gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Czesc przed praca!!
Dziewczynki - ktoras kiedys pisala o spalaniu tluszczu i odpowiednim odzywianiu. Przypomnijcie mi prosze jak to jest bo sie z mezem klocimy (on sie odchudza) jak sie cwiczy to dopiero po 30 min spala sie zaleglosci.?? Kiedys ktoras pisala cos o jedzeniu i odchodzeniu od stolu troche glodnym czy jedzeniu dopiero jak sie jest glodnym?? przypomnijcie mi te teorie,prosze...
Generalnie kiedy jesc co by jak najwiecej tluszczu organizm sam zjadl swojego a nie tego ze zjedzonego posilku...
zmykam do pracy - bede popoludniem
Dziewczynki - ktoras kiedys pisala o spalaniu tluszczu i odpowiednim odzywianiu. Przypomnijcie mi prosze jak to jest bo sie z mezem klocimy (on sie odchudza) jak sie cwiczy to dopiero po 30 min spala sie zaleglosci.?? Kiedys ktoras pisala cos o jedzeniu i odchodzeniu od stolu troche glodnym czy jedzeniu dopiero jak sie jest glodnym?? przypomnijcie mi te teorie,prosze...
Generalnie kiedy jesc co by jak najwiecej tluszczu organizm sam zjadl swojego a nie tego ze zjedzonego posilku...
zmykam do pracy - bede popoludniem
a pamietacie ze ten tydzien ma tylko 3 dni! :-):-):-):-)
kolacje jesc najpozniej 2 godziny przed snem!!!!!!
niestety
wiec kimnelam dopiero ok 24ej a w miedzy czasie puscilam chlopa na wieczor kawalerski ... to se kurna pospalam 2 godziny i mi sie psy rozwyly wstaje patrze na zegarek 2:15 a moj chlopina pod brama!
co sie rano okazalo jak doszedl do siebie o dziwo dosc szybko wypił tylko 4 kieliszki wodeczki i u bratowej wypil przed wyjsciem 4 kieliszki wisnioweczki
wiec w sumie spalam z 4 godziny a wczoraj to dostalam dziwnego stanu podgorączkowego telepalo mnie z zimna!
bo ja tez od poczatku leze prawie plackiem ciagle l4 i nic mi nie wolno, na szczescie jesc tak ... a apetyt mam meeeega ... narazie 29 tydzien i 7 kg na plusie...