reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No bo prywatni pacjeci maja pierwszenstwo wiec nawet jak ja bym tam 5 godzin siedziala a przyjdzie prywatny pacjet to wchodzi przedemna on nawet 2 min nie musi czekac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo oczywiscie wiecej kasy maja z niego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dlatego dzisiaj tak dlugo czekalismy bo chyba z 6 prywatnych pacjentow sie przed nami wcisnelo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: m mial juz tak dosc ze powiedzial ze zmienia kase chorych i tez ubezpieczymy sie prywatnie:-D:-D:-D:-D

bez sensu zupełnie te przepisy tam dyskryminacja niech sobie prywatnych przyjmują w innych godzinach

reklama
No bo prywatni pacjeci maja pierwszenstwo wiec nawet jak ja bym tam 5 godzin siedziala a przyjdzie prywatny pacjet to wchodzi przedemna on nawet 2 min nie musi czekac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo oczywiscie wiecej kasy maja z niego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dlatego dzisiaj tak dlugo czekalismy bo chyba z 6 prywatnych pacjentow sie przed nami wcisnelo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: m mial juz tak dosc ze powiedzial ze zmienia kase chorych i tez ubezpieczymy sie prywatnie:-D:-D:-D:-D
U nas to chociaz prywatni przyjmowani sa w innych godzinach:tak::tak::tak:No ale termin to znajduje sie dla takich nawet w ten sam dzien

tyle ,że pandaol mała chętnie przyjmowała a tego ibum za cholerę nie chce zanim jej wcisnę to połowa ląduje na ubraniu :no:
Bo pewnie ma inny smak:no:On jest chyba bardziej pomaranczowy i az taki troszke ostry w smaku,a panadol jest bardzo łagodny:tak::tak::tak:
To jak masz to daj Jej panadol

ja sie nie wypowiadam na temat NFZ o to temat rzeka, mam przyjaciółkę lekarza, duzo sie od niej dowiaduje, i tylko sie wpieniam

w naszej przychodni do której teraz należymy to jest w ogóle chore no o 8 rano nie ma już miejsc do pediatry bo trzeba się zapisać dzień lub dwa wcześniej :szok:
czyli ja musze przewidzieć że dziecko będzie chore :confused2::confused2::confused2:
dzisiaj musiałam się już umówić na wizyte na poniedziałek i prawie wszystki godziny były już zajęte normalnie parodia
dziś pojechaliśmy i mi mówią że musze zapytać lekarza czy się zgodzi przyjąć a ja że nie będe pytać o zgodę płacę na kase i mam prawo wejść do lekarza rodzinnego a dziecko chore i mają zbadac w d.. odmówić nie moga ja poznałam trochę te przepisy od drugiej strony więc się przez to nie daję zbywać

dobrze ze ja nie mam takiego problemu.Oliwka sumie ładnie bierze lekarstwa a w szczególnosci uwielbia własnie leki przeciwbólowe-przeciwgoraczkowe.
ja podaje jej paracetamol czasami a najczęściej nurofen :tak::tak::tak::tak:

U nas to chociaz prywatni przyjmowani sa w innych godzinach:tak::tak::tak:No ale termin to znajduje sie dla takich nawet w ten sam dzien
no dokladnie ja czekalam 2 miesiace na termin u ortopedy i musialam meczyc sie tak dlugo z bolem a tacy to w ten sam dzien dostaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jeszcze sie upominaja jak musza czekac dluzej niz 5 min:wściekła/y::wściekła/y: szkoda slow

reklama
w naszej przychodni do której teraz należymy to jest w ogóle chore no o 8 rano nie ma już miejsc do pediatry bo trzeba się zapisać dzień lub dwa wcześniej :szok:
czyli ja musze przewidzieć że dziecko będzie chore :confused2::confused2::confused2:
dzisiaj musiałam się już umówić na wizyte na poniedziałek i prawie wszystki godziny były już zajęte normalnie parodia
dziś pojechaliśmy i mi mówią że musze zapytać lekarza czy się zgodzi przyjąć a ja że nie będe pytać o zgodę płacę na kase i mam prawo wejść do lekarza rodzinnego a dziecko chore i mają zbadac w d.. odmówić nie moga ja poznałam trochę te przepisy od drugiej strony więc się przez to nie daję zbywać
:szok::szok::szok::no::no::no:Masakra:szok::szok::szok:
Moja pediatra przyjmuje co dzien dzieci zdrowe i chore a do tego co dzien chodzi do dzieci na wizyty domowe:tak::tak::tak:

Do góry