reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2009

Mam neta w pracy więc się nie nudzę:-)chyba przyciągam klientów bo przed momentem sprzedałam bransoletę za 1800zł:tak:jakiemuś anglikowi.Nie spodziewałam się takiego początku kariery w galerii;-);-);-)ale fajnie bo od sprzedaży prowizje mam.Niestety dzwonił do mnie agent z nieruchomości i pani właścicielka wycofała się z oferty tego fajnego mieszkania:crazy:skonsultowała z mężem i 3dzieci nie chcą w mieszkaniu...szkoda.Ale to drugie nie jest złe tylko że bez bajerów/za to na patrerze.Może na dobre nam to wyjdzie...
Dzisiaj bez tematów kulinarnych proszę!bo zamiast obiadku sałatkę z buraków i bułkę muszę wciągnąć na zimno...a taka mam ochotę na chiński makaronik z warzywami.

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze Olgha nie sądziłam że ludziom, którzy wynajmują mieszkania przeszkadzać może obecność dzieci :eek:

A ja jak do tej pory posprzątałam prawie całe mieszkanko. Byłam z pieskiem na spacerze. A teraz mały odpoczynek przy capucino i BB :-D.
Zaraz M wróci to ma coś upichcić...hm...ale nie wiem na co mam ochotę :confused::-D

Olgha szkoda, że z mieszkaniem wyszło jak wyszło, ale za to w tym drugim nie będziesz musiała z wózkiem się męczyć ;-)
Gratuluję pierwszej sprzedaży!! ładny początek :-D

Inka ja też capucinko popijam! :-)

Olgha u mnie też muzyka od rana do wieczora, rege zdecydowanie przoduje, choć ostatnio mąż wytrzasnął jakieś fajne chilloutowe składanki - lubimy z dzidziusiem ich słuchać :tak:
Horrorów się boję więc nic nie czytam ani nie oglądam :-D
Z filmami jestem mocno do tyłu, za to czytam sporo - ostatnio wciągnęłam trochę romansów historycznych, ale tu nie ma co polecać hehehe :-D
To co lubię najbardziej, to literatura faktu - reportaże, podróżnicze etc. Czyli Nowak, Kapuściński, bardzo fajnie wchodzi seria poznaj świat a w niej m.in., Cejrowski, Choszcz.

no widze tez nie przepadacie za tv, jak ja... jedyne co ogladam to w czwartki oczywiscie dr HOUSE :)

muzyka oczywiscie zawsze i wszedzie -rap,reggae.... a jak jestem totalnie zmeczona to zywe instrumenty -pianino, skrzypce..

z filmow jaki ostatnio mi sie spodobal to "7 dusz" ... zadnego walenia po mordach, strzelanin... psychologiczny taki raczej... no powiedzmy ;P w kazdym razie lekki..

a ja muszę posprzatac swój pokój sama :-( Misiek na uczelni a jutro przyjeżdża brat z Irl.. (zjeżdża już na stałe do PL) i poznam przyszłą bratową.. eh... już tęsknie za moim łóżeczkiem :-( jutro będe cały dzień na nogach no bo ktos musi mamie w kuchni pomóc i w ogóle chcę z nimi troche czasu spędzić, a nie leżec.. ehhh rozleniwiłam się okropnie, a za sprzątanie zbieram się od rana... ale z doświadczenia wiem, że najlepiej mi się sprząta pod wpływem adrenaliny :-D normanie sprzątałabym z 5 godzin a jak wiem, że lada moment ma ktoś przyjsc to w 5 minut mam błysk w pokoju :-D

Olga tak to już jest że ludzie niechętnie wynajmują mieszkania małżeństwom z dziećmi, często boją się skarg sąsiadów (zwłaszcza tych w podeszłym wieku) na hałasy. Na parterze na pewno będzie wygodniej, możesz sobie kupić wózek jaki chcesz nie patrząc na jego wagę :happy:
Co wy tak ciągle o tym jedzeniu? Niedługo będe sie bała tu wejść. J:happy:a dzisiaj na sniadanko zrobiłam greckie tzatziki i pierwszy raz skoczył mi cukier :szok: a więc ostra dietka mnie czeka:wściekła/y:

Niestety takie są realia wynajmu w krakowie,dlatego zawsze pytam o dzieci jak dzwonie na jakiekolwiek ogłoszenie.Ceny też nie są wesołe w naszej dzielnicy bo niedaleko centrum a zmotoryzowani nie jesteśmy więc musimy w okolicach szkoły wynajmować.Może to mnie zmobilizuje do zrobienia prawojazdy bo jak narazie odkładałam to z roku na rok.Małż też uwielbia rower i ekologiczne rozwiązania ale przydałobysię żeby też robił prawko...Przyjemna ta praca w galerii:tak:trochę zadek boli od ciągłego siedzenia ale ogólnie ok.Sprzedałam 4 rzeczy a to niezły wynik bo czasami nic nie idzie.Z półtorej godz.zwijam się do domku i chyba wypasioną kolacyjkę upichcę bo prowokujecie mnie cały czas tymi postami o jedzeniu..

reklama
kizi,ja często słucham radia raggakings na winampie ,mają świetne mixy i nie smucą poza tym sporo składanek mam mp3 .Ogólnie bardzo lubię ragga,dancehall i brakuje mi potańcówek cołikendowych ale odbije sobie potem.Mamy w krakowie kilka miejsc gdzie odbywają się fajne imprezy cykliczne z soundsystemami.
Widziałyście horror lustra?świetny jest i na tyle realny że przez kilka dni bałam się w lustro spojrzeć;-)Lubię takie filmy na których można się bać...

Do góry