reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
No nic trezba Laure polozyc spac bo juz 15 a moj dalej spi na sofie cos bardzo zmeczony
Moze ida mi sie umyc podlogi

Moze ida mi sie umyc podlogi

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobra ide robic obiad
pewnie wiecozrekiem wpadne
pa
pewnie wiecozrekiem wpadne
pa
anka26_x_07
Mama Laury :)
A ja pomylam podlogi i powiesilam pranie, kolejne w automacie
Laura na drzemce wiec mam czas na kawusie

Laura na drzemce wiec mam czas na kawusie
anabubka "NASZE PRZEDSZKOLE" wydawnictwo mac
mlenka ale obrze że ma kontakt z ojcem![]()
malinka ja go nie trawię i wcale mi się to nie podoba ale nie pokazuję tego Laurze dla niej ojciec jest równie ważny jak ja i strasznie kocha swoją przyrodnią siostrę Zosię a ja się ciesze ,że jest szczęśliwa w końcu rzadko widzi się teraz z ojcem ale bardziej za Zosią tęskni nawet mnie pytała czy jakby się ojciec z Marta zgodzili to czy Zosia mogła by do nas przyjeżdżać ja nie mam nic przeciwko temu ale problemem jest druga żona mojego ex temat rzeka
bo co niektóre ex to sa wredne suki uż ja coś na ten temat wiemmalinka ja go nie trawię i wcale mi się to nie podoba ale nie pokazuję tego Laurze dla niej ojciec jest równie ważny jak ja i strasznie kocha swoją przyrodnią siostrę Zosię a ja się ciesze ,że jest szczęśliwa w końcu rzadko widzi się teraz z ojcem ale bardziej za Zosią tęskni nawet mnie pytała czy jakby się ojciec z Marta zgodzili to czy Zosia mogła by do nas przyjeżdżać ja nie mam nic przeciwko temu ale problemem jest druga żona mojego ex temat rzeka

hehe malinka tylko ja w tym przypadku jestem ex 

i mam odwrotną sytuację moja następczyni to wredna suka z zazdrości o mnie robiła wsszytko żebyśmy się z moim ex żarli i namawiała go żeby mi dziecko odebrał bo wtedy nie miałby ze mną takich kontaktów uspokoiła się jak się wyniosłam do innego miasta i urodziłam Lenke chyba już nie czuje się zagrozona wariatka jej się wydawało ,że ja się z moim ex moge zejśc więc traktowała mnie jak wroga nr 1 tyle ,że to ona się z nim prowadzała jak bylismy jeszcze małżeństwem a nie odwrotnie..

i mam odwrotną sytuację moja następczyni to wredna suka z zazdrości o mnie robiła wsszytko żebyśmy się z moim ex żarli i namawiała go żeby mi dziecko odebrał bo wtedy nie miałby ze mną takich kontaktów uspokoiła się jak się wyniosłam do innego miasta i urodziłam Lenke chyba już nie czuje się zagrozona wariatka jej się wydawało ,że ja się z moim ex moge zejśc więc traktowała mnie jak wroga nr 1 tyle ,że to ona się z nim prowadzała jak bylismy jeszcze małżeństwem a nie odwrotnie..

reklama
ale muszę dodać ,że tez mam na głowie jedną ex - ex zonę Leszka oni co prawda nie mieli dzieci ale ta baba cały czas się kręci w pobliżu kiedyś napisze więcej na ten temat bo to też jest zadra którą noszę i mnie to męczy
Podziel się: