reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mama helenki SERDECZNE GRATULACJE i zdrówka życzę....:-):-):-)
Anabuba
nie uciekaj jeszcze może ktoś zrobi obiad za Ciebie hehe:tak::-D:-D:-D

reklama
To moze i za mnie ktos cos zrobi, porcje sie rozmrozily, a warzywa nie obrane-pomodore zupen ma na jutro byc a ja do kuchni jakos dojsc nie moge

Dziewczyny a słyszałyście, ze podobno teraz w zerówce ma być tylko sama zabawa wg. programu z Kuratorium??? Ma być b. mało nauki literek itd. tylko zabawa.
Nie wiem co o tym myśleć, mówiła mi to siostra męża, która jest nauczycielką...
To wychodzi na to, ze mój Synuś będzie się tam tylko bawił????:eek:
Weżcie mnie nie straszcie tymi cenami książek :szok::szok::szok:

ja mam dom wariatów normalnie dzisiaj:szok::szok::szok:
Lena rozpiernicza wszystko co mozliwe i ściąga wszystko co się da Laura puszcza mi jakąś muze na yuotube i paszczy do tego Lena własnie dobrała się do książek chwila nieuwagi i kilka podartych :no:

Laura przyniosła mi wypis ocen na świadectwo wkurzyłam się bo ma trzy tróje z takich przedmiotów ,że mogła miec więcej i jej mówię że nie podoba mi sie to a ona " Mama ty to potrafisz człowieka podbudowac popatrz na piątki a nie na te tróje i na to ,że prawie miałam szóstkę z historii , nie no z takim podejściem to ty mnie zdołujesz " :no::no::no:

malujesz w taka pogode????szkoda fraby bo deszcz ja zmyje!
a wy mieszkacie sami czy z rodzicami?
:-):-)
Sanitariat jest w sumie pod dachem ,malowałam drzwi i listwy ,jest tylko z jednej strony odsłonięty ,ale zmycie farby nie grozi,tylko mi dupsko by zmokło jakbym w deszcz tam siedziała przy pędzlu,...ale juz skończyłam:tak::tak::tak:
Mieszkamy sami ,mamy domek i dużą działkę :tak: z rodzicami mieszkaliśmy 3 lata i to były cieżkie 3 lata:-D:-D

reklama
Laura przyniosła mi wypis ocen na świadectwo wkurzyłam się bo ma trzy tróje z takich przedmiotów ,że mogła miec więcej i jej mówię że nie podoba mi sie to a ona " Mama ty to potrafisz człowieka podbudowac popatrz na piątki a nie na te tróje i na to ,że prawie miałam szóstkę z historii , nie no z takim podejściem to ty mnie zdołujesz " :no::no::no:
Mlena:-D:-D:-D:-D:-Djak wygląda prawie szóstka?????? ja jestem prawie szczupła:-D:-D:-D:-Ddzieciaki to mają tekściory

Ostatnia edycja:
Do góry