dzis 18 dc , kurcze pieczone nijak nie moge u siebie rozpoznac tych płodnych dni, nawet sluzu nie mamA ktory masz dzien cyklu? Moze wstaw sobie suwaczek tak zebysmy mogly trzymac kciuki. Masz racje to czekanie jest dobijajaco depresyjne
.

Cześć Kobiałki:-)
Poniedziałkowo i słonecznie:-) w końcu...
Wczoraj cały czas byłam u rodziców, zjechała sie rodzinka więc nie miałam kiedy wleźć na neta:-) Moje odchydzanie idzie jak narazie w p*duDzisiaj koleżanki urodziny więc już pojadłam ciasta i cukierów. Miałam iść na aerobik ale umówiłyśmy się na browar po pracy
Nie narzekaj bombelek... Ja bym wiele dała żeby tak było...Mojemu się niestety nerw włącza... Muszę się k* obchodzić jak z jajkiem bo ma jazdy. Nie nawidze jak wypije za dużo. czasem jest ok, a czasem tak mnie wk* że masakra...
Miłego dnia babeczki![]()
ile ja bym dała żeby mieć duuuuuuuużo silnej woli i wziąc się za siebie i zgubić z 10 kg chociaż, ale jakoś na siebie nie miałam czasu. cału rok po urodzeniu Piotrusia latałam z nim bez przerwy po lekarzach i rehabilitacjach , jadlam w nocy byle co i tak zostało.
a co do męza pewnie że lepiej ze jest taki upierdliwo słodki ale co za dużo to niezdrowo