reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Makunga mnie się wydaje ,że w zerówce przy szkole więcej nauczą więc się nie martw :tak:
Dzięki za pocieszenie, mam nadzieję, ze tak będzie bo Synuś naprawdę uwielbia cyferki, literki i takie różne rzeczy. Sama z nim się staram jak najwięcej ćwiczyć, ale nie na siłę oczywiście. Ma jeszcze czas...:tak: Ale muszę się przyznać, ze przechodzę ostry stres z tą zerówką, w końcu pierwszy raz dziecko mi idzie do szkoły. Ja chyba gorzej przeżywam jak on hehehee:-D:-D:-D

reklama
Laura przyniosła mi wypis ocen na świadectwo wkurzyłam się bo ma trzy tróje z takich przedmiotów ,że mogła miec więcej i jej mówię że nie podoba mi sie to a ona " Mama ty to potrafisz człowieka podbudowac popatrz na piątki a nie na te tróje i na to ,że prawie miałam szóstkę z historii , nie no z takim podejściem to ty mnie zdołujesz " :no::no::no:
Prawie robi wielką różnicę:-D:-D:-D
Ale Dzieciaki zupełnie inaczej na wszystko patrza, bardziej pozytywnie, moze i lepiej, no ale matka chce jak najlepiej, bedzie lepiej, Mlenka, nie martw sie.

spokojnie Makunga moja Laura jak chodziła do zerówki potem do klas 1-3 to po szkole na świetlicy była bo ja w pracy i jak ja odebrałam wcześniej to ona do mnie "po co po mnie tak wcześnie przyszłaś idz jeszcze sobie na kawę i potem mnie odbierz" :-D:-D:-D w pierwszych latach jak się dziecko nie zrazi to uwielbia szkołe więc bez stresu

O.k. Ja robię drugie podejście z tym wyjściem na dwór, niech tylko zacznie znów padać jak wyjdziemy to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: Trzymajcie się i do później:-)

mlena Naprawdę bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy bo ja naprawdę martwię się na zapas, mój M mówi, że jak jakbym się nie martwiła o coś to by Święto było hehehheee. Muszę się postarać patrzeć bardziej optymistycznie:tak::tak::tak:

Zupa wstawiona, no popatrz, tylko chwilka roboty a len jak słoń.
Makunga, pamietaj, ze dzieci nie maja takiego stresa jak nam sie wydaje, A jak zobaczy mlody, ze mama sie tak denerwuje to jeszcze pomysli, ze jest sie czego bac

reklama
Do góry