reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MLENKA
Ale zdolniacha mała:tak::tak::tak:

Ja to sie kiedys bałam ze moje beda mi przechodzily miedzy szczebelkami:-D:-D:-DAle na szczescie az takie cienkie nie sa:-);-)
Ale jak miały łozeczka na srodkowym poziomie to same wychodzily i wchodzily do nich:szok::szok::szok:Takie maly glisty:tak::tak::tak:

reklama
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
-Tygrysku?
-Tak Prosiaczku?
-Nic - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za rękę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś."

ten tekst julk powtarza ostatnio non top:-D

słodkie :-D Laura jak była mała uwielbiała jak jej czytałam Kubusia Puchatka :tak:
super bajeczka

Malinka a powiedz mi jak jest teraz z tą szkoła Twoja Julka obowiązkowo idzie szybciej?
5 latki mają teraz zerówkę tak?

Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
-Tygrysku?
-Tak Prosiaczku?
-Nic - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za rękę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś."

ten tekst julk powtarza ostatnio non top:-D
Przypomniało mi sie a'propo ,Puchatek 20 lat póżniej:-D
Co mówi kubuś puchatek do krzysia piękąc prosiaczka na ognisku???
Ileż można ten miód wpier****ć
Malinka ,raczej nie powtarzaj Julce:-D:-D:-D:-D

MLENKA
Ale zdolniacha mała:tak::tak::tak:

Ja to sie kiedys bałam ze moje beda mi przechodzily miedzy szczebelkami:-D:-D:-DAle na szczescie az takie cienkie nie sa:-);-)
Ale jak miały łozeczka na srodkowym poziomie to same wychodzily i wchodzily do nich:szok::szok::szok:Takie maly glisty:tak::tak::tak:

hehe niesamowite są te Twoje iskiereczki małe :-D:-D:-D
a propos wagi wczoraj podawałas ile ważą moja Lena dziś zważona 10 kg :szok:

Aha:tak::tak::tak:
A ceny tych ksiazek tez juz znasz????
Ciekawe czy w całej Polsce beda obowiazywały te same ksiazki:baffled:????

MADZIULKA
Fajny pomysł z ta zabawa:tak::tak::tak:Chyba tez ja wyprobuje:-):tak:
to jest wydawnictwo MAC edukacja 4 części kart pracy i ćwiczenia plastyczne nazywają się "nasze przedszkole" cena podobno przez neta zamawiając ok 70 zł a prócz tego muszą mieźć:
kredki bambino świecowe ołówkowepisakiołówki nożyczki klej w tubce temperówka
farby plakatowe 2 pędzelki kubek na wode
plastelina
bloki 2 rysunkowe 2 techniczne
papier kolorowy i blok techniczny kolorowy
bibuła 5 kolorów
teczka na prace
zeszyt do muzyki 32 kartkowy
obówie zmienne +worek
strój gimnastyczny
ręcznik mały z zawieszką
fartuszek foliowy

hehe niesamowite są te Twoje iskiereczki małe :-D:-D:-D
a propos wagi wczoraj podawałas ile ważą moja Lena dziś zważona 10 kg :szok:
No 10 kg to całkiem ładnie:tak::tak::tak:Ale napewno urodziła sie wieksza od moich:-)

Czasami mnie niektorzy wkurzaja jak porownuja wage moich dzieci z Ich dziecmi ktore wazyly po porodzie np 4,500 kg i mialy po 60cm-moje to z takimi nie maja szanas:szok::szok:

Ja juz wypilam sobie capucinko i zjadlam prawie cala paczke miskow haribo(az mnie zeby bola od tego zucia)to musialabym dokonczyc obieranie ziemniakow:rofl2:

ja to musze uważać zeby moja za dużo nie ważyła
jak sie urodziła to miała 3650 i 53 cm Laura miała 3580 i 55cm w sumie to obie całkiem spore ale Lena to juz się urodziła jako pulpecik mały :-D

reklama
to jest wydawnictwo MAC edukacja 4 części kart pracy i ćwiczenia plastyczne nazywają się "nasze przedszkole" cena podobno przez neta zamawiając ok 70 zł a prócz tego muszą mieźć:
kredki bambino świecowe ołówkowepisakiołówki nożyczki klej w tubce temperówka
farby plakatowe 2 pędzelki kubek na wode
plastelina
bloki 2 rysunkowe 2 techniczne
papier kolorowy i blok techniczny kolorowy
bibuła 5 kolorów
teczka na prace
zeszyt do muzyki 32 kartkowy
obówie zmienne +worek
strój gimnastyczny
ręcznik mały z zawieszką
fartuszek foliowy
Ile tego:szok::szok::szok:
U nas na ksiazki bedzie zbierała przedszkolanka i kupi pewnie razem :tak:No i cała reszte zapewnia przedszkole z pieniedzy ktore placimy co miesiac:-)
Wiadomo musi miec tylko kapcie

Do góry