reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
oj widze niezlego nerwa!Dziękuję Wiktoria za dobre słowo ale ostatnio mam takie wrazenie ze nikogo nie obchodzi moja obecność czy tej jej brak na forum.
Domelko ja też noszę sie z takim zamiarem zniknięcia z forum.

P
patrysia*
Gość
Kroptusiu trzymamy kciuki, tylko się za bardzo nie denerwuj, wszystko będzie dobrze!!!
Loree - mój mąż zawsze sam mi wybiera prezenty. Zawsze jak mam kpuić jakąś sukienkę, albo coś innego ładnego do ubrania, to zabieram go ze sobą, bo on zawsze wypatrzy mi coś ładnego, a druga sprawa, że wtedy to on płaci (co prawda mamy wspólny budżet i wszystko idzie ze wspólnej kasy, ale zawsze jakoś mniej mi szkoda). Ale chłopak ma gust
u mnie tak samo;-)ps.leczo mmmmmm ale mi narobiłaś smaka

DOMELKO ZANIEPOKOJONA kochane a wy dokad chcecie uciekac:-(wiem ze jest cięzko,ale kochane dlaczego odrazu z forum uciekać:-(przeciez po to one jest "starania'

Dziękuję Wiktoria za dobre słowo ale ostatnio mam takie wrazenie ze nikogo nie obchodzi moja obecność czy tej jej brak na forum.
Oj nie denerwuj mnie nawet!!! wszystkie dziewczyne na forum są cenne!!! i Tak samo ważne!!
oj widze niezlego nerwa!Slonko co ty wygadujesz w ogole! a na mnie dzisiaj tylko zajaczek i kropeczka (jak kogoś pominelam to sorry) zwrocily uwagę! i co!? caly weekend mnie nie bylo i nikt o mnie nie pyta i co?
to normalne ze czasami umykamy wzrokowi innych dziewczynek!
nie przejmuj sie tym i nie odbieraj personalnie tego! ;-);-);-) no juz nie smutkaj sie ;-)
![]()
Ja tam myślałam o tobie, bo bardzo Ci kibicuję, żeby w tym cyklu Ci się udało:-) a tak wogóle zauważyłam, że będziemy testowaly mniej więcej w tym samym czasie:-)
u mnie tak samo;-)ps.leczo mmmmmm ale mi narobiłaś smaka![]()
Chętnie się podzielę:-) zapraszam do mnie, objad mniej więcej na 16.30 przewiduje:-) Dla Ciebie będę miała nawet podwójną porcję

katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
DOMELKO, ZANIEPOKOJONA - ja swojego czasu rwnież zrobiłam sobie odpoczynk od forum, nie było mnie miesiąc i wróciłam w dwupaku:-):-):-) Nie cche zebyscie to odebrały jako zachętę do ucieczki stąd
Ale może odpoczynek i brak ciagłego pisania i myślenia o zafasolkowaniu może komus pomóc.
Zajączek81
Fanka BB :)
No zarąbista wiewióra:-) Jakiś mały hard core masz KochanaWiecie co dziewczynki.. wczoraj mnie tam strasznie zabolało po prawej stronie ale bardziej blizej srodka.. nizeli gdzie jajnik.. i nie mam pojecia co to bylo.. w kazdym razie az sie poplakalam po przytulanku bo to jakos zakuło i bolało w trakcie ale przytulanki na to wpływu nie mialy ze wtedy bolało.. w kazdym razie jakby ktos igle wbijaj..
Kroptusiu jestem z Tobą
![]()

No ja tez właśnie takie mam odczucie:-) Wspólna kasa, ale i tak lepiej się czuję jak on płaci... a propo płacenia i skąpych facetów - jak się której nudzi to sobie poczytajcieLoree - mój mąż zawsze sam mi wybiera prezenty. Zawsze jak mam kpuić jakąś sukienkę, albo coś innego ładnego do ubrania, to zabieram go ze sobą, bo on zawsze wypatrzy mi coś ładnego, a druga sprawa, że wtedy to on płaci (co prawda mamy wspólny budżet i wszystko idzie ze wspólnej kasy, ale zawsze jakoś mniej mi szkoda).

Najbardziej skąpy facet - ranking
Domelko, nie łam się. Trzymaj się dzielnie, życzę owocnych staranek!!!!U mnie nadal brak @, na usg nic nie wyszło, mam brać luteine przez tydzień a potem ją odstawić. Moja temp. jest bardzo dziwna, raz mam 37,1-37,2 a raz 36,4-36,5 i tak na zmiane co drugi dzień inna. Wiem, że mi się za to dostanie ale nie robiłam bety, a zresztą nie jest już potrzebna.
Ja znikam na razie z forum, nie mam już siły:--
-
-(
Będę was podczytywać i odezwe się co jakiś czas.
Dziękuję wam za wszystko i życzę nowych fasolek:-)
Bernadko!!!!! Ciebie też mam do porządku doprowadzić?!?!? To ze nie odnosimy się do każdej wypowiedzi dziewczyn to normalne.... Przeciez się nie daDziękuję Wiktoria za dobre słowo ale ostatnio mam takie wrazenie ze nikogo nie obchodzi moja obecność czy tej jej brak na forum.

No własnie... O mnie też nie pytają. Słuchajcie , jest nas duzo, więc nie zawsze da sie zapytać o kazdą dziewczynęSlonko co ty wygadujesz w ogole! a na mnie dzisiaj tylko zajaczek i kropeczka (jak kogoś pominelam to sorry) zwrocily uwagę! i co!? caly weekend mnie nie bylo i nikt o mnie nie pyta i co?to normalne ze czasami umykamy wzrokowi innych dziewczynek!
nie przejmuj sie tym i nie odbieraj personalnie tego! ;-);-);-) no juz nie smutkaj sie ;-)
![]()

Ale to nie znaczy że kogoś nie lubimy

Uspokoić mi się.

Jak ktoś chce uciec dlatego żeby odpoczać to rozumiem... Ale nie z innego powodu

Eve84
2 lata przerwy.....
Kochana to mam nadzieje ze u ciebie wsio wroci do normy!!!!Eve może i masz racje ale ja mam taki niedobry dziś dzień zresztą od wczoraj źle sie u mnie dzieje i moze dlatego jestem przewrażliwiona.

spadam na chacjende!

katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Kasiu śliczny masz brzuszek taki zgrabny!!
martwi mnie tylko to że jest taki mały jak na prawie 20 tydzień..
reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Kasiu...ja kiedyś miałam znajomą która w piątym m-cu miała tez taki jak ty... Dzidzia zdrowa jak rydz
Podziel się: