reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

będzie miała przekichane, ale mnie imię baaardzo się podoba, uwielbiam takie niespotykane, nieoklepane
Naszej małej wymyśłiłam Liwia, ale nikomu się nie podobało zwłaszcza TEŚCIOWEJ !!!
STANDARD KOCHANA :-D Lena tez się nie podobało mojej teściowej za ro mojej mamie się bardzo podobało:tak:
ja już wysiadam dzisiaj plecy mi chyba pękną za chwilę Lena daje ostro w kość od kilku dni ale dzisiaj to juz apogeum i pluje mi wszystkimi lekami :no:
cały dzień spała dwa razy po 10 minut :no::no::no:
a tatus dopiero rpzed chwilą z pracy wylazł ciągle zasypia i przez to potem jeszcze dłużej siedzi żeby się wyrobić :wściekła/y::wściekła/y: wróci oczywiście jak już wszystko zrobione i jeszcze obiad zawoła a ja dzisiaj nic nie zrobiłam w nosie mam :baffled:

reklama
M został z dziewczynkami na dworze a ja jestem juz w domu bo Dominik sie obudził:no:Ma 39 stopni goraczki i wlasnie dałam Jemu nurofen:no:Mam nadzieje ze zadziała a na noc chyab dam jemu pyralgine:wściekła/y::no:Kaszle mi jak cholera:no:Jak nic sie nie poprawi to jutro pojedziemy na ostry dyzur

Witam wpadam na chwilunię.
Nie mam dostępu do neta do odwołania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj Darek Klaudii kupił THE SIMS 3 i ta maniaczka grała do póxna w nocy i dziś od 7 rano.
Teraz zrobiła przerwę ,bo już ją opie.....,że za długo.
No ileż można przed kompem siedzieć....:-D:-D:-D:-D
A ja to co?
:-D:-D:-D:-D:-D

Wczoraj Darek Klaudii kupił THE SIMS 3 i ta maniaczka grała do póxna w nocy i dziś od 7 rano.
A ja to co?
AS Kochana przystopuj Ja troszke z tym kompem:tak::tak::tak:
Bo jak dla mnie to zdecydowanie za długo na nim siedzi:no::no::no:

A ja to co?
As ,to za długo ,nie sądzisz ,oczy psuje ,powinnass już dawno ją pogonić ,u mnie w domu od siedzenia przed kompem ja jestem:-D:-D:-D dzieciaki maja czas ograniczony:-D:-D:-D
a gdzie twoje prawa:-D

reklama
O oooo to wszystko straszne co nam mówisz ,aleAgunia nie łam się :-D:-D:-Dżycie jest piękne trzeba siue cieszyć świetym spokojem w takim razie:-D:-D
Witam wszystkie Panie! Wreszcie chwila czasu dla mnie....NIE MA SŁOŃCA I TO WSZYSTKO PRZEZ TO. NIE ŁAM SIĘ, OK BĘDZIE. Słyszałam taką ciekawostkę, że w Grecji prawie zawsze jest słońce, gdy zaszło na trzy czy cztery dni znacznie wzrosła liczba samobójstw.....:-:)-(Cholerka, ale my baby to twarde jesteśmy, co nas nie zabije to nas wzmocni. jak mi źle to powtarzam sobie te słowa:tak:

Do góry