no dziewuszki dziś zaczynamy z kruszynką 5 miesiąc

właśnie skończyłyśmy 17 tydzień wspólnego życia

martwię się tylko bo ciągle ( tz. trzeci dzień ) nie czuję żeby dzidzia się ruszała. poszłam do apteki wczoraj kupić domowy detektor tętna, ale jakna złośc wszytskie wykupili ...
Ka...M miałam podobnie na USG w Cambridge. W 11 tygodniu miałam ustalone, że zrobią pomiary, itd. Poszłam z moim meżusiem. Uradowani że zobaczymy dzidzię wspólnie i w ogóle. Wchodzimy do gabinetu, a tam stara pielęgniara z miną jakbym jej matkę zabiła. ani dzień dobry ani pocałuj mnei w dupe. Kazała się położyć, posmarowała żelem, włączyla maszyne i pyta się mnie który to tydzień. mówię, że prawdopodobnie jedenasty, że tak wychodzi z miesiaczki. Ona patrzy na monitor (trwało to dosłownie 10 sekund) i mówi: "no tak jedenasty tydzień, jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek powiedzieć". wyłączyłą sprzet i kazała wyjść. popłakałam się po tym badaniu, a Piotrek był w takim szoku, bo nigdy nie był na USG i musiałam mu tłumaczyć, że normalnie to tak nie wygląda. Bo miałam robione w 5 tygodni z powodu krwawienia i tam pielęgniarka pokazała mi wszystko łądnie łacznie z bijącym serduszkiem.