reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

hej ja dzis bylam na pobieraniu krwi wyniki mam lepsze od osttaniego razu bo wtedy mi spadły :/ a teraz szczerze powiem ze przez moja glupote przez 2-3 dni nie bralam lekow i o dziwo wyniki rewelacja :p a pozatym to mam bakterie- liczne tylko nei wiem od czego... i mnie to zastanawia hmmmm choc nic mi nie dolega lekarz przepisal mi jakies globułki dopochwowe 2 razy w tyg na noc zobaczymy nastepnym razem ... :)
wizyte mam we wtorek nie moge sie doczekac :) i tatus sie wybiera z nami zobaczyc wreszcie co zmajstrowal :)
buziaczki

reklama
Kasiula - jesli chodzi Ci o bakterie w moczu to ja tez mam zawsze bakterie i moja corka tez miala, lekarze (pediatra u corki i moj ginekolog)powiedzieli ze to zanieczyszczenia z pojemnika i jakby cos bylo nie tak to inne wyniki by na to wskazywaly. Takze sie nie przejmuj.

Pozatym dzisiaj czytałam ze chociaż ból spowodowany rozciąganiem więzadeł podtrzymujących macice jest dośc powszechny i typowy to jednak w razie jego wystąpienia należy poinformować o tym lekarza. Także i ja powiem mojemu przy najbliższej wizycie:tak:

No i ja z takim bólem poszłam. Okazało się, że przy rozgiąganiu zamiast więzadła się rozkurczać, tylko się skurczały. I jeżeli jest non stop ból to trzeba reagować. Ale podobno w 60% ciąż pierwszych występuje taki ból i w 30 kilku % w ciążach późniejszych. Także już się nie martwię. A poza tym dzisiaj czuję się już bardzo dobrze :-)

Jojka jeżeli nie ma krwotoku to nie będą hospitalizować. i tak i tak w szpitalu daliby no-spe i inny rozkurczoy i tyle. To samo można w domu zrobić.

Milencia, zjedz gorzką czekoladę i popij pepsi (konieczne pepsi a nie cola). To powinno pomóc.

hej ja dzis bylam na pobieraniu krwi wyniki mam lepsze od osttaniego razu bo wtedy mi spadły :/ a teraz szczerze powiem ze przez moja glupote przez 2-3 dni nie bralam lekow i o dziwo wyniki rewelacja :p a pozatym to mam bakterie- liczne tylko nei wiem od czego... i mnie to zastanawia hmmmm choc nic mi nie dolega lekarz przepisal mi jakies globułki dopochwowe 2 razy w tyg na noc zobaczymy nastepnym razem ... :)
wizyte mam we wtorek nie moge sie doczekac :) i tatus sie wybiera z nami zobaczyc wreszcie co zmajstrowal :)
buziaczki

Kasiu ciesze sie, ze u Ciebie lepiej :) Oby tak do konca :*

hej nie pisałam nic po wizycie bo byłam wściekła:wściekła/y:
zrobię obiad i postaram się nadrobić

Ka...M czekamy na wiadomosc :)

reklama
Ka...M mam nadzieję, ze wszystko w porządku. Czemany na wiadomości.

Ja odzyskuje sily i robię obiadek :-) a w między czasie oglądam śmieszne bobaski :-D

Do góry