oliwka1976
Fanka BB :)
Ka ...M wierze Ci ze bylas zalamana bo czekamy tak dlugo na tak wazne badania a tu takie rozczarowanie:-(
nie rozumiem postawy tych lekarzy,to takie smutne:-(
dobrze chociaz ze koniec byl szczesliwy i macie sliczne fotki i twoj maz widzial dzidzie
a na nastepne badanie nie czekaj tak dlugo tylko lec faktycznie do Polski jak masz taka mozliwosc
Ja nastepna wizyte mam 24 czerwca i to tez jest dla mnie bardzo dlugo,czuje sie dobrze,dzidzia sie ciagle kreci ale mimo to zawsze jest lekki strach czy oby napewno wszystko jest ok a czekac 2 miechy na nastepna wizyte to zbyt dlugo ja bym nie wytrzymala
milej soboty listopadoweczki
nie rozumiem postawy tych lekarzy,to takie smutne:-(
dobrze chociaz ze koniec byl szczesliwy i macie sliczne fotki i twoj maz widzial dzidzie
a na nastepne badanie nie czekaj tak dlugo tylko lec faktycznie do Polski jak masz taka mozliwosc
Ja nastepna wizyte mam 24 czerwca i to tez jest dla mnie bardzo dlugo,czuje sie dobrze,dzidzia sie ciagle kreci ale mimo to zawsze jest lekki strach czy oby napewno wszystko jest ok a czekac 2 miechy na nastepna wizyte to zbyt dlugo ja bym nie wytrzymala
milej soboty listopadoweczki

a Wy juz piszecie, że Was kopią Maluszki.
dyra jest starą panną, więc ona tego nie rozumie, że praca juz nie jest dla mnie najważniejsza. Z resztą co tu dużo mówić... same widzicie jak jest. Wszystko jest zgodnie z prawem, ale można to rozwiązać z korzyścią dla mnie tylko potrzeba do tego ludzkiego odejścia.
ale nie przejmuję się tak bardzo, bo na początku schudłam, więc liczac od wagi wyyjściowej mam tylko 0,5 kg na plusie, ale musze zacząć uważać. Trzeba zrezygnować z cheesburgerów :-)