reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jednak jeszcze troszke posiedze;-)
Ale mam wnerwa i do tego M mnie non stop wkurza:wściekła/y:Ostatnio to coraz czesciej i coraz ostrzej sie klocimy:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Hi ,hi Dowikla ,to przez to ,że ma tyyyle wolnego,ale jak wyjezie zatesknicie jeszcze za sobą..:tak:
wpadłam powiedzieć dobrej nocy:happy:
ide się z moim kochanym rozgrzewać bo taki ziąb:rofl2:
pamiętajcie że mam wam jutro napisać o naszych planach wakacyjno -urlopowych:tak:
Czekamy na sprawozdanie ,u nas też zimno ,pierwsi wczasowicze przyjechali i ich telepie:-D:-D
Anabuba ja Cię lubie :tak::tak: chodz się przytulic bo dzisiaj nie mam do kogo :-D:-D
Ja mogę cię przytulić :-D

jeszcze mam 2 strony do nadrobienia:-)
Mlenka kochana jak dzis mala?lepiej troche?
pislaam wczesniej o czopkach nurofen nie wiemczy widzialas

widziałam dzisiaj Pan wielmozny przyniósł nurofen i ten syrop jakos przyjmuje ale ogólnie ciężko znosi przyjmowanie leków ale chyba już dzisiaj jej trochę lepiej bo tak nie marudziła i juz tak bardzo nie smarka więc i łatwiej jej się zasypia mam nadzieje ,że jej szybko przejdzie:tak:

Ja mogę cię przytulić :-D

no wiedziałam ,że na Was można liczyć w każdej sytuacji :tak::-D:-D:-D
mojemu powiedziałam że znów ma kwarantanne na materacu ale widze ,że mi się gnojek do łózka wpakował jak tam pójde to i tak wywale :rofl2:

aa jeszcze Wam powiem ,że mu skonfiskowałam kluczyki do auta teraz będzie zapierniczał do pracy na drugi koniec Warszawy srodkami komunikacji miejskiej taka jestem wredna O! :rofl2:

widziałam dzisiaj Pan wielmozny przyniósł nurofen i ten syrop jakos przyjmuje ale ogólnie ciężko znosi przyjmowanie leków ale chyba już dzisiaj jej trochę lepiej bo tak nie marudziła i juz tak bardzo nie smarka więc i łatwiej jej się zasypia mam nadzieje ,że jej szybko przejdzie:tak:

no wiedziałam ,że na Was można liczyć w każdej sytuacji :tak::-D:-D:-D
mojemu powiedziałam że znów ma kwarantanne na materacu ale widze ,że mi się gnojek do łózka wpakował jak tam pójde to i tak wywale :rofl2:

oj oj oj no to widze ze musial ci niezle za skore zajsc ze az tak zla na niego jestes:szok::szok::szok:

reklama
Hej dziewczyny, nie dam rady nadrobic, wbilam sie na kompa na kilka minut, bo przyszedl mi do glowy pewien pomysl kiedys zarzegnany. Czy któraś z was korzysta z pomocy nie wiem Miasta? mopsu? chodzi o dofinansowanie na rachunki za mieszkanie. nigdzie w necie nie moge tego znalezc, a wiem, ze cos takiego jest, nie wiem tylko ile trzeba miec na osobe zeby sie zalapac. I jak to zalatwiac, bo mój gamon jak kiedys poszedl to w sumie bez zadnych papierow, wypytania czy przepytania odprawili go z niczym. Ze niby sie nie nalezy, no nie wiem. Ponoc podniesli cos, ale tutaj jest taka obsluga, ze kuzwa nic ci nie powiedza, a ja myslalam o nas oczywiscie, ale tez i o Moni. Anabuba pisalam do Ciebie, ale jeszcze musisz mi pomoc w tym drugim temacie, co kiedys mówiłas o jakichs zasilkach dla Moni.
juz Ci dziewczyny podpoiwedzialy
jest tez zapomoga z mopsu,LE TO JUZ IU NICH MUSISZ SIE DOWIEDZIEC
A CO do zasilkow dla Moni to chetie pomoge,ale to lepiej przez gg bedzie szybciej,ale to raczej jutro wieczorem dopiero

Ja bym chciała rozmiar 74 i 80 bo 68 nosza teraz:tak::tak::tak:
Ale mi sie w glowie zakreciło przed chwila:szok::szok::szok:Myslałam ze spadne z krzesła
takie malenstwa:szok::szok::szok::szok:
juz nie pamietam kiedy moja takie nosila:-):-):-)

Jednak jeszcze troszke posiedze;-)
Ale mam wnerwa i do tego M mnie non stop wkurza:wściekła/y:Ostatnio to coraz czesciej i coraz ostrzej sie klocimy:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no bo chlop w dom to dom wariatow:-):-):-)

MEDEUSKA miala przeprowadzke i pewnie wszystko teraz sklada i uklada:tak::tak::tak:
Piszemy tutaj,piszemy:-)tylko dzisiaj sa tutaj straszne pustki:szok:
bo to sobota.norma

No to jestem i ja a tu nadal takie pustki:szok::szok::szok::szok: co sie z wami dzieje dziewczyny:-D:-D:-D
Pisalam z Ania jutro wraca do DE tak wiec nareszcie bedzie z nami:tak::tak::tak: No i mam was pozdrowic od niej:tak::tak:
pozdrow ja od nas

to mu zaraz powiem ,że ma wypierniczac z łóżka bo dziś się tule z dziewczynami :-D:-D:-D

tak zrob:-):-):-)

Do góry