reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A nic... w pracy high life:) totalne bezkrólewie:) Jednego z bossów nie ma cały dzień drugi gdzieś pojechał teraz. Koleżanka ma urodziny. Ogólnie siedzimy i się opieprzamy;)

a ja zrobiłam sobie właśnie kawkę i chwilkę sobie odpocznę i muszę dom ogarnąć bo od rana mnie nie było i mam co sprzątać bo jak człowiek wszystko na szybko robi to potem sie tego nazbiera

ja sie pojawiłam to wszystkie uciekły no nic jak nie chcecie ze mną rozmawiać/pisać to trudno

Ostatnia edycja:
Kroptusiu trzymamy kciuki, tylko się za bardzo nie denerwuj, wszystko będzie dobrze!!!

Loree - mój mąż zawsze sam mi wybiera prezenty. Zawsze jak mam kpuić jakąś sukienkę, albo coś innego ładnego do ubrania, to zabieram go ze sobą, bo on zawsze wypatrzy mi coś ładnego, a druga sprawa, że wtedy to on płaci (co prawda mamy wspólny budżet i wszystko idzie ze wspólnej kasy, ale zawsze jakoś mniej mi szkoda:laugh2::laugh2:). Ale chłopak ma gust:laugh2::happy:

a ja zrobiłam sobie właśnie kawkę i chwilkę sobie odpocznę i muszę dom ogarnąć bo od rana mnie nie było i mam co sprzątać bo jak człowiek wszystko na szybko robi to potem sie tego nazbiera

ja sie pojawiłam to wszystkie uciekły no nic jak nie chcecie ze mną rozmawiać/pisać to trudno
Jak to nie chcemy, pewnie, że chcemy!!! Tylko ja jestem w trakcie robienia obiadku - leczo robię- i tak z doskoku tu zaglądam, a później muszę skończyć pisać moją pracę, bo jutro muszę zawieźć ją do promotora....

Dzień dobry!!!
witam nowe staraczki:-)
Andzia gratuluję!!!
Trzymam mocno kciuki za przyszłe mamy i ich fasolki, wszystko będzie dobrze, nie wolno tracić nadzieji.
U mnie nadal brak @, na usg nic nie wyszło, mam brać luteine przez tydzień a potem ją odstawić. Moja temp. jest bardzo dziwna, raz mam 37,1-37,2 a raz 36,4-36,5 i tak na zmiane co drugi dzień inna. Wiem, że mi się za to dostanie ale nie robiłam bety, a zresztą nie jest już potrzebna.
Ja znikam na razie z forum, nie mam już siły:-:)-:)-:)-(
Będę was podczytywać i odezwe się co jakiś czas.
Dziękuję wam za wszystko i życzę nowych fasolek:-)

reklama
WITAJCIE BABOLE:)

wpadłam się pochwalic swoim "ogromnym" brzuchem... sorki ze tak w majtkach wam się pokazuje;-)

Wow normalnie olbrzym :-)

Kasiu 79-wiem, ze musialo byc Ci bardzo trudno wczoraj....boze, ja sama nie wiem jak bym sie czula w takiej sytuacji....bardzo mocno przytulam!
Zycie niestety pisze czasem bardzo dziwne i nieoczekiwane scenariusze....ale jestem pewna, ze koncowy efekt tego wszystkiego bedzie dla Ciebie bardzo pozytywny...nawet jesli teraz nic tego nie zpaowiada-zobaczysz! Ulozy sie tak fajnie, ze nawet sie jeszcze nie spodziewasz!!!
Duza buzia dla Ciebie!!! Dzielna jestes jak malo kto!

Ja sama już czasem nie wiem co powiedzieć.
To okropne jak człowiek musi się czuć w takiej sutuacji....
Ale musi być dobrze!! Byle do przodu !! Dla siebie, dla dzidzi !!!

Dzieki dziewczyny za troske ale jednak szpital :-( jade na IP bo to prawdopodobnie wody ... Trzymajcie kciuki

UUUU Sylwunia Ty się trzymaj z Kacprem mocnooooooooooooo

Do góry