Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Pracuje w najwiekszej elektrowni w De nazywa sie RWE moze slyszalyscie o nie bo buduja tez ja w Pl kolo Katowic gdziesAgnieszka z Twoj anoce pracuj?
co robi?

i w tej elektrowni jezdzi pociagami np z weglem itd

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pracuje w najwiekszej elektrowni w De nazywa sie RWE moze slyszalyscie o nie bo buduja tez ja w Pl kolo Katowic gdziesAgnieszka z Twoj anoce pracuj?
co robi?

oj cos dzis długo spicie 

do samego końca nie wiedziałam jak się skończy i kto za tym wszystkim stoi,jak macie okazje to obejrzyjcie,ja napewno obejrze go jeszcze raz 

tak mi sie spodobał:-)

a potem było jeszcze bardziej milej 

oj bardzo bardzo,poszalelismy troszke :-)No to jestem i ja a tu nadal takie pustkico sie z wami dzieje dziewczyny
Pisalam z Ania jutro wraca do DE tak wiec nareszcie bedzie z namiNo i mam was pozdrowic od niej
![]()

aa jeszcze Wam powiem ,że mu skonfiskowałam kluczyki do auta teraz będzie zapierniczał do pracy na drugi koniec Warszawy srodkami komunikacji miejskiej taka jestem wredna O!![]()

no i dobrze mu tak !!!!!!! niech wie z kim zadziera 

z chlopami trzeba krodko bo inaczej sobie na wszystko pozwola ja mam ten plus ze m nie lubi alkoholu i prawie nigdy nie pije wypije piwko raz na pare miesiecy i jeszcze je meczy nie wiem jak dlugo![]()

dosłownie jak wypije jedno piwo na miesiąć czy dwa to jest góra,do wódki w ogóle go nie ciąnie,ma juz słaba głowę do picia ,wypije 4 kieliszki i odlot więc mówi że nie chce potem cierpiec na drugi dzień i nie pije ,mi sie to podoba i to badzo

to dobrze z malutka juz lepiej,oby szybko wróciły do domkudobrze Ci
moj przeciwnie....
a rozmawialam dzis z Mam Helenki-dziekuje za smsy ale nie ma sily odpisywac i kazala was seredecznie pozdrowc:-)
z mala juz lepije

:-)
dziekuje jeszcze raz za życzenia dla męza pisalam wczoraj wieczorem ze mąz mnie pozytywnie zaskoczyl pomogl mi posprzątac podziekował za przygotowanie wszystkiego nawet gary chcial umyc ale ja wolałam sama Wyściskal mnie wycalowal po rekach noramlnie 

i nawet była tak sytuacja ze tak fajnie wszystko bylo ze ok 20 zabrakło alkoholu mielismy taka rezerwowa i myslalm ze maz normalnie postawi ale nie
najpierw mnie zawolal na bok czy moze czy nie Ale widzialam ze wszystko jest okej nikt nie wyglada na pijanego to zgodzilam sie Dzis jest cały dzien w pracy :-(Dzieci sie tez dobrze bawiły Pelna kultura
Było co jesc i moze dlatego nikt sie nie opił
Asia nie wiem czy odbierze telefonAgnes jak myslisz lepiej zadzwonic czy napisac? sytuacja jest rudna powiem szczerze ze trudno sie rozmawia Aleksia nie pochodzi czasem ze świetokrzykiego / bo ja nawet myslalm ze moze lepiej moze ja odwiedzic jakbym miala niedaleko Moze lepiej by sie poczuła sama niewiem trudna sytuacja

ja pare razy dzwoniłam ,nikt nie odbiera.na sms też długo czekałam na jakąkolwiek odpowiedź.