reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aaaaaaaaaaaa masz ju dziecko?
kurcze to ja nie w temacie,sorki:sorry:
a dziecko ile lat?
suwczki mozna poprawiac,tzn wchodzisz na stroneke,robisz nowy,stary usuwasz i wklejasz nowy.
a termin liczy sie z okresu czasami jest rozbieznosc miedzy tym terminem a usg ale usg podaje w przybizeniu bo widomo jedne dzieci rodza sie wieksze inne mniejsze,wiec nawet jak jest 2 tyg rozbieznosci to jeszcze nic strasznego,wiec sie nie przejmuj:-)
Mam już dwójeczkę Synka i Córcię :tak::tak::tak:
A co do terminu to jak robię suwaczek z tym terminem to wychodzi mi, że 11 tc, a lekarz wpisał z USG chyba 10 tc. więc jakaś rozbieżność będzie na tym suwaczku, no ale wpiszę ten z okresu to jak się coś zmieni to potem też go zmienię:-)
agunia ja też właśnie niedawno skończyłam staż i mi go przedłużyli, chociaż ja nie mogłam no i niestety musiałam zrezygnować:-( Chociaż z taką gromadą facetów to już czasem ciężko było wytrzymać hehehe:-D:-D:-D

reklama
Witam:-)
U mnie juz wszyscy nie spia:szok:Oczywiscie z wyjatkiem M:no:
Moje nawiedzone dziecko od 8 rano darło sie na cała chate ze chce isc juz do przedszkola:szok::szok::szok::no::no::no:
Jestem jakas niewyspana,mlode napewno tez bo pozno szly spac
No ale chociaz pogoda zapowiada sie ok:tak:

Witaj dowikla :-):-):-) Obejrzałaś wczoraj coś ciekawego??:-)
luna665 ja bym chyba pod zimnym nie wytrzymała hehehe, ja uwielbiam gorący , no ale niestety z tego co słyszałam jet niezdrowy, no a teraz to w ogóle muszę z gorącego zrezygnować dla dzidziulka:tak:

co myślicie o takiej firance do kuchni? tylko z zieloną lamówką
640705321

640705321
Mi sie podobaja:tak::tak::tak:
luna665 ja bym chyba pod zimnym nie wytrzymała hehehe, ja uwielbiam gorący , no ale niestety z tego co słyszałam jet niezdrowy, no a teraz to w ogóle muszę z gorącego zrezygnować dla dzidziulka:tak:
Witaj
Ogladałam tvn style i poszłam spac przed 12:tak:
Ja uwielbiam goracy prysznic:tak::tak::tak:

640705321
Firaneczka super jak dla mnie . Moja bratowa szyje takie rzeczy, naprawdę super jej to wychodzi.:tak:
Dziewczynki doradźcie , chcę zrobić suwaczek, ale jak wpisuję datę z miesiączki jak mam w karcie to eychodzi mi 12 tc, a lekarz mi wpisał na wizycie z USG 10 tc. no i którą datę wpisać??? Please poradźcie coś :tak::tak::tak:

Firaneczka super jak dla mnie . Moja bratowa szyje takie rzeczy, naprawdę super jej to wychodzi.:tak:
Dziewczynki doradźcie , chcę zrobić suwaczek, ale jak wpisuję datę z miesiączki jak mam w karcie to eychodzi mi 12 tc, a lekarz mi wpisał na wizycie z USG 10 tc. no i którą datę wpisać??? Please poradźcie coś :tak::tak::tak:
odejmij od miesiączki jeszcze tydzień i wyjdzie średnia czyli 11 tc, to jest i tak przecież orientacyjnie:tak:

Witajcie :-):-):-)
U mnie z samego rana lało ze szok,ale teraz wyszło słońce,niech juz w końcu zrobi się ciepło bo zwariuje :tak::tak::tak::tak:

dziś dopiero widać jaką buzie Oliwka ma podrapana po tym wczorajszym upadku :tak::tak::tak::tak: czoło,nos,policzek pozdzierane,okropnie ta buzia wygląda :no::no::no:

witajcie
Ja dopiero teraz.
Spieszę ogłosić,że dziecko zajęło 3 miejsce w konkursie matematycznym w tej szkole do którego składało papiery.
Tym konkursem zapewniła sobie miejsce w gimnazjum.
Mamy już więc szkołę załatwioną.
Yupppiiii
Jak ja się cieszę.
Nie poczytam,bo jestem padnięta i znów widzę wizję spania na klawiaturze.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no to gratulacje,super że zapewniła sobie miejsce w gimnazjum,mamuska możesz byc juz spokojna.masz zdolną córę :tak::tak::tak::tak::tak:

Witajcie wpadłam sie tylko przywitać i uciekam posprzątać a później na pole pójdziemy pogoda sliczna opaliło mi wczoraj plecy mam takie czerwone ze szok.
Widziałam ze Ania już jest sliczne fotki no nic uciekam Miłego dnia kochane wam życze

wiki zazdroszczę ci tej pogody,też chce sie opalic a tu ciągle zimno i leje :baffled::baffled::baffled:

Aha no i jeszcze napiszę, że jestem wniebowzięta po wczorajszej wizycie bo mnie lekarz uspokoił.:laugh2: powiedział, ze jest wszystko o.k po czym bez żadnego proszenia wręczył mi pierwsze zdjęcie mojej dzidzi...10 tc.:-):-):-)

to pokaż nam zdjęcie usg,chętnie zobaczymy Twoją fasolinkę :-):-):-)

Mam już dwójeczkę Synka i Córcię :tak::tak::tak:
A co do terminu to jak robię suwaczek z tym terminem to wychodzi mi, że 11 tc, a lekarz wpisał z USG chyba 10 tc. więc jakaś rozbieżność będzie na tym suwaczku, no ale wpiszę ten z okresu to jak się coś zmieni to potem też go zmienię:-)
agunia ja też właśnie niedawno skończyłam staż i mi go przedłużyli, chociaż ja nie mogłam no i niestety musiałam zrezygnować:-( Chociaż z taką gromadą facetów to już czasem ciężko było wytrzymać hehehe:-D:-D:-D
no to na co czekasz wklejaj suwaczki dzieciaków i ciążowy żebyśmy wiedziały co i jak :tak::tak::tak::tak:

ja tez uwielbiam gorące kąpiele,do zimnej bym nie weszła :no::no::no:

640705321
bardzo ładna firanka :tak::tak::tak::tak::tak:

Agnes biedna Oliwka, posmaruj jej tą buzię czymś, ja kupiłam w aptece taka maść w saszetce jak zdarła sobie nos i szybciej się zagoił:tak::tak::tak:tylko nie pamiętam nazwy:no:

reklama
CZEŚĆ MOJE KOCHANE sorki ,ze nie poodpisuje na wasze posty tylko będę o sobie pisała :zawstydzona/y:,ale nie mam czasu ,wyrwałam sie na kwadransik
teraz codziennie już pracuje ,do tego dom,dzieci,a wieczorem jestem tak śpiąca ,ze was ewentualnie podczytuję tylko :-Da pisać mi sie nie chce ,wiecie ,to zebrac myśli trzeba:-D
tęsknię za wami okrutnie:happy:
właśnie zadzwoniła koleżanka ,ze mogę miec dziś wolne:szok: ale by było cudnie:-D:-D:-Dzgadnijcie gdzie bym posiedziała:eek:
Moja córeczka w teście 3-klasisty zdobyła 88/112 punktów i jest 5 w klasie na 15 dzieci ,jestem z niej dumna
dziś pisze częśc matematyczną ,bo tamta to była część z p[olskiego:tak:

Do góry