reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Czesc przed praca!!
Dziewczynki - ktoras kiedys pisala o spalaniu tluszczu i odpowiednim odzywianiu. Przypomnijcie mi prosze jak to jest bo sie z mezem klocimy (on sie odchudza) jak sie cwiczy to dopiero po 30 min spala sie zaleglosci.?? Kiedys ktoras pisala cos o jedzeniu i odchodzeniu od stolu troche glodnym czy jedzeniu dopiero jak sie jest glodnym?? przypomnijcie mi te teorie,prosze...
Generalnie kiedy jesc co by jak najwiecej tluszczu organizm sam zjadl swojego a nie tego ze zjedzonego posilku...
zmykam do pracy - bede popoludniem

reklama
cześć dziewczynki ja tylko na chwilkę
nie miałam czasu wczoraj do was już zajrzeć i dzis to po południu dopiero znajdę
pozdrawim Was serdecznie i każdej śle buziaka*

Dybry! :-D a pamietacie ze ten tydzien ma tylko 3 dni! :-):-):-):-)
Wieczor

Ja tylko na chwilunie pozegnac sie z wami (tylko urlopowo), jeszcze 2 dni do pracy i fryyyyyyyyyyy na Majorke na boskie 2 tygodnie laby. Musze sie spakowac i nie wiem czy znajde czas by sie z wami pozegnac JUTRO wiec robie to teraz :-) Kochane przesylam wielkie buziaczki i trzymam kciuki za was wszystkie, zycze mnustwo fasolinek. Do napisania PAPAPAPAPAPAPAA

:-) Superaśnego wyjazdu życzę!!!!!! :-D a i jak spotkasz mego brata to pozdrow bo tez teraz na majorce siedzi a i ostrzegal przed turbulencjami cale 2 h lotu mieli gigantyczne turbulencje! :confused2:
Czesc przed praca!!
Dziewczynki - ktoras kiedys pisala o spalaniu tluszczu i odpowiednim odzywianiu. Przypomnijcie mi prosze jak to jest bo sie z mezem klocimy (on sie odchudza) jak sie cwiczy to dopiero po 30 min spala sie zaleglosci.?? Kiedys ktoras pisala cos o jedzeniu i odchodzeniu od stolu troche glodnym czy jedzeniu dopiero jak sie jest glodnym?? przypomnijcie mi te teorie,prosze...
Generalnie kiedy jesc co by jak najwiecej tluszczu organizm sam zjadl swojego a nie tego ze zjedzonego posilku...
moim skromnym zdaniem jest tak: jesc co najmniej 3 normalne posilki dziennie + 2 mniejsze pomiedzy typu przekaski do tego pic duzo wody i co najnwazniejsze nie najadac sie! i jeszcz powoli a i jeszcze nie zapojac tylko popic po zjedzeniu pare min odczekac bo jak sie zapija kesy to sie rozrzedza kwasy zołądkowe i jest spowolnione trawienie! :eek: kolacje jesc najpozniej 2 godziny przed snem!!!!!!
a pro po cwiczen tak spalanie tkanki tluszczowej zaczyna sie dopiero ok 20-30 min cwiczeń!!!! :sorry: niestety :confused2:

wielkie sorry ze mnie nie bylo przez weekend ... w sobote byla kumpela i szlifowalysmy dalej pracke inz ... + urodzinki bratowej za ścianą :laugh2: wiec kimnelam dopiero ok 24ej a w miedzy czasie puscilam chlopa na wieczor kawalerski ... to se kurna pospalam 2 godziny i mi sie psy rozwyly wstaje patrze na zegarek 2:15 a moj chlopina pod brama! :eek: ... byl tak nastukany ze nie byl wstanie zadzwonic zeby mu otworzyc! :confused2: wrrr..... no i mi ner skoczyl! jak wszedl do domu to sie zaczela zabawa! :laugh2::laugh2::laugh2: chcial sie rozebrac tylko mu guziki przeszkadzaly ... to se ubrania wsie poza spodniami zdjal silą!!!! :rofl2: co sie rano okazalo jak doszedl do siebie o dziwo dosc szybko wypił tylko 4 kieliszki wodeczki i u bratowej wypil przed wyjsciem 4 kieliszki wisnioweczki :eek: wiec wyszlo na to ze go scielo tak przez ten rypany steryd co mu zapodali tydzien temu! :confused2: no ale jak sie tak wnerwilam jak go zobaczylam ze zabralam poduszke i poszlam spac do salonu wrrr... i oczywiscie spac nie moglam! :no: wiec w sumie spalam z 4 godziny a wczoraj to dostalam dziwnego stanu podgorączkowego telepalo mnie z zimna! :eek: a nie czuje sie chora!!!? :eek: dobra bo sie rozpisalam! :laugh2:

no nie strasz :-p bo ja tez od poczatku leze prawie plackiem ciagle l4 i nic mi nie wolno, na szczescie jesc tak ... a apetyt mam meeeega ... narazie 29 tydzien i 7 kg na plusie...

Witam się:-). nie straszę nie straszę to ja pewnie taki przypadek tylko:sorry:. był taki miesiąc ,że w ciągy niego przytyłam prawie 6 kg ( chyba 5 miesiąc), ale ja to wstawałam tylko do toalety;-)

Wieczor

Ja tylko na chwilunie pozegnac sie z wami (tylko urlopowo), jeszcze 2 dni do pracy i fryyyyyyyyyyy na Majorke na boskie 2 tygodnie laby. Musze sie spakowac i nie wiem czy znajde czas by sie z wami pozegnac JUTRO wiec robie to teraz :-) Kochane przesylam wielkie buziaczki i trzymam kciuki za was wszystkie, zycze mnustwo fasolinek.

Do napisania PAPAPAPAPAPAPAAPAPPAPPAAPAPPAPAPA

Zycze udanego urlopu:-) i powrotu we trójkę z fasoleczką:-D

wielkie sorry ze mnie nie bylo przez weekend ... w sobote byla kumpela i szlifowalysmy dalej pracke inz ... + urodzinki bratowej za ścianą :laugh2: wiec kimnelam dopiero ok 24ej a w miedzy czasie puscilam chlopa na wieczor kawalerski ... to se kurna pospalam 2 godziny i mi sie psy rozwyly wstaje patrze na zegarek 2:15 a moj chlopina pod brama! :eek: ... byl tak nastukany ze nie byl wstanie zadzwonic zeby mu otworzyc! :confused2: wrrr..... no i mi ner skoczyl! jak wszedl do domu to sie zaczela zabawa! :laugh2::laugh2::laugh2: chcial sie rozebrac tylko mu guziki przeszkadzaly ... to se ubrania wsie poza spodniami zdjal silą!!!! :rofl2: co sie rano okazalo jak doszedl do siebie o dziwo dosc szybko wypił tylko 4 kieliszki wodeczki i u bratowej wypil przed wyjsciem 4 kieliszki wisnioweczki :eek: wiec wyszlo na to ze go scielo tak przez ten rypany steryd co mu zapodali tydzien temu! :confused2: no ale jak sie tak wnerwilam jak go zobaczylam ze zabralam poduszke i poszlam spac do salonu wrrr... i sie rozpisalam! :laugh2:[/QUOTE]

Mój mąż jak sobie z kolegami poszaleje to staje sie tak milutki, przytula się, mówi jak bardzo kocha..... i mam tej jego słodyczy dość , bo juz za setnym razem jak sie mizia do mnie to wymiękam:szok:

reklama
Wieczor

Ja tylko na chwilunie pozegnac sie z wami (tylko urlopowo), jeszcze 2 dni do pracy i fryyyyyyyyyyy na Majorke na boskie 2 tygodnie laby. Musze sie spakowac i nie wiem czy znajde czas by sie z wami pozegnac JUTRO wiec robie to teraz :-) Kochane przesylam wielkie buziaczki i trzymam kciuki za was wszystkie, zycze mnustwo fasolinek.

Do napisania PAPAPAPAPAPAPAAPAPPAPPAAPAPPAPAPA
oj ale Ci zazdroszcze pojechalabym na Majorke.. piekna wyspa:)
Czesc przed praca!!
to byl post Kroptusi.. poszukam i powiem Ci gdzie.. o tutaj..

Dziewczyny jak robicie że cytujecie w jedny poście tyle wiadomośći?:rofl2:

jak cytujesz jakas wypowiedz i znazujesz jakas czesc musisz pamietac ze na poczatulu wypowiedzi jest cos takiegoQUOTE=bombelek8;3744074 w [ ] a na końcu /QUOTE takze w [ ] i to jest prawidlowe zacytowanie nie mozesz tego znazac.. ani nawet jednej klamerki ]

Ostatnia edycja:
Do góry