reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

A ktory masz dzien cyklu? Moze wstaw sobie suwaczek tak zebysmy mogly trzymac kciuki :tak:. Masz racje to czekanie jest dobijajaco depresyjne:no::no:.
dzis 18 dc , kurcze pieczone nijak nie moge u siebie rozpoznac tych płodnych dni, nawet sluzu nie mam:szok:ja jakas wybrakowana jestem.

Cześć Kobiałki:-)
Poniedziałkowo i słonecznie:-) w końcu...
Wczoraj cały czas byłam u rodziców, zjechała sie rodzinka więc nie miałam kiedy wleźć na neta:-) Moje odchydzanie idzie jak narazie w p*du:baffled: Dzisiaj koleżanki urodziny więc już pojadłam ciasta i cukierów. Miałam iść na aerobik ale umówiłyśmy się na browar po pracy:rofl2:

Nie narzekaj bombelek... Ja bym wiele dała żeby tak było...Mojemu się niestety nerw włącza... Muszę się k* obchodzić jak z jajkiem bo ma jazdy. Nie nawidze jak wypije za dużo. czasem jest ok, a czasem tak mnie wk* że masakra...

Miłego dnia babeczki:-D

ile ja bym dała żeby mieć duuuuuuuużo silnej woli i wziąc się za siebie i zgubić z 10 kg chociaż, ale jakoś na siebie nie miałam czasu. cału rok po urodzeniu Piotrusia latałam z nim bez przerwy po lekarzach i rehabilitacjach , jadlam w nocy byle co i tak zostało.
a co do męza pewnie że lepiej ze jest taki upierdliwo słodki ale co za dużo to niezdrowo:-p

reklama
WITAM LASECZKI:-)

Wieczor

Ja tylko na chwilunie pozegnac sie z wami (tylko urlopowo), jeszcze 2 dni do pracy i fryyyyyyyyyyy na Majorke na boskie 2 tygodnie laby. Musze sie spakowac i nie wiem czy znajde czas by sie z wami pozegnac JUTRO wiec robie to teraz :-) Kochane przesylam wielkie buziaczki i trzymam kciuki za was wszystkie, zycze mnustwo fasolinek.

Do napisania PAPAPAPAPAPAPAAPAPPAPPAAPAPPAPAPA

to ci dobrze:rofl2:miłego pobytu:tak:

MADZIA i co idziesz do ginekologa dzisiaj jak tak to daj znac po:tak:

Poczytałam was a teraz ide ogarnąć domek;-)później zajglądne na dłużej:tak:

Poczytalam sobie dzisiaj z rana troszke na temat dlugosci fazy lutealnej i plamien przed @ !!!!! :eek: i to po prostu szczeka opada jakie to ma wsio powiazania!!!!
dla dziewczyn ktorym wystepuje plamienie przed @ - to nie tylko wina progesteronu ale calego przebiegu przemian hormonalnych w cyklu!!!! :szok: podobno jest to jakas dysfunkcja cialka zoltego ktrore moze nie byc z byt dobrze rozwiniete ze wzgledu na za male ilosci estrogenow czy pik LH mimo ze peka pecherzyk ale tak jakby nie jest on do konca rozwiniety przez co potem wytwarza za malo progesteronu!!!!! :eek::eek::eek::eek:
a pro po samej fazy lutelanej to dla wydlużenia nalezy stosować magnez + witamina B6!!!!!! :sorry: of course caly czas! :sorry: ogolnie na nasz cykl ma bardzo duze znaczenie nasza dieta!!! - koniec ze slodyczami!!!! :confused2:

No proszę Cię... ja właśnie zjadłam kawałek ciasta drożdżowego z truskawkami (kolejny)....
A co do Magnezu z B6..Brałam jedno opakowanie, ale jakoś nie kupiłam następnego (opakowanie miała 40tabsów - jedna dziennie)...czy jego nadmiar może zaszkodzić?? Bo nie wiem czy znowu kupować czy na razie nie..

No proszę Cię... ja właśnie zjadłam kawałek ciasta drożdżowego z truskawkami (kolejny)....
A co do Magnezu z B6..Brałam jedno opakowanie, ale jakoś nie kupiłam następnego (opakowanie miała 40tabsów - jedna dziennie)...czy jego nadmiar może zaszkodzić?? Bo nie wiem czy znowu kupować czy na razie nie..
magnez nie zaszkodzi ja biore dawke 1000mg na dobe ze wzgledu tez na serce!!!! :-) a wit B6 jest potrzebna aby pomagac si wchlonac Mg!!! i gdy bralam mniejsza dawke i rzadziej miala fl tylko 11 dni a w zeszlym cyklu mialam juz 12 fl!
Ewuniu, gdzie to wyczytałaś?? podeślij linka...please:)
jak tylko go znowu znajde! :laugh2: bo mi sie gdzies zapodzial!

reklama
Do góry