anka26_x_07
Mama Laury :)
Mlena postaram sie wieczorkiem wkleic
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie pije wcale kawy tylko capucinomniam ale masz pycha ciasto
Ja kupilam sobie nescafe Ricore pyszna kawusia ktoras pila?
Wczoraj wyjatkowo u siostry wypilam capucino z domieszka 1/4 łyzeczki kawy rozpuszczalnej
i było niedobre

wszystko rozwalone a jak podeszłam i "krzyknęła"aaaa co robisz to Lena radocha i usmiech od ucha do ucha i sobie brawo bije 

Ja nie pije wcale kawy tylko capucinoWczoraj wyjatkowo u siostry wypilam capucino z domieszka 1/4 łyzeczki kawy rozpuszczalnej
i było niedobre

anabubka to taniej jak ja w tamtym roku płaciłam za komplet do 3 klasyi angielski też taniej i to cholera o 35 zł
ale nie mogę znaleź książek dla julkinasze przedszkole wydawnictwo MAC![]()
POPROSTU MAMUSIU PATRZ I PODZIWIAJaaaa ja tu z wAMI GADU GADU A MÓJ MAŁY POTWOREK PORACZKOWAŁ DO KUCHNI I chciała sobie kaszkę zrobić tylko na podłodzewszystko rozwalone a jak podeszłam i "krzyknęła"aaaa co robisz to Lena radocha i usmiech od ucha do ucha i sobie brawo bije
![]()

aaaa ja tu z wAMI GADU GADU A MÓJ MAŁY POTWOREK PORACZKOWAŁ DO KUCHNI I chciała sobie kaszkę zrobić tylko na podłodzewszystko rozwalone a jak podeszłam i "krzyknęła"aaaa co robisz to Lena radocha i usmiech od ucha do ucha i sobie brawo bije
![]()