 2. Jedno okolo 8-14tc i drugie 18-22tc. i czy orientujesz sie czy to polowkowe jest robione w 2d czy 3d?
reklama
weri
w anglii; to jest tak jak wszysko okej to raczej bedzie ostatnie usg (ale nie wiem na bank) i z tego co mam napisane w ksiazecce ze szpitala to bedzie 2d bo angielskie szpitale nie uzywaja 3d tak tam piszeWeri czy to bedzie ostatnie Twoje USG w Anglii oczywiscie?? Bo ja slyszalam ze robua wlasnie tylko 2. Jedno okolo 8-14tc i drugie 18-22tc. i czy orientujesz sie czy to polowkowe jest robione w 2d czy 3d?

niedlugo lece do polski i chyba pojde tam do ginekologa na konsultacje to moze wczesniej sie cos dowiem co z dzidzia lece 22-28 czerwiec a ten skan polowkowy mam 29 czerwiec w anglii jak wroce