reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Witam popołudniowo.

karolcia-83 Może być trzydniówka. Jak ma wysoką i trudno zbijalną, ewentualnie szybko znowu rośnie to podawaj na przemian paracetamolem (apap, panadol, calpol) i nurofenem. (co 3-4 godziny)

kasiadove Zdrówka dla Karolci.

mrowa1 Zdrówka dla Melci.

dana-news Zdrówka dla Madzi.

Są jeszcze jakieś chorowitki? To dla nich też dużo zdrówka.

mini55 Trochę nas jest, ale z frekwencją różnie bywa. ;-) Ja mam na imię Ania i mam dwóch łobuzów - Michał 7lat i Piotruś 4lata. Pochodzę z Tarnowa, a mieszkam teraz w Krakowie. Chłopcy chodzą do przedszkola a ja od listopada pracuję.

Witam popołudniowo.

karolcia-83 Może być trzydniówka. Jak ma wysoką i trudno zbijalną, ewentualnie szybko znowu rośnie to podawaj na przemian paracetamolem (apap, panadol, calpol) i nurofenem. (co 3-4 godziny)
Ania ja mu daję Ibufen bo to akurat miałam w domu. Z tego co mówiła mi pani w aptece Ibufen to odpowiednik Nurofenu.
Dzisiaj z gorączką spokój.

Ania ja mu daję Ibufen bo to akurat miałam w domu. Z tego co mówiła mi pani w aptece Ibufen to odpowiednik Nurofenu.
Dzisiaj z gorączką spokój.

tak - odpowiednik. Generalnie ibuprofen (bo to jest substancja czynna w nurofenie/ibufenie) jest chyba mocniejszy od paracetamolu, tylko większe ograniczenie czasowe jest w podawaniu. (chyba max3 razy dzienni i nie częściej niż co 6 godzin)

Witam :-)

Anita no rety :szok: ;-) A ty gdzie byłaś jak Cię nie było? :-D
Niestety potrzebuję coś solidniejszego - Ikea się tu niestety nie sprawdzi :sorry:
Mrowa dzięki za namiar :tak:
Mini zdradzisz nam gdzie pracujesz?

hello:-)
Kasia no ewentualnie mogę ci odstąpić ten rabacik na rower wózek jak bardzo będziesz nalegała:-D:-D:-D o ile nowego lokatora sobie sprawisz do niego bo dla Karolki to wystarczy fotelik na bagażnik ;-);-);-):-D
Anita no wieki całe ;-) już się martwiłam o ciebie:-D:rofl2::happy:
Karolcia a jak tam u was gorączka minęła?
Agunia nie fochaj się już i wracajjjjjjjjjjjj:-)

a ja piszę póki co... nuda ...

kupiłam sobie te foremki do lodów i mam trzy zrobione z sokiem kaktus :-) i trzy z jogurtem do picia :happy: ciekawa jestem bardzo jak smakują te z jogurtem bo takich jeszcze nie robiłam ;-)a pisali jeszcze że z coli można zrobić.
na razie...

Ostatnia edycja:
Hejka!!

Anitka
pyszne śniadanko:tak::tak::tak:
Agatko napisalam do ciebie na gg
Mini ja jestem Agata, obecnie szukam pracy mam prawie 10 letnią corkę Dominike i synka Wojtka 3 latka

Agatka sama jestem ciekawa jak z tym jogurtem ci wyjda?? może tez mozna z serkiem Danio sprobować??co myślisz??

reklama
Do góry