• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

hej ja dzis bylam na pobieraniu krwi wyniki mam lepsze od osttaniego razu bo wtedy mi spadły :/ a teraz szczerze powiem ze przez moja glupote przez 2-3 dni nie bralam lekow i o dziwo wyniki rewelacja :P a pozatym to mam bakterie- liczne tylko nei wiem od czego... i mnie to zastanawia hmmmm choc nic mi nie dolega lekarz przepisal mi jakies globułki dopochwowe 2 razy w tyg na noc zobaczymy nastepnym razem ... :)
wizyte mam we wtorek nie moge sie doczekac :) i tatus sie wybiera z nami zobaczyc wreszcie co zmajstrowal :)
buziaczki

reklama
Kasiula - jesli chodzi Ci o bakterie w moczu to ja tez mam zawsze bakterie i moja corka tez miala, lekarze (pediatra u corki i moj ginekolog)powiedzieli ze to zanieczyszczenia z pojemnika i jakby cos bylo nie tak to inne wyniki by na to wskazywaly. Takze sie nie przejmuj.

Pozatym dzisiaj czytałam ze chociaż ból spowodowany rozciąganiem więzadeł podtrzymujących macice jest dośc powszechny i typowy to jednak w razie jego wystąpienia należy poinformować o tym lekarza. Także i ja powiem mojemu przy najbliższej wizycie:tak:

No i ja z takim bólem poszłam. Okazało się, że przy rozgiąganiu zamiast więzadła się rozkurczać, tylko się skurczały. I jeżeli jest non stop ból to trzeba reagować. Ale podobno w 60% ciąż pierwszych występuje taki ból i w 30 kilku % w ciążach późniejszych. Także już się nie martwię. A poza tym dzisiaj czuję się już bardzo dobrze :-)

Jojka jeżeli nie ma krwotoku to nie będą hospitalizować. i tak i tak w szpitalu daliby no-spe i inny rozkurczoy i tyle. To samo można w domu zrobić.

Milencia, zjedz gorzką czekoladę i popij pepsi (konieczne pepsi a nie cola). To powinno pomóc.

hej ja dzis bylam na pobieraniu krwi wyniki mam lepsze od osttaniego razu bo wtedy mi spadły :/ a teraz szczerze powiem ze przez moja glupote przez 2-3 dni nie bralam lekow i o dziwo wyniki rewelacja :P a pozatym to mam bakterie- liczne tylko nei wiem od czego... i mnie to zastanawia hmmmm choc nic mi nie dolega lekarz przepisal mi jakies globułki dopochwowe 2 razy w tyg na noc zobaczymy nastepnym razem ... :)
wizyte mam we wtorek nie moge sie doczekac :) i tatus sie wybiera z nami zobaczyc wreszcie co zmajstrowal :)
buziaczki

Kasiu ciesze sie, ze u Ciebie lepiej :) Oby tak do konca :*

hej nie pisałam nic po wizycie bo byłam wściekła:wściekła/y:
zrobię obiad i postaram się nadrobić

Ka...M czekamy na wiadomosc :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry