reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
U mnie dzis pogoda do bani :-( jest chłodno i pochmurno :-(nawet kropi deszcz, a miałam iśc z Paulina do przedszkola bo od wczoraj są dni otwarte :-(
Zajączek81
Fanka BB :)
No nareszcie Koleżanka opuściła NK
Jak masz ochotę na słońce to zapraszam do mnie. U nas pogoda fajna
Jak masz ochotę na słońce to zapraszam do mnie. U nas pogoda fajna
badaicka
Paulusia i Filipek
He,he na n-k juz mnie dawno nie ma,bo sprzątam-tam jakoś tak dziwnie jest ze ktos sie wylogowywuje a mimo to wyswietla się,ze jeszcze jest
U nas teraz spoza chmur nieśmiało wyglada słoneczko a jeszcze chwile temu lało-zwariować mozna z tą pogodą.
A do Ciebie to chetnie wybrałabym sie na aerobik bo w grupie to jakoś tak raźniej ćwiczyć.
Moja waga pokazuje mi obecnie 71kg i jakoś tak stoi od tygodnia bo zapał do cwiczeń i diety odpłynął w sina dal...:-
sorry:

U nas teraz spoza chmur nieśmiało wyglada słoneczko a jeszcze chwile temu lało-zwariować mozna z tą pogodą.

A do Ciebie to chetnie wybrałabym sie na aerobik bo w grupie to jakoś tak raźniej ćwiczyć.
Moja waga pokazuje mi obecnie 71kg i jakoś tak stoi od tygodnia bo zapał do cwiczeń i diety odpłynął w sina dal...:-
Zajączek81
No to zapraszam
idę dzisiaj...I rzeczywiście, powiem Ci że możesz sobie gadać że w domu będziesz ćwiczyc i w ogóle. Ja się przekonałam że to taki słomiany zapał. A na aerobik jak sie zapiszesz to chodzisz. Chociażby ze względu na to że zapłacisz za karnet i szkoda kasy wyrzucić w błoto.
Ja też plan miałam coby zrzucić (nadal mam) ale w zeszłym tygodniu zrzuciłam tylko pół kilo, które pewnie po weekendzie u rodziców odrobiłam

Ja też plan miałam coby zrzucić (nadal mam) ale w zeszłym tygodniu zrzuciłam tylko pół kilo, które pewnie po weekendzie u rodziców odrobiłam
Lilu19
Hello :-)
Eve- widze po suwaczku ze staranka rozpoczete, super

nektarynko- hahaha

Mari27 - Ciesze sie ze wszystko u Ciebie powoli sie uklada

Kingus- Super ze Kinia daje tak o sobie znac

w.kropeczko- Przytulam Cie mocno :*
marzenixx- Buziaki :*
Pozdrawiam cieplutko pozostale staraczki

Loree
HEJKA KOBITKI:-)
MADZIA a ty jak wczoraj byłaś u ginekologajak tak to jak tam po wizycie ,skierowanie na badania plemniczków dostałaś;-)
To Ty z siostrą przez forum tylko gadasz???

Witaj!
U mnie dzis pogoda do bani :-( jest chłodno i pochmurno :-(nawet kropi deszcz, a miałam iśc z Paulina do przedszkola bo od wczoraj są dni otwarte :-(
Ja byłam z moją w przedszkolu, ale tylko pogadać o zapisach. No i chciałam jej pokazać co to w ogóle jest to przedszkole:-).
Jak zobaczyła sale pełne dzieci i zabawek to nie chciała wyjść i był problem.
U nas przez chwilę padał deszcz- niebo było granatowe, a teraz znów świeci słońce. Masakra z ta pogodą.No nareszcie Koleżanka opuściła NK![]()
Jak masz ochotę na słońce to zapraszam do mnie. U nas pogoda fajna![]()
Loree
hej dziewczynki
chce wam tylko powiedziec,ze u mnie jdnak zle sie uklada, beta nie rosnie a to znaczy ze zabieg mnie nie ominie...trzymajcie kciuki abym szybko wrocila do zdrowia, buziaki
Kochanie przytulam Cię mocno. Bardzo mi przykro. Trzymam kciuki.:-
reklama
Zajączek81
Elfiku...Tak strasznie mi przykro:-hej dziewczynki
chce wam tylko powiedziec,ze u mnie jdnak zle sie uklada, beta nie rosnie a to znaczy ze zabieg mnie nie ominie...trzymajcie kciuki abym szybko wrocila do zdrowia, buziaki
Cały czas myślimy o Tobie i trzymamy kciuki. Trzymaj sie Kochanie
Podziel się: