reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Jak to Cię zwolnili?! Niepoważni ludzie! Kilolek, przykro mi.... Naprawdę nie wiem jakim czlowiekiem trzeba być, żeby zwolnić kobietę w ciąży i pozbawić ją po macierzyńskim świadczeń! Słów brak...

A czemu ginka nic Ci nie zrobiła? powinna coś powedzieć skoro szyjka Ci sie skróciła.

reklama
Hejka
Szczerze wątpię, że któraś z nas idzie na usg 3 dla samej fajnej pamiątki. Ono na pewno jest dokładniejsze bo o ile my widzimy więcej to tym bardziej lekarz. Każde usg nie jest dobre dla dzidzi, a to nie jest bardziej szkodliwe niż 2d. Ja idę zamiast zwykłego połówkowego. Mojej koleżance w 20 tyg. dobra lekarka na prywatnej wizycie nie zobaczyla małego bo małego, ale rozszczepienia kręgosłupa. Bardzo dużo to by im dało. Więc lepiej rzadziej podglądać (no chyba, że ktoś musi często) a jak już coś robić to dokładnie. ALE oczywiście każdy zrobi jak uważa.

Klaudzia to współczuję opieki med. Dziwnie, kto by pomyślał, że będziemy chwalić Polskę, wszyscy widzą tylko wady. Podobno tu są różne ceny tych usg, Podobno w Warszawie w Victorii koszt. 160 zł, ciekawe. Ja idę na ul. Agatową bo tam mają jakiś ekstra sprzęt i tam 250, no ale kiedyś było i po 400 i 500.

Moje rodzinne miasto to Skoczow na slasku
Klaudzia Ja wybieram się do dr Michała Balisia 17 czerwca. Może to nie tak całkiem blisko Skoczowa, ale jak byś była zainteresowana to mogę Ci dac namiary i zdac relację:-) Terminy są ustalane na około 2 tygodnie. Koszt to 150zł.

Ostatnia edycja:
Natalunia ekstra ten filmik!!! Szukaj więcej. Będę musiała swoją dzidzię tak uczyć. ;-)

Bura Chyba jesteś pierwsza z tym badaniem, ja to znalazłam różne terminy tego badania, nawet po24 tyg. i tak myślałam, że jest, to lepiej wcześniej to robić.

I naprawdę mamy spać na tylko lewym boku? Tego to nie słyszałam. A może po prostu częściej na lewym?

kaśka k mam nadzieję, że z córeczką już lepiej, a co było po twojej wizycie u lekarza?

Bura no w końcu się odezwałaś, dziewczyny się martwiły, najważniesze że dzieciątka są całe i zdrowe. Nawet w najgorszym przypadku z wcześnie wykrytą cukrzycą na pewno sobie poradzisz.

enka1 o tym spaniu na lewym boku to się dużo naczyałam, że to po prosyu wygodniej i bezpiecniej, bo niczego nie uciska i staram się już uczyć. Myślę, że nie możemy tewż przesadzać, jeśli komuś to nie odpowiada to może to nie dla niego.

Ka..ma ciekawa jestem co Cię tak zdenerwowało, mam nadzieję że wszystko z dzidzią ok

Oglądałam dzisiaj wózki w hurtowni i ten: http://www.babyactive.pl/img/swf/katalog_produktow/foto/jet/picasso/p9_picasso.jpg mówiłam Wam o nim. Miałam napisać jak wygląda na żywo. Więc piszę, wygląda super i już chba wiem że to ten, bardzo mi się spodobał, no i cena 1100zł też super. Tylko nie ma podnoszonej główki w gondoli (mi to akurat nie przeszkadza).

Dziewczyny a co to znaczy jak pobolewa mnie tam gdzie jajniki??? Któraś tez o tym pisała.

Bura super, że z dzieciaczkami wszystko o.k :) a badanie powtórzysz i na pewno wyniki będą dobre :)

Spadam spać, jutro ciężki dzień w szkole :( zaliczenia i egzamin.
Pozdrawiam :*

reklama
Kasiiula piosenka jest boska po prostu się wzruszyłam, chyba będę ją puszczać codziennie coś pięknego brak mi słów

Do góry