reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
czesc kobietki ale sie za wami stesknilam

wczoraj pobalowalismy tak dlugo ja poszlam sie kapac jak bylam w lozku to byla juz prawie 3

a calkiem zapomnialam ze na 9 wizyte u ortopedy mamy i nie umialam rano wstac

m przyjechal o 5 z pracy ale o 8 musielismy wszyscy wstac wiec cala trojca nie wyspana a u lekarza myslalam ze szlak mnie trafi bo wizyte mialam na 9 a dopiero o 13 nas przyjeli

wiec sobie wyobrazacie jak wygladalo czekanie 4 godzin w poczekali ze spiacym dzieckiem zreszta wszyscy bylismy zmeczeni i do niczego wiec jak tylko wrocilismy do domu bylo ok 14 poszlismy wszyscy spac i wstalismy przed 19 dobrze ze m jeszcze do roboty nie zaspal

Na posty wam nie poodpisuje bo jak zawsze cytaty pozaznaczane juz pol odpisalam i mi bateria w laptopie siadla wiec na nowo 25 stron nie bede przegladac
usprawiedliwiona chyba jestem co???

MAMO HELENKI gratuluje coreczki

a jeszcze wczoraj pisalam zeby tylko na porodowke jej nie zawiezli bo sie nie meldowala po usg a tu prosze jak bym cos czula

wczoraj pobalowalismy tak dlugo ja poszlam sie kapac jak bylam w lozku to byla juz prawie 3

Na posty wam nie poodpisuje bo jak zawsze cytaty pozaznaczane juz pol odpisalam i mi bateria w laptopie siadla wiec na nowo 25 stron nie bede przegladac

MAMO HELENKI gratuluje coreczki

a jeszcze wczoraj pisalam zeby tylko na porodowke jej nie zawiezli bo sie nie meldowala po usg a tu prosze jak bym cos czula

Ja tez je uzywałambardzo dobre sa te czopki,dawałam je Oliwce jak swirowała za bardzo przy ząbkowaniu.pomagaja.

nie dałam jej a w sumie to mam te czopki tylko jak ząbkowała i jej dawałam nie zauwazyłam żeby specjalnie pomagały żadnej różnicy nie byłoMlenka, zapytam jeszcze raz bo z tego wszytskiego pewnie nie widzialas-uzywasz Viburcol-czopki?
luna665
Mama grudniowa 2007
A&E no wreszcie estes. poczekalni nie zazdroszcze, wkurza jak umawiasz sie na godzine a tu tyle obsuwy
Mlenka, sprubuj z nimi jeszcze, wszyscy chwala, no mówie Ci kochana moja uspokoja nawet przy najgorszej furii i bólu. A sa bardzo bezpieczne
Dowikla zaraz powiesz, ze dobranoc...!!!??? aj sie nie zgadzam!!!
Mlenka, sprubuj z nimi jeszcze, wszyscy chwala, no mówie Ci kochana moja uspokoja nawet przy najgorszej furii i bólu. A sa bardzo bezpieczne
Dowikla zaraz powiesz, ze dobranoc...!!!??? aj sie nie zgadzam!!!
Na bol ucha to one raczej nie sanie dałam jej a w sumie to mam te czopki tylko jak ząbkowała i jej dawałam nie zauwazyłam żeby specjalnie pomagały żadnej różnicy nie było

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
bardzo dobre sa te czopki,dawałam je Oliwce jak swirowała za bardzo przy ząbkowaniu.pomagaja.
tak sa rewelacyjne, ja dzis sie nimi poratowalam, masc na zabkowanie sie skonczyla a one zycie ratuja
Ja tez je uzywałamSporadycznie,bo sporadycznie ale jak dla mnie sa super
![]()
tak popieram te czopki sa super jak Emily miala kolki to polozna mi je poradzila

Ale od mojej znajomej dziecko inaczej zareagowalo na czopki i bylo jeszcze bardziej placzliwe i nie znosnie z powodu kolek

reklama
Podziel się: