reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
ty to masz apetyt i to w dodatku tak poznoU nas z tego co zapowiadali wczoraj ma byc cieplo ale ma padac
A ja sobie troszke pojadlam jedzonka ktore przewiozłam od siorki ale jaszcze mam jakis niedosytCos bym jeszcze wciagla ale nie wiem co
![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam sie i ja.;(
zdołowana na maksa,szala goryxzy sie przelala....ach....
no ale ide was poczytac moze mi sie lepiej zrobi.nie uciekajcie
Agnieszka&Emily
oooooo no to wspolczuje sasiadowCos chcialam napisac i zapomnialam co
Bo musialam zapukac sasiadom do gory bo skacza a kajter biega i szczekapatologia na maksa

Apetytu mi nie brakuje to faktty to masz apetyt i to w dodatku tak poznoa do tego super figura nic tylko pozazdroscic
![]()

Chyba bede musiala zmienic moja garderobe-juz bede sie ubierala w normalnych sklepach a nie w 5-10-15

Chyab zostałysmy same

Agnieszka&Emily
witam anabuba kochana nie doluj sie bedzie dobrze wiem ze latwo mi sie tak pisze ale jakos trzeba cie troche pocieszyc i podniesc na duchuwitam sie i ja.;(

Napisz Kochana co sie stalo ,bo widzialam dodatkowo Twoj opis na ggwitam sie i ja.;(

Od 6 rano tak srednio do 12-1 w nocy to jest masakraoooooo no to wspolczuje sasiadownapewno nic przyjemnego
![]()

Ide umyc naczynia i zaraz wroce

Agnieszka&Emily
Apetytu mi nie brakuje to faktAle ostatnio mi sie przytylo i tak szczerze to ciezko mi sie wchodzi w spodnie
Chyba bede musiala zmienic moja garderobe-juz bede sie ubierala w normalnych sklepach a nie w 5-10-15;-)
Chyab zostałysmy sameCiekawe gdzie reszta dziewczyn
![]()

chudziutka jestes to widzialam na fotkach ale zeby az tak??

reklama
Podziel się: