reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
helo helo
witam sie wieczorowo;)
tak jak mowilammoj wieczorem siedzial przy kompie,wiec ja sie wyspalam chociaz:-)
od rana sprztanie itd potem bylam u mamy.
Paulina zostala u babci na noc,Weronika juz psi a P w pracy,jak to lubie:-):-):-)
widze ze mam sporo nadrabiaai wiec de czytac

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin męża joanny kochana niech twoje kochanie kocha cię mocno mocno szanuje dużo kasy do domku przynosi i na rękach nosi:tak::tak::tak:
DZIĘKUJĘ KOCHANE JESTESCIE :-D
a gdzie Was wszystkie dzisiaj wywiało???:-:)-:)-(

Hej dziewczyny, nie dam rady nadrobic, wbilam sie na kompa na kilka minut, bo przyszedl mi do glowy pewien pomysl kiedys zarzegnany. Czy któraś z was korzysta z pomocy nie wiem Miasta? mopsu? chodzi o dofinansowanie na rachunki za mieszkanie. nigdzie w necie nie moge tego znalezc, a wiem, ze cos takiego jest, nie wiem tylko ile trzeba miec na osobe zeby sie zalapac. I jak to zalatwiac, bo mój gamon jak kiedys poszedl to w sumie bez zadnych papierow, wypytania czy przepytania odprawili go z niczym. Ze niby sie nie nalezy, no nie wiem. Ponoc podniesli cos, ale tutaj jest taka obsluga, ze kuzwa nic ci nie powiedza, a ja myslalam o nas oczywiscie, ale tez i o Moni. Anabuba pisalam do Ciebie, ale jeszcze musisz mi pomoc w tym drugim temacie, co kiedys mówiłas o jakichs zasilkach dla Moni.
ja mam dopłate do mieszkania ale powie mszczerze ze wszystko mój mąz załatwiał :zawstydzona/y:
a ja jestem szczerze zaskoczona bo przygotowałam wszystko męzowi na urodziny goscie dopisali była fajana zabawa i mąz mnie wysciskal wycalowal pomogl posprzatac :szok: nie zostawil mnie tak jak zawsze :tak:spadam spac bo jutro caly dzien sama z dziecmi :tak: DOBRANOC

nie ma to jak samej sobie popisac ale coz....:-(

spokojnie Makunga moja Laura jak chodziła do zerówki potem do klas 1-3 to po szkole na świetlicy była bo ja w pracy i jak ja odebrałam wcześniej to ona do mnie "po co po mnie tak wcześnie przyszłaś idz jeszcze sobie na kawę i potem mnie odbierz" :-D:-D:-D w pierwszych latach jak się dziecko nie zrazi to uwielbia szkołe więc bez stresu
moja Paulina jak ie spozniam to tez idzie na swietlice a potem krzyczy i wyje ze po co po nia przyszlam jak ona chec zostac.w ogoel chetnie chodzi do szkoly tylko gorzej z porannym wstqwaniem.
nie staresuj sie dobrze vedzie

mlena Naprawdę bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy bo ja naprawdę martwię się na zapas, mój M mówi, że jak jakbym się nie martwiła o coś to by Święto było hehehheee. Muszę się postarać patrzeć bardziej optymistycznie:tak::tak::tak:
hehehbo my baby tak mamy ze sie musimy martwic o wszytsko,ale ktos musi...

Malinka, a nasze Piotruchy razem imieninki maja.
no moj tez
wodka pijana bedzie

no szczerze mówiąc (pisząc:-D) Wam też się oberwało:eek:
olewają mnie w pracy (dzisiaj znów nie mieli czasu ze mną pogadać o mojej przyszłości w tej firmie:-:)-:)-(),
olała mnie koleżanka, ta dzięki której pracuję (myślałam,że jest moją przyjaciółką:-:)-(jak miała problemy to ja słuchałam a jak ja coś mówię to ona nie słucha)
olał mnie m, zadzwoniłam bo chciałam pogadać to nie miał dla mnie czasu:-:)-:)-:)-(
olało mnie dziecko jak wróciłam z pracy bo oglądała po raz setny tą samą bajkę na dvd:-:)-:)-(
olała mnie sąsiadka bo nie odpowiedziała mi dzień dobry:baffled:
i na moje posty nikt nie odpisuje
buźka_płacząca.gif
oj Agunia-jakbys troche poczytala to bys wiedziala ze sie o Ciebie martwimy!!!!!!!!!!!!!!
no ale kazdy musi czasem ponarzekac
od tego tu jestesmy zeby wysluchac:-)

Witam wpadam na chwilunię.
Nie mam dostępu do neta do odwołania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj Darek Klaudii kupił THE SIMS 3 i ta maniaczka grała do póxna w nocy i dziś od 7 rano.
Teraz zrobiła przerwę ,bo już ją opie.....,że za długo.
No ileż można przed kompem siedzieć....:-D:-D:-D:-D
A ja to co?
:-D:-D:-D:-D:-D
no to juz iwecie ,ze As narazie nie bedzie za wiele:rofl2::rofl2:

As ,to za długo ,nie sądzisz ,oczy psuje ,powinnass już dawno ją pogonić ,u mnie w domu od siedzenia przed kompem ja jestem:-D:-D:-D dzieciaki maja czas ograniczony:-D:-D:-D
a gdzie twoje prawa:-D
hhehehe
no wlasnie!!!!!!!!!!!!1

Byłoby super, wielkie dzięki

Mlenka, a próbowałaś tych czopków Viburcol? Są świetne, ja się dziś nimi ratowałam, bo mała cały czas z czwórka walczy a maść mi sie już skończyła. Anabuba ja cie ozłoce za te czopki .
Bo wiesz, one by ja uspokoiły, wyciszyły i pewne by zasnęła.Taka marudna bo śpiąca a nie śpi, bo przemeczona i koło sie zamyka

A właśnie mała już dwa razy uciekła mi z łózeczka, jeszcze raz i wkładam szczebelki. Ochaftowała mnie, mam nadzieje, ze to z przpicia, a nie z innego powodu.
No i uciekla i jest teraz krzyk. Albo sie uspokoi, albo na łeb dostanę:tak:
nie ,ma sparwy:-)
dlatego ja swojej nie wyciagam szczebelkow:-):-):-):-)

au mnie antek śpi ciekawe jak długo:eek::eek::eek: piotrek śpi z gorączką a julka z adamem bawią się dwór julka siedzi na poduchach na łóżu i jest królową a adam nie chce jej służyć więc mu mówi że ma opuścić jej zamek natychmiast zamknąć wrota z drugiej strony i tylko nie trzaskać bo go wepchnie do fosy z rekinami:szok::-D:-D:-Djuż współczuję mojemu zięciowi:rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i sie nie odklejaj:-D:-D:-DNo chyba ze tylko po jedzonko;-):-)
:-):-):-):-):-):-)

Bede musiała sie wziasc za ta nauke i to slidnie ale nie wiem kiedy:no:Bo w sumie to sa grzeczni tyle tylko ze chodza i gadaja:-D

no musisz bo do szkoly nie woono sie spoanizac:-):-):-)
zacznij je codzinnie klasc po 15 minut wczesniej albo po pol godzi i rano je budz wczesniej a ni o 10:-D
i sie przestawia:-)

wpadłam powiedzieć dobrej nocy:happy:
ide się z moim kochanym rozgrzewać bo taki ziąb:rofl2:
pamiętajcie że mam wam jutro napisać o naszych planach wakacyjno -urlopowych:tak:

Na bol ucha to one raczej nie sa:no:decydowanie lepszy jest panadol albo cos takiego:tak::tak::tak:
Viburcol tez moze i na ucho pomoc bo wtedy tez jest rozdraznienie

lekarka kazała kupić nurofen lub ibuprofen a ten rano mi w aptece kupił ibum którego mam całą butelkę a mała nim pluje :no: zresztą to bardziej przeciwbólowe niż przeciwzapalne raczej :no:
no walsnie-ibum,ibuprom,nurofen to wszytsko na ibuprofenie
ale sa czopki nurofen!!!!!!!!!!!
od niedawna i widadomo ze czopka nie wypluje i lepiej zadziala!
a syrop mozesz dodac do picia albo do mleka

bo to wszystko jest dla kasy a nie dla ludzi ja pracowałam w przychodni zdorwia , lekarze tez tam nie mieli za ciekawie wpierdzielali im pacjenta co 5 min. nawet zbadac dobrze się nie da w tym czasie więc siedzieli po godzinach za darmo a jak przepisali za dużo skierowań ludziom to pani kierownik ośrodka bluzgała od najgorszych i straszyła że im z pensji odciągnie jak beda szastać skierowaniami
paranoja normalnie za to domek letniskowy i nowe auto sobie kupiła na to było a na badania dla pacjentów to szkoda :baffled:
u nas to samo i teraz brak pediatry-jest jedna co przyjmuje we wtorek zdrowe dzieci szczeoineia i w srode chore a tym koiec
tylko rodzinni

a swoja droga wiecie ze jeszcze kika lat temu byl "zakaz" uzywania paracetamolu do 14 roku zycia? jetsem ciekawa co sie zmienilo ze teraz niemowlakom juz kaza podawac???!!!
a tego nie iwedzialam!
ale nie wolbno na pewno do 12 roku zycia dawac aspiryny,polopisryny itp

reklama
Wrócił wczoraj o 20:30 zjadł wykompał sie ja dzieci uspiłam poleżelismy na chwilke piwko wypilismy troche filmu obglądliśmy i poszlismy na seksik:tak::-p:-p:-pbyło cudownie troche sie martwiłam ze bedzie czerwony wiecie o co chodzi ale nie był.A dzisiaj też małpy nie ma wiedz 3 tygodnie bede szalec z M alez sie ciesze
to szalej szalej!!!!!!!!

udalo wam sie obejrzez ten dom nasd jeziorem w koncu??????????

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin męża joanny kochana niech twoje kochanie kocha cię mocno mocno szanuje dużo kasy do domku przynosi i na rękach nosi:tak::tak::tak:
dolaczam sie i ja;)

Do góry