reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze i znowu sama zw soba pisze:baffled:
:baffled::baffled::baffled::baffled:
:-:)-:)-:)-(

mlenko skąd ja to znam:tak::tak::tak::tak:
cholercia ale my jesteśmy do siebie podobne:szok::szok::szok:
a ja się dowartościowałam ostatnio.....:zawstydzona/y:mamy obok sąsiada taki typ lowelasa ciastunio nie powiem wysoki umięśniony fajnym autkiem jeździ zawsze mówil mi grzecznie dzień dobry i zdawkowe cześć...kiedyś piotrek powiedział że on ma kurwiki w oczach jak na mnie patrzy ...powiedziałam taaaaa szczególnie jak w rozciągniętuych dresach wynosze śmieci:-D:-Dostatnio zaczął coś tam zagadywać tak grzrcznościowo o pogodzie o dzieciaczkach itp a piotrek się trochę złościł ale się z tegośmialiśmy a dzisiaj ten sam sąsiad zapytał czy bym nie poszła z nim na kawulca??:-D:szok:
no malina to szalej...a mnie nikt na kawe nie zaprasza-bo ja zawsze jak wileblad z dzieciakami i zakupmai upocona i spuchana

dowikluś to jak się już rozpędzisz to wpadnij jakimś mopem i do mnie:-D:-D:-D:-Dale ja dzisiaj umyłam wszystkie okna nawet firanki wyprałam wyprasowałam i powiesiłam:tak::tak:

zapraszam i do mnie:-)

To ja się do narzekań przyłączę - u mnie też do dupy. :-D:-D:-D
Byłam u lekarza, dostałam leki za prawie 100zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i czekam teraz aż mi przejdzie. Nie fajnie jest :no::no::no:
Mój m ma na szczęście wolny ten tydzień, bo sama to już chyba bym nie wyrobiła. Muszę go bardzo pochwalić, bo naprawdę pomaga mi ile tylko może. :tak:
Wybaczcie dziewczyny, ale nie jestem w stanie być na bieżąco :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda mi się wrócić do normalności :zawstydzona/y:
Ściskam was wszystkie mocno :tak:

Myszunia zdrowka!a co ci dolega koboeto?
Lena-uj tez masz nieciekawie
normlanie to zaraliwe!]nie iwedzialam ze choroby i zle dni moga sie przenosic przez internet:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

As dzownila ze Kaludia znow okupuje komopa:-)

reklama
witajcie
Ja dopiero teraz.
Spieszę ogłosić,że dziecko zajęło 3 miejsce w konkursie matematycznym w tej szkole do którego składało papiery.
Tym konkursem zapewniła sobie miejsce w gimnazjum.
Mamy już więc szkołę załatwioną.
Yupppiiii
Jak ja się cieszę.
Nie poczytam,bo jestem padnięta i znów widzę wizję spania na klawiaturze.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

puk puk:-D
jeszcze o tej porze tu nie zaglądałam, nie moge spać bo Misia strasznie kaszle a do tego zgrzyta zębami:szok::szok::szok::szok:dałam jej syrop i pokołysałam:tak:
poczytałam trochę w necie, że to moze być spowodowane wadą zgryzu:baffled:ostatnio uważnie jej się przyglądam jak je i mówi i rzeczywiście jakoś dziwnie układa zęby, musimy się wybrać do ortodonty:baffled::baffled::baffled:a poza tym może przeżywa w nocy to co się dzieje w dzień a wiem, ze strasznie ostatnio tęskni za mną jak jestem w pracy a potem jeszcze działka, trzeci powód czyli owsiki od razu odrzucam

Anka fajnie, że już jesteś, fotki fajne tylko dlaczego Ty się fotografujesz z obcymi facetami?:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:niby rodzina ale zawsze to nie m;-)
mlena to Ci mała daje popalić:tak:pomysłowa jest ale żeby otworzyć kartonik z sokiem to już nie lada sztuka:-D:-D:-Da że starsza Cię olała:baffled:no cóż przychodzi taki moment że trzeba się z tym pogodzić, mycie rąk ważniejsze:-D:-D:-D
myszunia kuruj się kochana i nie dawaj choróbsku
Luna co z Twoją głową? migrena? to szczerze współczuję
As zdolną masz córcię:tak:teraz pewnie pękasz z dumy? i dobrze bo powód dobry:tak::tak::tak:gratuluję
malinka a Ty się lepiej trzymaj Piotra:tak:i nie oglądaj za sąsiadami:laugh2::laugh2::laugh2:
Agnes dzikie pomysły ma Twoja Oliwka, nie dziwię się, że byłaś przerażona:no:dzieci nie zdają sobie zupełnie sprawy co może się stać podczas zwykłej zabawy, moja też wiecznie skacze po kanapie i nie pomaga tłumaczenie, zakaz czy krzyk, już nie raz spadła:baffled::baffled::baffled::baffled:
coś jeszcze chciałam napisać...........................i zapomniałam:baffled:
małe sprostowanie: mój teść jak się okazało nie miał udaru tylko krwiaka mózgu, sączył się i troche rozlał po ośrodkach odpowiedzialnych m.in. na mowę i oddychanie, przeszedł operację, usunęli krwiak oczyścili szystko i trzeba czekać ale mu ciśnienie skacze. żal mi tylko teściowej, bo nie dość, że i tak ma piekło w domu (m brat jest niepełnosprawny, I grupa i z głową ma nie w porządku) to teraz jeszcze mąż (wcześniej jeździł na wózku a teraz może być leżący)

dobra spadam do łóżka bo się trochę uciszyło, Misia już nie kaszle i nie zgrzyta to może usnę:eek:pod warunkiem, że przestanę słyszeć chrapanie m:-D:-D:-D

dzień doberek:)

kurcze dziewczyny tak skrobiecie,ze sie caly czas gubię:((((

przyszłam się pochwalić ze moj Damianek mowi auto i ojo(czyli odżo mis z bajki "niedzwiedz w duzym niebieskim domu" :D )

malinko co tak rzadko sie odzywasz?z tubami jestem do tylu:( wogole nie chce mi sie ich robic mam lenia totalnego,spiąca jestem i wogole brak @ :/

musze dzis pojsc wkoncu do dentysty sie zarejestrowc bo cos mnie kujka w zebie:/
wogole ostatnio pokloilam sie z ojcem:( po smierci mamy zrobil sie nie znosny.wydzwania jak wypije i szuka zaczepki.dzis sie przejde do niego i mu powiem pare slow(jak bedzie trzezwy).rozumiem mu,ze jest sam i nie ma do kogo buzi otworzyc ale to nie oznacza ,ze moze mi ublizac.

Witajcie wpadłam sie tylko przywitać i uciekam posprzątać a później na pole pójdziemy pogoda sliczna opaliło mi wczoraj plecy mam takie czerwone ze szok.
Widziałam ze Ania już jest sliczne fotki no nic uciekam Miłego dnia kochane wam życze

witam sie o i ja;)
Agunia wspolczuje,a tescia to chyba bedzie mieszkac z wami przez sciane tak?
a Misia na pewno przyzywa.zabieracie ja czasem nadzialke?ja Pauline dosc czesto bralam,mowilam dzie bedzie jej lozko itd itak sie cieszyla ze po przeprowadzce nie bylo najmniejszego prblemu.
co do skakania po lozkach-ja swoim poprostu nie pozwalam na skakanie i tyle,nie tsac mnie na nowe lozko wiec wiadomo.czasami Paulina probuje skakac ale szybko jej wybijam taki pomysl z glowy jak na nia rykne:rofl2:

Hejka
Zwlekłam się z łóżka jak zwykle ostatnio z bólem głowy, ale zdecydowanie słabszym. Dzis wycieczka do teściowej, później do dentysty. Obiad mam uszykowany, narobiłam gar gołąbków a brat obrał mi pyrki. Chociaz tyle dzis mi odejdzie.

Zobacze co tam wczoraj ciekawego u nas było.

Znam to uczucie serca w gardle...
ALE DXIECI TAK MAJA, ZE JAK PRZEZYJA SZOK, TO NIA PAMIETAJA NAWET O CO CHODZILO. sYN SASIADOW JAK mial 3 latka to spadl z oparcia fotela w mebloscianke, mocno rozcial glowe, tomografia itp wracaja do domu a on prodto na ten fotel. Lekarz mowil, ze to normalka.

Za duzo czytania nia bylo. No to ja idde sie wykapc szybciutko, wlosy i twarz do ludzi wyszykowac i do tesciowej z papierami z sadu ruszyc. Ble, jak mniesie nie ce

reklama
Znam to uczucie serca w gardle...
ALE DXIECI TAK MAJA, ZE JAK PRZEZYJA SZOK, TO NIA PAMIETAJA NAWET O CO CHODZILO. sYN SASIADOW JAK mial 3 latka to spadl z oparcia fotela w mebloscianke, mocno rozcial glowe, tomografia itp wracaja do domu a on prodto na ten fotel. Lekarz mowil, ze to normalka.

Za duzo czytania nia bylo. No to ja idde sie wykapc szybciutko, wlosy i twarz do ludzi wyszykowac i do tesciowej z papierami z sadu ruszyc. Ble, jak mniesie nie ce

Luna to dobrze z jednej strony ze dzieci szybko zapominaja bo by dziecmi nie byly,tylko takie stare male co sie bawic nie umie-bo tu sie mozna przewrocic,bo mozna spasc itd itd
a co z Monia?i jej zasilkami?

Do góry