reklama
Wydawało mi sie ze jestes troche wiecej wyzszażeczywiście duzo wyższa mam 164cm wzrosturaptem 2 cm wyższa
Ty wazysz 50kg a ja 60kgno to róznica wielka jest kochana co
Ty mi tu nie czaruj![]()

Kochana wiecej musisz sie seksic to szybciej dobijesz do upragnionej wagi:-);-)
LUNKANikt mnie nawet nie zauważył, a ja na załamanie karku tu leciałam, nic spuszczę ogon i pójde sobie
Ja Cie widzialam Kochana i przeczytałam o Twoim szalonym przedpoludniu

Bede trzymala kciuki za wizyte u dentysty

anka26_x_07
Mama Laury :)
niestety tak to juz jest z maluszkami jak zaczna raczkowac to jest ich wszedzie pelno a zaczekaj jak zacnie chodzicDziewczyny przeczytałam co napisałyście ale nie bardzo mogę odpisac Wam na posty
Agnes bardzo dobrze że napisałaś tak Alesji
As na prawdę wielkie gratulacje możesz być mega dumna ze swojej córki
a mnei dzisiaj roznosi normalnie od samego rana Lena tak dokazuje że nia mogłam spokojnie zjeść śniadania na spacerze darła się bo nie chciała w wóżku siedzieć w domu robi wszystko czego robić nie może ona ma już całe nogi w siniakachja się boję że ona coś sobie w końcu zrobi nawet ja to pisze to co chwilę do niej podbiegam normalnie wysiadam
przez ona się zachowuje jak by miała ADHD chwili w miejscu nie wytrzymuje i cały czas rozrabia
![]()

witam witam sama sie zastanawilam jak tam medeuska i mama helenkiDowikluś,a ja to pies w końcu to ja nad morzem mieszkam ,ze mną to kawki nie łaska???
Ja jeszcze nic nie wiem o pdręcznikach do 4 klasy,wstępnie umówiłam sie z koelzanka która ma syna o rok starszego od Klaudii,że odkupię od niej podręczniki zawsze to taniej ćwiczenia i zeszyty jest kupić
Malinka z tego co sie orientuję to popełnił samobójstwo ,zastrzeli sie ,listu pożegnalnego nie zostawił nawet ,tak wszyscy mówią ,
A gdzie sie medeuska podziewa ,poczytałam kilka stron ,nigdzie jej nie znalazłam?
Jak zdrówko mamy helenki i aniki?
Witaj Anka ,fajnie ,ze juz jesteś![]()

nie szalej za bardzoMamuski wrocilam
tesknilyscie za mna no nie
pewnie nie nadrobie tego co pisalyscie .... szkoda bo nie jestem na biezaco
ale postaram sie widywac tutaj czesciej choc nie wiem czy sie uda bo m ma urlop 2 tyg
pozdrawiam Was![]()

a u mnie brokulowa:-)czekam jak Oliwka usnie a potem biore sie za gotowanie zupki,robie dzis kalafiorową,tak mnie naleciało na kalafiora:-):-):-)
Oliwka tez uwielbia bardzo :-)
no to dzis zaszalalas z ty sprzatniem prasowac ja tez bede ale to wieczoremDotarłam i ja:-)
Nigdzie nie wychodziłam bo sie rozpadałoAle przynajmniej wziełam sie za sprzatanie i prasowanie:-);-)I tak mi zleciało
Teraz mam przerweMlode juz w łozeczkach i zaraz beda spaly,a ja pojde sobie zrobic capucinko i cos do jedzonka:-)
zaraz luknedziewczyny dodałam na nk zdjęcie do konkursu,jak byscie zagłosowały to byłoby super![]()

chudzinki!!Kochana dla mnie dzien bez capucino to dzien straconyJa je poprostu uwielbiam
Do tego z mlekiem zageszczonym lub z porcja lodow w srodku
Ale czuje ze mi sie troszke utyło;-):-)Ale dobrze sie tak czuje:-)Dzisiaj rano sie wazyłam i wazy 50,2
ciocia pojedz dobrze ciasta i nie zanocuj tam:-)Gratulacje dla corki masz z czego byc dumna
No to super ze wszystko ok
mi sie podobaja
czekamy na fotke
No wkoncu sie odezwalas no pewnie ze tesknilismy
kochana no to naprawde duuuuzzzzo wazysz
Przyszlam sie tylko przywitac i poodpisywac na posty jestem dzis caly dzien w biegu i na nic nie mam czasu ale musialam do was zajrzec
Bede napewno wieczorem no chyba ze sie zasiedze na tych urodzinach bo to nigdy nic nie wiadomo![]()
napewno bedziecie sie z Emily dobrze bawilyaaaa dziekuje kochana mam nadzieje ze bedzie udana![]()
No ja to tez tak przelotem. Wróciłam od teściowej, później zachaczyłam o Piotra w pracy, spotkałam koleżankę z podstawówki, ale się nagadałyśmy, mała w końcu zasnęła, później biedronka, takie skromne zakupki, no i w końcu w domu. Dojadam wczorajsze truskawki, i wpadłam na sekundkę, za niedługo Piotr wróci z pracy i jedziemy do dentysty, aż się boję ile tam będzie ludzi, bo niby wszyscy na godzine umówieni, a okaże się że wejdziemy Bóg wie o której, a o 18 mają mi z reklamacji rowerek w końcu przywieźć, no narescie, 3 tyg to troche zadługo, a mój trening w las poszedł
Kochana nie ma problemu, tylko rzuc jakims linkiem czy cos, bo ja sie w ogole nieporuszam po nk i juz nic nie wiem
szczerze to niby kazdy ma godzine ustalona a jak co do czego to sie czeka godzine na swoja kolej.Oby w Twoim wypadku nie bylko takiej dlugiej godziny

A my z Laura bylysmy w pisakownicy.Zjadlysmy zupke, ja poodkurzalam a Laura sie zabawila wiec moglam tu zagladnac

MADZIULKA
Dopiero teraz doczytałam

Jasne ze Ty tez do mnie przyjedziesz jak moj wyjazd nad morze wypali

Oderbralam juz mlodego z przedszkola i jako pierwsze dopadl sie do sony
Wiec juz jest chyba lepiej;-):-)Zaraz bede musiala jemu to wylaczyc bo pozwalam jemu po pol godziny grac ale kilka razy dziennie

Dopiero teraz doczytałam

Oderbralam juz mlodego z przedszkola i jako pierwsze dopadl sie do sony

Mamuski wrocilam
tesknilyscie za mna no nie
pewnie nie nadrobie tego co pisalyscie .... szkoda bo nie jestem na biezaco
ale postaram sie widywac tutaj czesciej choc nie wiem czy sie uda bo m ma urlop 2 tyg
pozdrawiam Was![]()
oj cieszymy się bardzo

oj Agnes to ja Cię pocieszeżeczywiście duzo wyższa mam 164cm wzrosturaptem 2 cm wyższa
Ty wazysz 50kg a ja 60kgno to róznica wielka jest kochana co
Ty mi tu nie czaruj![]()

Nikt mnie nawet nie zauważył, a ja na złamanie karku tu leciałam, nic -spuszczę ogon i pójdę sobie
jak Cię można kochana nie zauwazyć ? nie ma takiej opcji
anka26_x_07
Mama Laury :)
ale sie u mnie ciemno zrobilo
oczywiscie juz pada

reklama
Lena w końcu zasnęła ale dała mi dzisiaj już ostro w kośc obiadem pluła na mnie na spacerze się drze w domu wyje jak syrena jak tylko jej na coś nie pozwalam 

mam nadzieję ,że jak się przespi to będzie spokojniejsza i zaliczymy spokojny dłuższy spacer
pranko mi się robi trochę poczyściłam łazienkę jeszcze by się porzydało okna pomyć ale nie wiem czy zdążę zanim się młoda obudzi no szczerze mówiąc niebardzo mi się chce

mam nadzieję ,że jak się przespi to będzie spokojniejsza i zaliczymy spokojny dłuższy spacer
pranko mi się robi trochę poczyściłam łazienkę jeszcze by się porzydało okna pomyć ale nie wiem czy zdążę zanim się młoda obudzi no szczerze mówiąc niebardzo mi się chce

Podziel się: