reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc Kobietki:-)
WROCILAM:-D:-D:-D

Jescze nie nadrobilam wszystkich postow ale czes przeczytalam wczoraj w samochodzie:-DOczywiscie nie bede na nie odpisywac bo bym chyba to robila cale 2 dni:-D:-D

W POlsce bylo nawet fajnie milo sie rozczarowalam a to juz jest wielki plus.
Na komuni bylo fajniutko, tydzien spedzilismy u siostry mojego wiec nie nudzilam sie bo z rana sprzatlam i gotowalam obiadek a potem to juz tak czas plnol ze nie wiadomo bylo gdzie rece wsadzic:-D:-D
Laura byla grzeczna i sietnie sie bawila z dzieciaczkami:-)

Robie pranie i gotuje obiadek a zostaly mi jeszcze podlogi do umycia:baffled:

Jak zrzuce fotki to wkleje :rofl2:

reklama
napisałam do Aleksi smsa i czekam na odpowiedź:tak::tak::tak:muszę się dokładnie dowiedzieć gdzie leży bo my tu mamy kilka szpitali, ja obstawiam dwa i nie niem jak sie dokładnie nazywa, mam nadzieję, ze mi odpisze

to super że napisałas do niej,powinna odpisać :tak::tak::tak::tak:

malinka a jak Ty biedna przetrwasz 2 miesiące wakacji z takimi rozrabiakami w domu???????:-D:-D:-D:-D
malinka tylko nie zwariuj przez te wakacje :-D:-D:-D:-D

Witam a ja juz byłam u lekarza Zuzka juz moze wychodzic na dwor wszystko okej potem Was poczytam :tak:
no to super :tak::tak::tak:

mam dzisiaj taki humor że wszystko mnie złości julka bo gada i gada adam bo marudzi narzeka złości się (na szczęście wyszedł do szkoły) antek bo w nocy budził się 6 razy a do tego od 6 jak się obudził i zjadł to jeszcze nawet się nie drzemnoł a mnie głowa tak napiernicza że bym ją najchętniej odkręciła i zostawiła obok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj współczuję,też miewam czasem takie dni że wszystko nie drażni :tak::tak::tak:

właśnie się dowiedziałam, ze dziś rano mój teśc miał udar, teraz jest w szpitalu, m dzwonił jadą do niego z teściową
jakby mało było problemów, w ubiegłym roku amputowali mu noge powyżej kolana z nieleczonej cukrzycy i jeździ na wózku:no::no::no:
współczuję agunia,przykra wiadomość,a od czego ten udar???

Jescze nie nadrobilam wszystkich postow ale czes przeczytalam wczoraj w samochodzie:-DOczywiscie nie bede na nie odpisywac bo bym chyba to robila cale 2 dni:-D:-D

Na komuni bylo fajniutko, tydzien spedzilismy u siostry mojego wiec nie nudzilam sie bo z rana sprzatlam i gotowalam obiadek a potem to juz tak czas plnol ze nie wiadomo bylo gdzie rece wsadzic:-D:-D

cześć Ania.Tęsknilismy,dobrze że już wróciłaś.
zgadza się poodpisywac na wszystkie posty to raczej nie dasz rady bo duzo tego sie narobiło przez tydzień :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

na fotki oczywiście czekamy z niecierpliwością :tak::tak::tak::tak::tak:

fajnie że wypoczęłaś i dobrze sie bawiłaś :tak::tak::tak::tak::tak:

No kochaana moja w koncu sie odezwalas:tak::tak::tak:
super ze w PL ci sie podobalo a tak przezywalas sie umrzesz z nudow a tu niespodzianka:-D:-D:-D:-D teraz zamiast na slaska jechac to pojedziesz w B strony;-);-);-):-D:-D:-D:-D
A na fotki oczywiscie czekamy z niecierpliwoscia:-):-):-):-)

Ja nakarmilam mala kolezanka zadzwonila zeby pogadac wiec troche sie zagadalam bo mnialam sie ubrac i pomalowac w tym czasie jak Emily spala ale nie dalam rady wiec ide teraz sie szykowac i na spacerek

przykro mi bardzo agunia :-:)-:)-(

\]

malinka ja mam znajoma która straciła męza jak miała dwójke malutkich dzieci 4i 2 latka i z trzecim w ciązy była rodzina jej radziła usunąć ale urodziła chłopca i sama taka młodzitka była wtedy zabił go pijany kierowca na przejściu dla pieszych jak wracał z pracy :no::no::no: smutne takie historie i tylko się modlić by nas omineły

kochana witaj w klubie "samotnych nie-samotnych matek" :-(

malinka nawet mi nie mów o ksiązkach na Laury ksiązki w zeszłym roku poszło ponad 400 a do tego cała rteszta a ex nic nie dokłada ani grosza od 1 klasy Laury nawet jej ołówka nie kupił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to ja na mojego ex słowa złego nie powiem bo dl dzieci to jest super tata i w tym roku też powiedział że coś tam do książek doruci czy do wyprawki:tak:

Mlode juz spia a mi sie nic nie chce:no:Zrobiłam sobie capucinko i jem serniczka:tak::tak::tak:

Zadzwoniłam do M zeby kupil spaghetti i salatki jak bedzie wracal bo nie robie obiadu
ale bym zjadłaspagetti dowikluś odpalam miotłę niebawem będe:-D
Malinka ja dzieciom kupowałam plecaki w biedronce placilam 15 zl i powiem szczerze ze na dwa lata spokoj w tym roku im nie kupuje plecakow bo te co maja sa jeszcze dobre Trzeba tylko pilnowac oferty biedronki bo maja nawet kredki i inne przybory My kupujemy po trochu bo to tak róznie sie pokazuje sa gazetki z datmi i tak chodzimy na raty
dzięki za info jak będziesz coś kochana wiedziała to daj mi znć bo mi gazetek z biedronki nie zostawiają:no:a jak zuzia twoja na wesołej szkole leci to wiesz co warto zobaczyć w lipcu w carfurze i tesko bo tam też sprzedają wesołą szkołe i to dużo taniej:tak:

no ania jesteś hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 tyle czasu cię nie było no tęskniłyśmy :tak::tak:

No kochaana moja w koncu sie odezwalas:tak::tak::tak:
super ze w PL ci sie podobalo a tak przezywalas sie umrzesz z nudow a tu niespodzianka:-D:-D:-D:-D teraz zamiast na slaska jechac to pojedziesz w B strony;-);-);-):-D:-D:-D:-D
A na fotki oczywiscie czekamy z niecierpliwoscia:-):-):-):-)

Ja nakarmilam mala kolezanka zadzwonila zeby pogadac wiec troche sie zagadalam bo mnialam sie ubrac i pomalowac w tym czasie jak Emily spala ale nie dalam rady wiec ide teraz sie szykowac i na spacerek
ciocia lepsza taka niespodzianka niz zalamka po powrocie:-DNie spaceruj za bardzo:rofl2:
to ja na mojego ex słowa złego nie powiem bo dl dzieci to jest super tata i w tym roku też powiedział że coś tam do książek doruci czy do wyprawki:tak:

ale bym zjadłaspagetti dowikluś odpalam miotłę niebawem będe:-D

dzięki za info jak będziesz coś kochana wiedziała to daj mi znć bo mi gazetek z biedronki nie zostawiają:no:a jak zuzia twoja na wesołej szkole leci to wiesz co warto zobaczyć w lipcu w carfurze i tesko bo tam też sprzedają wesołą szkołe i to dużo taniej:tak:

no ania jesteś hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 tyle czasu cię nie było no tęskniłyśmy :tak::tak:

oj ja tez sie ciesze :-D:-Djupiiii!!!

Teraz dam Laurze zupke ale zaraz wracam:laugh2:

reklama
kurcze dziewczyny u was też taka głupia pogoda???u mnie na zmianę słońce i błękitne niebo za chwilę burza deszcz i czarne niebo i tak już 4 raz:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Do góry