reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

a tymi ruchami nie powinnyśmy się martwić, bo teraz to będą tylko takie delikatne muśnięcia, motylki, rybki i wcale nie będą miały regularnego przebiegu. czasem przez kilka dni można ich wcale nie czuć. Dopiero w zaawansowanej bardzo ciąży sprawdza się ruchu i powinny występować codziennie. ;-)

reklama
Ja juz szczesliwa i spokojniejsza bo maluszek dal znac ze dalej sobie tam rosnie. bo wiercil sie troszke i juz mi lepiej :-)

Tez jestem ciekawa co u Ka...M :-) Napewno wszystko ok i pewnie tak jak pisze Madziek nie ma dostepu do neta :)

Natalunia fajnie masz ze sie nie stresujesz ja pewnie bylabym strasznie zdenerwowana i zestresowana. :)

Ja się dowiedzialam, że 10 czerwca nie będę miała USG. Bo tylko z wynikami badań mam się zglosić. Po ślubie chyba jakoś 2 tygodnie, czy 3 tygodnie po ślubie będę miała połówkowe. A szkoda, bo myślalam, że już przed ślubem będę widzedziała czy to synuś czy córunia mieszkają w moim brzuszku :tak:

Bardzo się cieszę, że jesteście :-)

Nie ma za co : )

Kurcze ja tez chcialabym wiedziec kto siedzi pod moim serduszkiem :-) Ale coraz bardziej czuje ze to mala Nadine sie tam wierci :-)

klaudzia no widzisz i po co sie kobietko denerwujesz??
ja wiem e latwo sie mowi ale na poczatku to normalne ze nie zawsze czujemy jak sie nasze pociechy ruszaja
ale najwazniejsze ze juz jestes spokojniejsza;-)
pozdrawiam

klaudzia no widzisz i po co sie kobietko denerwujesz??
ja wiem e latwo sie mowi ale na poczatku to normalne ze nie zawsze czujemy jak sie nasze pociechy ruszaja
ale najwazniejsze ze juz jestes spokojniejsza;-)
pozdrawiam

No bo ja sie zawsze niepotrzebnie martwie i niepotrzebnie sieje panike :-) Ja to poprostu zaduzo wymagam od kruszynki i chcialabym zeby sie ruszala 24h na dobe :-D

oj, wywołałam niezłą dyskusję! Ale forum ma to do siebie, że można przedstawiać swoje opinie, i jak już wcześniej wspomniałam do nikogo konkretnego moja uwaga nie była skierowana. A tak z ciekawości zapytam- czemu lekarz przy podejrzeniu możliwości poronienia wypuścił Cię do domu? Czy w takim przypadku nie powinno sie zostać na obserwacji? A co do przykładów,że ktoś tam poronił w 5, 6 czy 7 mcu, to nawet wizyty co tydzień u lekarza nie zapobiegną takim wypadkom losowym. To się zdarza, i nigdy nie wiadomo na kogo trafi. pozdrawiam

ja dziś się mam kiepski dzień. w pracy ciężko, wróciłam zmęczona do domku, a teraz jeszcze bole po lewej stronie w dole brzuszka mam. martwię się troszkę tym.
mam też nadzieję że Ka...M sie odezwie niedlugo.

ja tez bym chciala czuc malenstwo jak sie rusza cos tam czuje ale w sumie nie wiem czy to to :baffled: raz chyba dostalam kopniaka i juz 2 dni cisza mysle ze to jeszcze za wczesnie ale z kazdym dniem jakos leci ...nie moge sie doczekac mojego polowkowego skanu az sie trzese bo marze o dziewczynce ale nigdy nie dostaje tego czego chce:-( wiadomo chlopczyka tez bede kochac ale rozowej sukienki mu nie zaloze:sorry: nic musze czekac do 29 czerwca i godziny 10.30 o ile dobrze pamietam...

ja tez bym chciala czuc malenstwo jak sie rusza cos tam czuje ale w sumie nie wiem czy to to :baffled: raz chyba dostalam kopniaka i juz 2 dni cisza mysle ze to jeszcze za wczesnie ale z kazdym dniem jakos leci ...nie moge sie doczekac mojego polowkowego skanu az sie trzese bo marze o dziewczynce ale nigdy nie dostaje tego czego chce:-( wiadomo chlopczyka tez bede kochac ale rozowej sukienki mu nie zaloze:sorry: nic musze czekac do 29 czerwca i godziny 10.30 o ile dobrze pamietam...

Weri czy to bedzie ostatnie Twoje USG w Anglii oczywiscie?? Bo ja slyszalam ze robua wlasnie tylko 2. Jedno okolo 8-14tc i drugie 18-22tc. i czy orientujesz sie czy to polowkowe jest robione w 2d czy 3d?

reklama
Weri czy to bedzie ostatnie Twoje USG w Anglii oczywiscie?? Bo ja slyszalam ze robua wlasnie tylko 2. Jedno okolo 8-14tc i drugie 18-22tc. i czy orientujesz sie czy to polowkowe jest robione w 2d czy 3d?
w anglii; to jest tak jak wszysko okej to raczej bedzie ostatnie usg (ale nie wiem na bank) i z tego co mam napisane w ksiazecce ze szpitala to bedzie 2d bo angielskie szpitale nie uzywaja 3d tak tam pisze:sorry: jak wykryja jakis problem albo nie beda mogli czegos zobaczyc bo dziecko zle sie ulozy to beda chcieli powtorzyc
niedlugo lece do polski i chyba pojde tam do ginekologa na konsultacje to moze wczesniej sie cos dowiem co z dzidzia lece 22-28 czerwiec a ten skan polowkowy mam 29 czerwiec w anglii jak wroce :baffled:moze dowiem sie pare dni wczesniej w polsce kogo tam nosze pod serduchem;-)

Do góry