reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGUNIA
Wszyscy tzn sie kto:baffled::baffled::baffled:Chyba nie myslisz o nas:szok::szok::szok:
no szczerze mówiąc (pisząc:-D) Wam też się oberwało:eek:
olewają mnie w pracy (dzisiaj znów nie mieli czasu ze mną pogadać o mojej przyszłości w tej firmie:-:)-:)-(),
olała mnie koleżanka, ta dzięki której pracuję (myślałam,że jest moją przyjaciółką:-:)-(jak miała problemy to ja słuchałam a jak ja coś mówię to ona nie słucha)
olał mnie m, zadzwoniłam bo chciałam pogadać to nie miał dla mnie czasu:-:)-:)-:)-(
olało mnie dziecko jak wróciłam z pracy bo oglądała po raz setny tą samą bajkę na dvd:-:)-:)-(
olała mnie sąsiadka bo nie odpowiedziała mi dzień dobry:baffled:
i na moje posty nikt nie odpisuje
buźka_płacząca.gif

reklama
olewają mnie w pracy (dzisiaj znów nie mieli czasu ze mną pogadać o mojej przyszłości w tej firmie:-:)-:)-(),
olała mnie koleżanka, ta dzięki której pracuję (myślałam,że jest moją przyjaciółką:-:)-(jak miała problemy to ja słuchałam a jak ja coś mówię to ona nie słucha)
olał mnie m, zadzwoniłam bo chciałam pogadać to nie miał dla mnie czasu:-:)-:)-:)-(
olało mnie dziecko jak wróciłam z pracy bo oglądała po raz setny tą samą bajkę na dvd:-:)-:)-(
buźka_płacząca.gif
Oj AGUNIA
Co za wstretne towarzystwo masz w tej pracy:no:A szczegolnie ta przyjaciołke:no::no::no:Sasiadka sie nie przejmuj-mi nawet czesto tesciowa nie odpowiada dzien dobry:szok:A coreczka napewno sie do Ciebie przytuli jak nie bedzie ogladała bajki:tak::tak::tak:Dzieci uwielbiaja ogladac bajki a juz napewno te swoje ulubione-wiem to po swoim Dominiku;-):-)
A faceci-no coz to tylko faceci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja probuje mojego naciagnac zebysmy wyszli na plac z dziewczynkami poki Dominik spi i tesciowa jest w domu,ale jakos mnie olewa i zbywa:no::wściekła/y:

a może to przez brak światła słonecznego:baffled::baffled::baffled:bo u nas jakaś pogoda ostatnio do d...:eek:ciemno, zimno i pada
jak zobaczę słoneczko to moze mi się poprawi i ja oleję wszystko:laugh2:

a może to przez brak światła słonecznego:baffled::baffled::baffled:bo u nas jakaś pogoda ostatnio do d...:eek:ciemno, zimno i pada
jak zobaczę słoneczko to moze mi się poprawi i ja oleję wszystko:laugh2:

hehe agunia na pewno to przez tę pogode ja mam nerw taki od kilku dni :happy:

i znów Was muszę poprawić
:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D

WITAMY ANIKĘ !!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

będzie miała przekichane, ale mnie imię baaardzo się podoba, uwielbiam takie niespotykane, nieoklepane
Naszej małej wymyśłiłam Liwia, ale nikomu się nie podobało zwłaszcza TEŚCIOWEJ !!!

Ostatnia edycja:
reklama
bu%C5%BAka_p%C5%82acz%C4%85ca.gif
O oooo to wszystko straszne co nam mówisz ,aleAgunia nie łam się :-D:-D:-Dżycie jest piękne trzeba siue cieszyć świetym spokojem w takim razie:-D:-D

Do góry