reklama
wielkie gratulacje,córa spisała się na medalCZEŚĆ MOJE KOCHANE sorki ,ze nie poodpisuje na wasze posty tylko będę o sobie pisała,ale nie mam czasu ,wyrwałam sie na kwadransik
teraz codziennie już pracuje ,do tego dom,dzieci,a wieczorem jestem tak śpiąca ,ze was ewentualnie podczytuję tylkoa pisać mi sie nie chce ,wiecie ,to zebrac myśli trzeba
tęsknię za wami okrutnie
właśnie zadzwoniła koleżanka ,ze mogę miec dziś wolneale by było cudnie
zgadnijcie gdzie bym posiedziała
Moja córeczka w teście 3-klasisty zdobyła 88/112 punktów i jest 5 w klasie na 15 dzieci ,jestem z niej dumna
dziś pisze częśc matematyczną ,bo tamta to była część z p[olskiego

Makunga
Fanka BB :)
Posłuchałam Twojej radyodejmij od miesiączki jeszcze tydzień i wyjdzie średnia czyli 11 tc, to jest i tak przecież orientacyjnie![]()

madziulanatasza serdeczne gratulacje , dobrze, ze Jesteś z niej dumna bo masz z Kogo

Agnes współczuję Oliwce ... No i Tobie Kochana też bo to b. przykre przeżycie...
As 76 również serdeczne gratulacje i brawo dla dziecka

A mój Synek właśnie mi powiedział, ze coś go ściska za gardło

dziewczyny dziś Aleksia ma kolejną operację.Trzymajmy kciuki aby tym razem się udała i nie było komplikacji 

napisałam jej sms-a że my wszystkie jesteśmy z nią myślami i trzymamy za nią kciuki.mam nadzieję ze nie jesteście złe że napisałam też w waszym imieniu?????

napisałam jej sms-a że my wszystkie jesteśmy z nią myślami i trzymamy za nią kciuki.mam nadzieję ze nie jesteście złe że napisałam też w waszym imieniu?????
jeszzce czekamy na suwaczki dzieciaków abysmy wiedziały wszystkie w jakim są wieku itpPosłuchałam Twojej radyDziękuję bo trochę się tym uspokoiłam hehe:-):-):-)
madziulanatasza serdeczne gratulacje , dobrze, ze Jesteś z niej dumna bo masz z Kogo
Agnes współczuję Oliwce ... No i Tobie Kochana też bo to b. przykre przeżycie...
As 76 również serdeczne gratulacje i brawo dla dziecka
A mój Synek właśnie mi powiedział, ze coś go ściska za gardłoPewnie jakaś wstrętna infekcja
![]()

Makunga
dziewczyny dziś Aleksia ma kolejną operację.Trzymajmy kciuki aby tym razem się udała i nie było komplikacji
No pewnie, że dobrze zrobiłaś

Ja za chwilę uciekam bo 5kg. truskawek na mnie czeka, no i pranie... Obiadek prawie gotowy...A potem na dwór w warzywka i kwiaty

agunia-ln
kochana bardzo dobrze jej napisałaśdziewczyny dziś Aleksia ma kolejną operację.Trzymajmy kciuki aby tym razem się udała i nie było komplikacji

do mnie się nie odezwała ale rozumiem
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Trzymam kciuki i nie jestem zła dobrze napisałaśdziewczyny dziś Aleksia ma kolejną operację.Trzymajmy kciuki aby tym razem się udała i nie było komplikacji
Podziel się: