Muszę się "wygadać", bo mnie zaraz rozniesie!!! Wiem, że nie wolno mi się denerwować, ale...
Pisałam Wam, że moja lekarka nie za bardzo mi się podoba i zamierzam ja zmienić, ale to co zrobiła to... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wizytę u nowego lekarza mam 10 czerwca, wiec z silnym bólem pleców poszłam jeszcze do poprzedniej lekarki. Jak pisałam zdiagnozowała mi zapalenie nerek (bez badan!!!) i dostałam antybiotyk. Pierwsze co robię u każdego lekarza to podaje informacje, ze jestem uczulona na penicylinę. To już nawyk, gdyż miałam zapaść (bardzo silna!!!!) po tym leku. Ledwo mi się udalo z tego wyjsc. U pani doktor zrobilam to samo. Ona pieknie zapisala to w karcie ciazy i w swojej kartotece (na czerwono!!!!). Dzis rano obudzilam sie spuchnieta, z twarza w czerwonych plamach, przeszly one na rece, brzuch i zaczely ropiec. Maz zawiozl mnie na ostry dyzur i .... okazalo sie, ze cudowny antybiotyk, ktory dostalam od mojej ukochanej lekarki to penicylina!!!!!!!!!!!!!!!! Prawie zabila mnie i moje dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem juz w domu, ale nie moge do siebie dojsc!!! Nie wiem czy wogole usne. Lekarz na dyrekcyjnej stwierdzil ze z malenstwem wszystko w porzadku, badania wyszly dobrze, dostalam 2 kroplowki i ma byc teraz juz tylko lepiej. Twarz dalej wyglada zle, ale plamy zeszly z reszty ciala. Sama nie wiem czy placze, ze szczescia czy zlosci!!!!!!!!!!!!!!!! Nie chce tej kobiety juz nidgy wiecej na oczy widziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mogla z premedytacja dac taki lek osobie, ktora na kazdej wizycie powtarza, ze jest na to uczulona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze mi i mezowi (byl ze mna) powiedziala wypisujac recepte, ze to nie penicylina ani jej pochodne!!!!!!!!!!!! Boze, czy doszlo juz do tego, ze trzeba sprawdzac lekarza???????????????? Teraz to juz wogole nie wiem do kogo isc i jak zaufac kolejnemu "lekarzowi" :-(
Jedno jest pewne - kazdy kto chce isc do lekarza we Wroclawiu, Pania doktor Hirowska-Tracz powinien omijac z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedyna dobra rzecz to, ze widzialam znowu Kropeczke :-) Jest cudowna i tak sie wierci :-) :-)!!! Wedlug miesiaczki to 15tc i 4 dni,a USG wskazuje 17 tc i 2 dni :-) Rosnie Kropeczka pieknie :-)
Przepraszam za zale, ale musialam to z siebie wyrzucic.
Dobranoc