reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc kobietki ale sie za wami stesknilam:tak::tak::tak:
wczoraj pobalowalismy tak dlugo ja poszlam sie kapac jak bylam w lozku to byla juz prawie 3:szok::szok::szok: a calkiem zapomnialam ze na 9 wizyte u ortopedy mamy i nie umialam rano wstac:szok::szok::szok: m przyjechal o 5 z pracy ale o 8 musielismy wszyscy wstac wiec cala trojca nie wyspana a u lekarza myslalam ze szlak mnie trafi bo wizyte mialam na 9 a dopiero o 13 nas przyjeli:szok::szok::szok: wiec sobie wyobrazacie jak wygladalo czekanie 4 godzin w poczekali ze spiacym dzieckiem zreszta wszyscy bylismy zmeczeni i do niczego wiec jak tylko wrocilismy do domu bylo ok 14 poszlismy wszyscy spac i wstalismy przed 19 dobrze ze m jeszcze do roboty nie zaspal:-D:-D:-D:-D:-D
Na posty wam nie poodpisuje bo jak zawsze cytaty pozaznaczane juz pol odpisalam i mi bateria w laptopie siadla wiec na nowo 25 stron nie bede przegladac:zawstydzona/y::zawstydzona/y: usprawiedliwiona chyba jestem co???:-D:-D:-D

MAMO HELENKI gratuluje coreczki:tak::tak::tak::tak::tak:
a jeszcze wczoraj pisalam zeby tylko na porodowke jej nie zawiezli bo sie nie meldowala po usg a tu prosze jak bym cos czula:tak::tak::tak::tak:

A&E no wreszcie estes. poczekalni nie zazdroszcze, wkurza jak umawiasz sie na godzine a tu tyle obsuwy

Mlenka, sprubuj z nimi jeszcze, wszyscy chwala, no mówie Ci kochana moja uspokoja nawet przy najgorszej furii i bólu. A sa bardzo bezpieczne

Dowikla zaraz powiesz, ze dobranoc...!!!??? aj sie nie zgadzam!!!

o bólu ucha dzięka Bogu jeszcze nic nie wiem, ale mówie własnie o zabkowaniu, rozdraznieniu, mala by sie wyciszyla, przespala i mniej marudna by byla

bardzo dobre sa te czopki,dawałam je Oliwce jak swirowała za bardzo przy ząbkowaniu.pomagaja.

tak sa rewelacyjne, ja dzis sie nimi poratowalam, masc na zabkowanie sie skonczyla a one zycie ratuja

Ja tez je uzywałam :tak::tak::tak:Sporadycznie,bo sporadycznie ale jak dla mnie sa super:tak::tak::tak:

tak popieram te czopki sa super jak Emily miala kolki to polozna mi je poradzila :tak::tak::tak: i super pomogly jak zapowiadaly sie nie przespane noce przez kolki a przy zabkach tez rewelacja tylko ja je daje malej w ostatecznosci jak juz naprwde nic innego nie pomaga:tak::tak:
Ale od mojej znajomej dziecko inaczej zareagowalo na czopki i bylo jeszcze bardziej placzliwe i nie znosnie z powodu kolek :szok::szok::szok:

reklama
LUNKA
No co Ty:baffled:???Ja dopiero teraz jem a moje dzieci tez jeszcze nie spia:no::no::no:

A&E
A ja myslałam ze tylko u nas jest tak u lekarzy:szok::szok::szok:Naprawde wsciec sie idzie patrzac na ta słuzbe zdrowia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry