reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
He,he na n-k juz mnie dawno nie ma,bo sprzątam-tam jakoś tak dziwnie jest ze ktos sie wylogowywuje a mimo to wyswietla się,ze jeszcze jest:baffled:
U nas teraz spoza chmur nieśmiało wyglada słoneczko a jeszcze chwile temu lało-zwariować mozna z tą pogodą.:wściekła/y:
A do Ciebie to chetnie wybrałabym sie na aerobik bo w grupie to jakoś tak raźniej ćwiczyć.
Moja waga pokazuje mi obecnie 71kg i jakoś tak stoi od tygodnia bo zapał do cwiczeń i diety odpłynął w sina dal...:-:)sorry:

No to zapraszam:D idę dzisiaj...I rzeczywiście, powiem Ci że możesz sobie gadać że w domu będziesz ćwiczyc i w ogóle. Ja się przekonałam że to taki słomiany zapał. A na aerobik jak sie zapiszesz to chodzisz. Chociażby ze względu na to że zapłacisz za karnet i szkoda kasy wyrzucić w błoto.
Ja też plan miałam coby zrzucić (nadal mam) ale w zeszłym tygodniu zrzuciłam tylko pół kilo, które pewnie po weekendzie u rodziców odrobiłam:(:(

WITAM SIE PORANNIE

Hello :-)

Eve- widze po suwaczku ze staranka rozpoczete, super :tak: Trzymam kciuki ;-)

nektarynko- hahaha :-D:-D:-D

Mari27 - Ciesze sie ze wszystko u Ciebie powoli sie uklada :tak:

Kingus- Super ze Kinia daje tak o sobie znac :tak: Buziaki dla was Dziewczynki :*

w.kropeczko- Przytulam Cie mocno :*

marzenixx- Buziaki :*

Pozdrawiam cieplutko pozostale staraczki :tak::sorry:

HEJKA KOBITKI:-)

MADZIA a ty jak wczoraj byłaś u ginekologa:eek:jak tak to jak tam po wizycie ,skierowanie na badania plemniczków dostałaś;-)

To Ty z siostrą przez forum tylko gadasz???:-D

WITAM SIE PORANNIE

Witaj!

U mnie dzis pogoda do bani :-( jest chłodno i pochmurno :-(nawet kropi deszcz, a miałam iśc z Paulina do przedszkola bo od wczoraj są dni otwarte :-(

Ja byłam z moją w przedszkolu, ale tylko pogadać o zapisach. No i chciałam jej pokazać co to w ogóle jest to przedszkole:-).
Jak zobaczyła sale pełne dzieci i zabawek to nie chciała wyjść i był problem.

No nareszcie Koleżanka opuściła NK:):)
Jak masz ochotę na słońce to zapraszam do mnie. U nas pogoda fajna:)
U nas przez chwilę padał deszcz- niebo było granatowe, a teraz znów świeci słońce. Masakra z ta pogodą.

hej dziewczynki
chce wam tylko powiedziec,ze u mnie jdnak zle sie uklada, beta nie rosnie a to znaczy ze zabieg mnie nie ominie...trzymajcie kciuki abym szybko wrocila do zdrowia, buziaki

reklama
hej dziewczynki
chce wam tylko powiedziec,ze u mnie jdnak zle sie uklada, beta nie rosnie a to znaczy ze zabieg mnie nie ominie...trzymajcie kciuki abym szybko wrocila do zdrowia, buziaki
Elfiku...Tak strasznie mi przykro:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Cały czas myślimy o Tobie i trzymamy kciuki. Trzymaj sie Kochanie

Do góry