madziulanatasza
Fanka BB :)
doBRZE ,ŻE JEST ZAZDROSNY ,A TAKA ZAZDROŚĆ O WYMYŚLONYCH ABSZTYFIKANTÓW PODKRĘCA ATMOSFERĘ ,BYLEBY TYLKO UMIAŁ UMIAR ZACHOWAĆ,ciesże sie ,że teraz tak świetnie spędzacie czas razemNo wkoncu ktoś mnie zauważył dziekuje madziulka..Z mężem szalejemy co noc ale fajnie jes miec go obok siebie fryzurka mu sie bardzo podobała i własnie bardzo jest zazdrosny bo to zdjęcie co mam w avartku dodałam też na NK a tam jest jakis konkurs można perfumy wygrac no i jemu sie bardzo nie podoba ze inni faceci mnie ogladają![]()
,a jak dzieci Kamilek pamięta tatusia czy za każdym razem, musi sie z nim oswajać na nowo,moja klaudia miałoa ok.1 roku jak m wyeżdżał i mała za każdą wizyta taty sie do niego przyawyczajała,jakby na nowo.Klaudie takie zdolności to maja do imienia przypisane,gratuluję ci tak zdolnej córki

Ja czeka na wieści od szefa ,a póki coi siedze w domu

sprzątam domowe pobojowisko ,bo po tych kilku dniach jest co,u mnie nikt nie wie czym się kurze wyciera
,że podłoge czasami sie myje
rzweczy odkłada na miejsce
prze 3 dni jak byłam w pracy zaroslo mieszkanie okropniewkurza mnie to ,bo jak tak ja nie sprzątne to nikt nie zrobi tego,a do cholery oboje pracujemy i mógły czasami ścierką ruszyc ,a chociaż odkładac wszystko na miejsce

ostatnio uważnie jej się przyglądam jak je i mówi i rzeczywiście jakoś dziwnie układa zęby, musimy się wybrać do ortodonty
dzieci nie zdają sobie zupełnie sprawy co może się stać podczas zwykłej zabawy, moja też wiecznie skacze po kanapie i nie pomaga tłumaczenie, zakaz czy krzyk, już nie raz spadła
pod warunkiem, że przestanę słyszeć chrapanie m
,ale nie mam czasu ,wyrwałam sie na kwadransik