anka26_x_07
Mama Laury :)
Mlena postaram sie wieczorkiem wkleic
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie pije wcale kawy tylko capucinomniam ale masz pycha ciasto
Ja kupilam sobie nescafe Ricore pyszna kawusia ktoras pila?
Ja nie pije wcale kawy tylko capucinoWczoraj wyjatkowo u siostry wypilam capucino z domieszka 1/4 łyzeczki kawy rozpuszczalnej
i było niedobre
anabubka to taniej jak ja w tamtym roku płaciłam za komplet do 3 klasyi angielski też taniej i to cholera o 35 zł
ale nie mogę znaleź książek dla julkinasze przedszkole wydawnictwo MAC![]()
POPROSTU MAMUSIU PATRZ I PODZIWIAJaaaa ja tu z wAMI GADU GADU A MÓJ MAŁY POTWOREK PORACZKOWAŁ DO KUCHNI I chciała sobie kaszkę zrobić tylko na podłodzewszystko rozwalone a jak podeszłam i "krzyknęła"aaaa co robisz to Lena radocha i usmiech od ucha do ucha i sobie brawo bije
![]()
aaaa ja tu z wAMI GADU GADU A MÓJ MAŁY POTWOREK PORACZKOWAŁ DO KUCHNI I chciała sobie kaszkę zrobić tylko na podłodzewszystko rozwalone a jak podeszłam i "krzyknęła"aaaa co robisz to Lena radocha i usmiech od ucha do ucha i sobie brawo bije
![]()