reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nikt mnie nawet nie zauważył, a ja na złamanie karku tu leciałam, nic -spuszczę ogon i pójdę sobie

Ostatnia edycja:
Nikt mnie nawet nie zauważył, a ja na załamanie karku tu leciałam, nic spuszczę ogon i pójde sobie
LUNKA
Ja Cie widzialam Kochana i przeczytałam o Twoim szalonym przedpoludniu:tak::tak::tak:Zagadalam sie z kolezanka na gg i jakos nie moge sie oderwac:-D:-D:-D
Bede trzymala kciuki za wizyte u dentysty:tak::tak::tak:

Dziewczyny przeczytałam co napisałyście ale nie bardzo mogę odpisac Wam na posty
Agnes bardzo dobrze że napisałaś tak Alesji
As na prawdę wielkie gratulacje możesz być mega dumna ze swojej córki:tak:

a mnei dzisiaj roznosi normalnie od samego rana Lena tak dokazuje że nia mogłam spokojnie zjeść śniadania na spacerze darła się bo nie chciała w wóżku siedzieć w domu robi wszystko czego robić nie może ona ma już całe nogi w siniakach :no::no::no: ja się boję że ona coś sobie w końcu zrobi nawet ja to pisze to co chwilę do niej podbiegam normalnie wysiadam :no: przez ona się zachowuje jak by miała ADHD chwili w miejscu nie wytrzymuje i cały czas rozrabia :no:
niestety tak to juz jest z maluszkami jak zaczna raczkowac to jest ich wszedzie pelno a zaczekaj jak zacnie chodzic:-DPamietam jak sie cieszylam ze laura zaczela chodzic przed roczkiem a potem ojejku mogla jeszcze zaczekac.dzieki temu mam refleks wyrobiony bo do tej pory ucieka:-D
Dowikluś,a ja to pies w końcu to ja nad morzem mieszkam ,ze mną to kawki nie łaska???:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja jeszcze nic nie wiem o pdręcznikach do 4 klasy,wstępnie umówiłam sie z koelzanka która ma syna o rok starszego od Klaudii,że odkupię od niej podręczniki zawsze to taniej ćwiczenia i zeszyty jest kupić

Malinka z tego co sie orientuję to popełnił samobójstwo ,zastrzeli sie ,listu pożegnalnego nie zostawił nawet ,tak wszyscy mówią ,

A gdzie sie medeuska podziewa ,poczytałam kilka stron ,nigdzie jej nie znalazłam?:eek:

Jak zdrówko mamy helenki i aniki?

Witaj Anka ,fajnie ,ze juz jesteś:tak:
witam witam sama sie zastanawilam jak tam medeuska i mama helenki:szok:
Mamuski wrocilam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tesknilyscie za mna no nie :-p:-p:-p:-p:-p

pewnie nie nadrobie tego co pisalyscie .... szkoda bo nie jestem na biezaco :sorry:
ale postaram sie widywac tutaj czesciej choc nie wiem czy sie uda bo m ma urlop 2 tyg :tak::tak::tak::tak::tak:

pozdrawiam Was :-D:-D:-D
nie szalej za bardzo:-D
czekam jak Oliwka usnie a potem biore sie za gotowanie zupki,robie dzis kalafiorową,tak mnie naleciało na kalafiora :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)
Oliwka tez uwielbia bardzo :-)
a u mnie brokulowa:-)
Dotarłam i ja:-)
Nigdzie nie wychodziłam bo sie rozpadało:no:Ale przynajmniej wziełam sie za sprzatanie i prasowanie:-);-)I tak mi zleciało
Teraz mam przerwe:tak::tak::tak:Mlode juz w łozeczkach i zaraz beda spaly,a ja pojde sobie zrobic capucinko i cos do jedzonka:-)
no to dzis zaszalalas z ty sprzatniem prasowac ja tez bede ale to wieczorem
dziewczyny dodałam na nk zdjęcie do konkursu,jak byscie zagłosowały to byłoby super :-p:-p:-p:-p:-p:-p
zaraz lukne:tak:
Kochana dla mnie dzien bez capucino to dzien stracony:-D:-D:-DJa je poprostu uwielbiam:tak::tak::tak:Do tego z mlekiem zageszczonym lub z porcja lodow w srodku:tak::tak::tak:
Ale czuje ze mi sie troszke utyło;-):-)Ale dobrze sie tak czuje:-)Dzisiaj rano sie wazyłam i wazy 50,2
chudzinki!!
Gratulacje dla corki masz z czego byc dumna:tak::tak:

No to super ze wszystko ok:tak::tak:

mi sie podobaja:tak::tak:

czekamy na fotke:tak:

No wkoncu sie odezwalas no pewnie ze tesknilismy:tak::tak:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: kochana no to naprawde duuuuzzzzo wazysz:szok::szok::szok::szok::szok:

Przyszlam sie tylko przywitac i poodpisywac na posty jestem dzis caly dzien w biegu i na nic nie mam czasu ale musialam do was zajrzec:tak::tak:
Bede napewno wieczorem no chyba ze sie zasiedze na tych urodzinach bo to nigdy nic nie wiadomo:-D:-D:-D:-D
ciocia pojedz dobrze ciasta i nie zanocuj tam:-)
aaaa dziekuje kochana mam nadzieje ze bedzie udana:tak::tak::tak:
napewno bedziecie sie z Emily dobrze bawily
No ja to tez tak przelotem. Wróciłam od teściowej, później zachaczyłam o Piotra w pracy, spotkałam koleżankę z podstawówki, ale się nagadałyśmy, mała w końcu zasnęła, później biedronka, takie skromne zakupki, no i w końcu w domu. Dojadam wczorajsze truskawki, i wpadłam na sekundkę, za niedługo Piotr wróci z pracy i jedziemy do dentysty, aż się boję ile tam będzie ludzi, bo niby wszyscy na godzine umówieni, a okaże się że wejdziemy Bóg wie o której, a o 18 mają mi z reklamacji rowerek w końcu przywieźć, no narescie, 3 tyg to troche zadługo, a mój trening w las poszedł

Kochana nie ma problemu, tylko rzuc jakims linkiem czy cos, bo ja sie w ogole nieporuszam po nk i juz nic nie wiem

szczerze to niby kazdy ma godzine ustalona a jak co do czego to sie czeka godzine na swoja kolej.Oby w Twoim wypadku nie bylko takiej dlugiej godziny:rofl2:

A my z Laura bylysmy w pisakownicy.Zjadlysmy zupke, ja poodkurzalam a Laura sie zabawila wiec moglam tu zagladnac:sorry:

MADZIULKA
Dopiero teraz doczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Jasne ze Ty tez do mnie przyjedziesz jak moj wyjazd nad morze wypali:tak::tak::tak:

Oderbralam juz mlodego z przedszkola i jako pierwsze dopadl sie do sony:szok:Wiec juz jest chyba lepiej;-):-)Zaraz bede musiala jemu to wylaczyc bo pozwalam jemu po pol godziny grac ale kilka razy dziennie:tak::tak::tak:

Mamuski wrocilam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tesknilyscie za mna no nie :-p:-p:-p:-p:-p

pewnie nie nadrobie tego co pisalyscie .... szkoda bo nie jestem na biezaco :sorry:
ale postaram sie widywac tutaj czesciej choc nie wiem czy sie uda bo m ma urlop 2 tyg :tak::tak::tak::tak::tak:

pozdrawiam Was :-D:-D:-D

oj cieszymy się bardzo :tak::tak::tak:

żeczywiście duzo wyższa mam 164cm wzrostu :-D:-D:-D:-D:-D:-D raptem 2 cm wyższa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ty wazysz 50kg a ja 60kg :szok::szok::szok::szok::szok::szok: no to róznica wielka jest kochana co :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ty mi tu nie czaruj :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
oj Agnes to ja Cię pociesze :rofl2: mam 167 zawsze ważyłam 50-55 a teraz 75 :baffled: nie ważyłam się już kilka m-cy mam ndzieję że się w końcu doczekam baterii do wagio to sprawdzę czy ta zelixa cos daje jestem 9 dzień na niej :tak:

Nikt mnie nawet nie zauważył, a ja na złamanie karku tu leciałam, nic -spuszczę ogon i pójdę sobie

jak Cię można kochana nie zauwazyć ? nie ma takiej opcji :)

reklama
Lena w końcu zasnęła ale dała mi dzisiaj już ostro w kośc obiadem pluła na mnie na spacerze się drze w domu wyje jak syrena jak tylko jej na coś nie pozwalam :no::no:
mam nadzieję ,że jak się przespi to będzie spokojniejsza i zaliczymy spokojny dłuższy spacer
pranko mi się robi trochę poczyściłam łazienkę jeszcze by się porzydało okna pomyć ale nie wiem czy zdążę zanim się młoda obudzi no szczerze mówiąc niebardzo mi się chce :-D

Do góry